22

Анонимен

преди 10 години

КАТАСТРОФИТЕ НЕ СА ПРОБЛЕМ САМО В БГ. ЖИВЯЛ СЪМ В МНОГО ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА И СЪМ СЕ НАГЛЕДАЛ НА КАКВИ ЛИ НЕ КАТАСТРОФИ. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПРЕДОТВРАТИ КАКВОТО И ДА ПРАВЯТ. ШАРЕН СВЯТ ВСЯКАКВИ ХОРА. НАПРИМЕР В ГЕРМАНИЯ ПО 100 КАТАСТРОФИ СТАВАТ НА ДЕН НО НИКОЙ НЕ РАЗДУХВА НИТО ПО ТВ НИТО ПО ВЕСТНИЦИ САМО ПО НЯКОЙ ЧАСТЕН КАНАЛ МОЖЕ ЪДА СЕ ВИДЯТ И ТО КАБЕЛАРКА. ВЪВ ФРАНЦИЯ Е СЪЩОТО ПЛОЖЕНИЕ В ИСПАНИЯ СЪЩО В ИТАЛИЯ СЪЩО ХОЛАНДИЯ Е ОЩЕ ПО ЗЛЕ БЕЛГИЯ СЪЩО ТАКА ЧЕ НЕ СМЕ НИЕ НАЙ ЗЛЕ С КАТАСТРОФИТЕ.

21

georgi.ishkitiev

преди 10 години

като се струпат много коли на едно място винаги стават катастрофи. Кой ще заспи, кой ще е пиян, кой неправоспособен. Ако пътувате в такава ситуация трябва да внимавате 5 пъти повече от колкото обикновенно и да се пазите от всеки. И в колкото по-голяма кола се возите, толкова по-добре

20

Анонимен

преди 10 години

+1 глас в полза на обществения транспорт - по-малко трафик, по-чиста околна среда, по-евтино. Освен това шофьорите са професионалисти и ще има в пъти по-малко жертви на пътя.

19

Анонимен

преди 10 години

Около празниците такива са водещите новини. И ще е все така, докато не се научим да караме - превишената скорост е начин да покажем колко готина кола сме си купили, да не спреш на пешеходна пътека е нещо съвсем нормално, а това да караш пиян и да не те хванат си е повод за гордост. Та така...

18

Анонимен

преди 10 години

KATO VIDQ KOLI S-BP, PK,H,Y,CH,BH I T.N 4INNO IN DAVAM PUT. NE ZNAM DALI NE SA SI KUPILI KNIJKITE I VTORO ZNAM, 4E 6TE SE PRAVQT NA SOVIQNCI ZA SMETKA NA NORMALNO DVIJE6TITE SE IZ SOFIQ. NE ZNAM, KAKVO STAVA V PROVONCIQTA NO RAZLIKATA V MANTALITETITE E GOLQMA. KOMPLEKSA ZA MALOCENNOST, ZNAETE LI KO SUM AZ NEZAVISIMO, 4E JIVEQ VUV VRACA E DOBRE POZNAT NA SOFIQNCI.KOGATO TAKUV SE TREPE, NEGOVA RABOTA, NO KOGATO UDRQ I STRADAT DRUGI TOVA E PULNA SELQNDUR6TINA!!DA IM SE ZABRANI DA KARATV SOFIQ!!!!

17

Анонимен

преди 10 години

Искаме си Дянков - при него катастрофи не ставаха и народът благоденстваше !

16

Анонимен

преди 10 години

Новите опорни точки на гербонекадърниците са :Дааа, лошо увправление - при Мутрата и Шлифера катастрофи не ставаха.

15

Анонимен

преди 10 години

*** и Пульо са качил на кола с купена книжка, после Орешарски им бил виновен.

14

Георги Светославов

преди 10 години

Автомобилните катастрофи са Световен Проблем и ние имаме РЕШЕНИЕ на тази трагедия за човечеството !!! Спрете да се преструвате и отделете време да видите тази свещенна идея. youtube/watch?v=H3E-a0ZPs9A

13

Анонимен

преди 10 години

Орешарски и Пеевски са виновни.Мутрата им построи такива хубави магистрали, а те само катастрофират по тях.Безсрамници.

12

биримири

преди 10 години

Що за *** би използвал подобна новина, за политическа агитация ? Гнус ме е вас ..

11

Анонимен

преди 10 години

Всеки ден се трепят. Моргите постоянно се пълнят с трупове... Не знам какво става в нашата болна държава. Всъщност ние вече нямаме държава.

10

До 15 Чочо

преди 10 години

"Има прекалено много кадърни хора в България, които не заслужават да страдат заради другите нещастници!"Абсолютно вярно! Не случайно народът е казал, че едно ла*но е достатъчно да съпипе цяла каца с мед!

9

Анонимен

преди 10 години

Не БСП и ГЕРБ са виновни, че в България има толкова много прости хора. Но именно простите хора са виновни за това ГЕРБ и БСП да са на власт и именно простите хора са причина за 2013г да сме дали повече жертви на пътя, отколко са загиналите по времето на цялата война в Авганистан.

8

чочо

преди 10 години

Това е четвъртата катастрофа последните няколко дни, включваща неправоспособен шофьор и жертви... Мога да кажа само едно, който още не е емигрирал, по-добре да се ориентира, ако не иска някой пиян, без книжка *** да убие него или семейството му! Хора напускайте кораба, преди да сте потънали с него! Има прекалено много кадърни хора в България, които не заслужават да страдат заради другите нещастници!

7

Анонимен

преди 10 години

Аман от прости и нагли шофьори, бе. Тоя, дето е предизвикал катастрофата, 20 години затвор + 100 000 лв обещетение на пострадалите. Такива, които карат без книжка или карат след като са консумирали алкохол, направо направо да ги разстрелват трябва, ама нали уж демокрация било тука...

6

врачанин

преди 10 години

42 год. *** да се уточни, по тия села не останаха българи!

5

евлоги

преди 10 години

До Ужас!!! ти не си в ред бе *** че ние българите нямаме мозък в тиквите и се правим на състезатели ни е виновен орешарски или някой друг.сядаме зад волана и си избиваме коплексите за малоценност .няма нужда България да влиза във война с някого ние сами ще се избием заради нашата си простащина .жалко е че загиват хора но по жалкото е че не си вземаме поука от тяхната смърт.

4

Анонимен

преди 10 години

До 1 и 3!Интересно, Орешарски ли е държал волана на неправоспособния Г.А. /42 г./ от Враца?Независимо от това кой е на власт катастрофите се правят от НЕДИСЦИПЛИНИРАНИ ШОФЬОРИ! Които сядайки на волана на мощни коли не се съобразяват с нищо: нито с пътната обстановка, нито с другите коли по пътя, нито със собствените си твърде ограничени умствени и физически възможности! Там е белята!Но за някои ВСЕКИ СЛУЧАЙ, НЕЗАВИСИМО КАКЪВ Е ТОЙ, Е ПОВОД ЗА ИЗРАЗЯВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИСТРАСТИЯ! Жалко!

3

Номер 1, глупости на търкалета. Това си е типичната история в дивата провинция. Там карането между селата в пияно състоние си е норма и даже е атестат за полово съзряване. И не е от вчера. Простотия, щото оставиха хората без работа и без нормални занимания. Селото го унищожиха и единственото нещо, което може да направиш там е да се напиеш.