61

Баце

преди 10 години

Калфин е не по-малко скандален от Делян Пеевски ! Нека не забравяме как лижеше черният *** на Кондулиза Райс и на Ердуган

60

Анонимен

преди 10 години

И Калфин и Пеевски са национални предатели и ако бяхме Исраел да са отстреляни на секундата! Но тук в *** е друга бира,ще ги избираме, пфу! За това им казвам на братята йудеи- лошо ни правите и Творецът ще ви го върне това зло! Един братски народ си имате и ни батарисахте!

59

Анонимен

преди 10 години

С тази номинация ДПС-арите демонстративно заявиха : "Ще правим каквото си искаме и не ни пука от мнението на обществото !".

58

Анонимен

преди 10 години

Не знаете за еврорегион Тракия, как Калфин и Вигенин- йудей, се пробваха да продадът България на Ердоган- евреин? Четете бе, маскари, четете да ви не лъжат!

57

Анонимен

преди 10 години

до ГоцеЗа тоя и Сатанишев съм гласувал заради Партията. До тук, аста ла виста предатели!!!п.п. НЯМА ДА ЗАБРАВИМ ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ НИКОГА! НАРОДЕН СЪД ЗА ИЗМЕННИЦИТЕ!

56

Анонимен

преди 10 години

Другарят Галфин е прав! Ама как може, та това е безобразие да се номинират неевреи? Ние Обетованата земя ли сме или клозета на ЕС? Виж Паси, Кунева, Калфин, Нееейнски, Сатанишев- може, другите да приемат гиюр ако искат да топнат *** в баницата! Аама- ха, гой с гой!)))

55

Шаран -БГ

преди 10 години

Всичко свързано с ДуПиСе е в пълен синхрон със всеки закон, дори и с Констентиуцията нали господин Президент Ж.Желев ? Като се осмелявате да давате коментарии по някои въпроси, а не си гледате " сиромашката" пенсия, защо не разкажете как се изложихте/ пардон осрахте/ със създаването на противоконституционна партия у нас ?????!!!!

54

и аз да кажа

преди 10 години

и аз да кажа че не одобрявам калфин но това попрече ли на абв да го наредят първи в листата --НЕЕЕЕ! тогава защо той е против другите кандидати. може би разбира че голямата заплата от 20 хил. евро няма да я получава той а някой друг и сега се възмущава. Ай сектир

53

Мина

преди 10 години

До ПероИ да няма разлика, не трябва да се мълчи, трябва да има гласност и да се интересуваме от всяко едно действие на нашия политик. Политика става политик да защитава хората които са го избрали, но често след избирането му той се самозабравя. Грешката на народа е в това че не искаме отчет от политиците. Пеевси е поредния купувач на гласове, едва ли се интересува за живота на тези хора в Хасковския край. Но както казват народа е стадо овце и всичко се очаква.

52

Анонимен

преди 10 години

Не съм фен на Пеевски, нито на който и да е политик. Не ми е ясно с какво се различава Пеевски от другите политици. Да не влизаме в подробности, но всеки "работи" за да спечели повече и да живее по-добре. Ако има престъпления, има правосъдна система. Нали сме парламентарна република. Парламента да направи така, че виновните да си понесат заслуженото.

51

Анонимен

преди 10 години

А, Вашата каква е, да не сте по-заслужил?

50

от село

преди 10 години

Всички са от един дол дрянки, всички са измамници, мошеници и продажници, никой не може по честен начин да забогатее толкова бързо. Всички наши политици имат една цел, да са в парламента, да са на власт и да могат колкото може повечко да трупат пари имоти кой каквото може. Нямаме политик който да мисли за Българския народ и няма и да има. Ето ние от село все повече обедняваме и обезлюдяваме, идват *** влизат в домовете ни ограбват ни, ако не дай си боже убиеш някой ***, край с теб.

49

гюро

преди 10 години

Всеки да си гледа "собственият" електорат! Тия мамини синчета /политически "елит"/ ни делят на десни и леви, на българи и небългари, фили и фоби, и на всякакви, на обратни и необратни, на ранобудни и поспаланковци, стари срещу млади, учители срещу ученици, и не се усещаме даже!

48

да питам

преди 10 години

И все пак никой не ми каза какво му е на Пеевски, всички се гнусят от него, освен че е много дебел, с какво е по-лош от другите (измамници)?

47

бай спас

преди 10 години

По принцип и аз съм против кандидатурата на на слабичкото бизнесменче, но все пак нали живеем в демокрация! Айде другарят Калфин да каже как по-точно да отменим номинацията?

46

ха

преди 10 години

Калфин, ще преживееш и това: Пеевски в Европарламента, а ти - в София.

45

Анонимен

преди 10 години

otkoga ovcete se narichat izbirateli??????????????

44

1234

преди 10 години

Калфин, а Вие с какво се отличавате от Пеевски, та да квалифицирате неговата номинация?

43

xaxa

преди 10 години

Edin dol mutri i komunqgi ste,ai siktir !

42

Анонимен

преди 10 години

Калфа,безобразие е твоето съществуване.когато една партия ти дава хляба и сиренцето,независимо коя е тя,ти си длъжен поне да не говориш глупости срещу нея.Но точно това е безочлието на нашите *** политиции пак се натискаш да ядеш на коритото този път на друга партия.това според теб не е безумие.това е алчност и простотия.