112

АТАКИСТ

преди 10 години

до 135Кой си ти, че ще даваш съвети на Путин бе, кухар? Щели да изгорят, ама само в *** ви фантазии ще изгорят!

111

стоян петров

преди 10 години

Президент Путин, един приятелски съвет от мен. Не се палете за Аляска, защото ще изгорите!

110

Титан

преди 10 години

на Руския мир - Невероятного масштаба правитель у России. Каждый раз удивляет и заставляет раскрывать рты. Поразительное сочетание доброй силы, юмора, прагматизма, четкости, системности мышления и порядочности. Самый что ни на есть русский человек на троне, лучшая его модификация.

109

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТЦитирай точно къде те плюя, моля.

108

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТТвоята аргументация звучи така: ТИ: Атака е номер 1!Опонент: Не мисля така.ТИ: Да ти ... майката!Толкова за диалога с теб.

107

До АТАКИСТ

преди 10 години

Ама разбира се, защо да изслушаш другата страна, като може просто да я напсуваш, със запушени уши. Типично по сидеровски.

106

стоян петров

преди 10 години

Путин е велико джудже!

105

Анонимен

преди 10 години

До АнонименСакпаняк ,ако не беше Хитлер щеше да видиш Добрич,Силистра и Балчик през крив макарон.Велик бил българина ха ха х ахах ха.

104

N

преди 10 години

Хахахах Путин май го е страх да пипа Американска територия.

103

Анонимен

преди 10 години

Аз мнението си го пазя за себе си, за разлика от теб. А колкото до епитетите, които ползваш - те само показват, че когато някой постави под въпрос това, което казваш, единствената ти реакция е да обиждаш. Това е най-често срещаната реакция, когато някой не може да си защити тезата.

102

Анонимен

преди 10 години

Че Обама е порядъчен човек, мисля никой не отрича.Има ли нещо, за което можете да го обвините? Не че обичам УСА.

101

АТАКИСТ

преди 10 години

до 121за пореден път се убеждавам , че наистина си кухо индивидче.Как да не те обиждам, като ти хипотетично ми заявяваш, че моята позиция може би е грешна, а на другите права. Хипотетично го казваш. Не усещаш ли колко си кух, за да заемаш позицията на някакъв самоназначил се адвокат на тия които спорят с мен без да са искали смотаната ти услуга, поне ти самият си некадърник- ти самият не можеш да защитиш тезата си че греша по дадена тема, защото ПРОСТО не си си изказал мнението по тази тема.

100

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТА ти освен с всеки коментар да ме обиждаш без причина, каза ли нещо друго освен "само моето мнение е вярното, всички останали грешите". Кои са ти "конкретните доказателства", защото тези, които видях, са твои интерпретации на ситуацията или пък - косвени.

99

Монархист

преди 10 години

Путин все повече и повече почва да ме кефи. Сякаш му пука за народа и се опитва по всякакъв начин да защитава руските интереси на международната сцена.Още повече, че щом отговаря и на въпроси на шест годишни деца, които идея си нямат за отношенията между САЩ и Русия, за Студената война и т.н.

98

за 108

преди 10 години

Коментара увисна, опонента го изтриха....

97

АТАКИСТ

преди 10 години

до 114 Аз ти говоря за конкретни хора с конкретни доказателства и където като се аргументират чрез тях тук, аз се извинявам, ако не съм прав. Ти досега ми говориш хипотетично за тези хора. Ти самият каза ли нещо тук, че аз да не съм съгласен и да те оборя, че ти тогава да се аргументираш??? Каза ли нещо тук тази вечер във връзка с темата,заради което аз съм те репликирал несъгласен със становището ти? Папагал!

96

*

преди 10 години

Путин е ВЕЛИК!!!

95

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТаааа как да търся човек, на който му се плаща двуцифрена сума за публикация. Плюс това за разлика от руските ***, аз алкохол не вкусвам. Изгуби ме.

94

за 108

преди 10 години

Събуди, се, човек! Отдавна комунизма падна и не е актуален. Русия е капиталистическа страна, смени лексиката, ставате смешни! Имаме битка за пари, суровини и печалби. Какви права на човека, какви демократични ценности и друга подобна плява ни пробутвате? Говорим за директно настъпление срещу Русия с цел елиминиране. Естествено, постепенно, както жаба на бавно нагряващ се котлон, стига номерът да мине. Путин е много в час, всички ни застигна китайското проклятие да живеем в интересни времена.

93

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТНе, не съм ***, но явно за теб, да се съмняваш в обективността на информация, представена от източници, финансирани от някоя от двете страни, е малоумно. И точно затова ти казах - не бъди толкова убеден в собствената си гледна точка, защото е много вероятно реалността да е много по-различна. Обективната информация не е по "телевизии, вестници и сайтове", както явно смяташ ти.