32

Патро

преди 10 години

Ти *** за граждани ли ги четеш.

31

?!?!?!?

преди 10 години

Еххх съсел съсееееллл къде си дошъл в нашия хубав град Бургас да разваляш настроението на хората...

30

едно време

преди 10 години

такива като тоя станишев се криеха по тоалетните и милицията уж ги гонеше ама си правеха дупки в мъжките отделения на градските ***......СЕГА ТОЯ ИДВА И МИ ВИКА ЧЕ ЩЯЛДА МЕ ОПРАВИ???? моля???? АКО МИ Е ПОД РЪКАТ ЩЕ МУ ПОКАЖА НА ТОЯ ПЛЪХ КЪДЕ Е ГРАДСАТА ТОАЛЕТНА И КАЪДЕ ДА ВАРДИ

29

пена

преди 10 години

Станишка, след изборите ще те изгонят и от ПЕС и от БСП....

28

Анонимен

преди 10 години

Г-н Станишев е хомосексуалист.

27

Доков

преди 10 години

Станишев за пореден път се подиграва с гражданите!Той много добре знае ,че турците ще гласуват без да мислят,за този който е посочен от ДНС , така че Пеевски ще стане еврадепутат!Само че много се съмнявам,че ще помогне за подобряване на състоянието на бедните турци!

26

Анонимен

преди 10 години

Изпадам в истерия като видя мазната муцуна на съсела.

25

1

преди 10 години

Комуниста няма род и родина на него не му пука,че с помощта на БСП, ДПС провежда дебългаризация в Родопите и прави хората зависими и ги превръща в машини за гласуване.Да не забравяме че бащата на Станишев и БКП забраниха на хората в Пиринско да се наричат българи и искаха да ликвидират България и да я включат в СССР.Но вярвам,че има и честни комунисти,които е крайно време да потърсят сметка от крадливата и анти българска върхушка.

24

Анонимен

преди 10 години

Хаха колко ниско е паднал Станишката вече и той като Бареков и подобните направо по слухови хвърля обвинения-онзи бил сикаджия другия бандит...толкова вече няма какво да каже и е в ъгъла,че е жалък направо,а да кажеш че дали Пеевски ще е евродепутат било в ръцете на гражданите....Те и Дпс и Магъосника от ОЗ да номинират електората ше го подкпрепи без много много възражения..

23

лекар-пенсионер

преди 10 години

И като какъв Сатанишев заповяда. Той е никакъв в Държавата. Или това е номера на Дилян Пеевски , прави се на луд и командва Държавата. Единствено съжалявам хората в нашата Родина. Тези *** от БКП-БСП-ДС ни командват 70 години и минималната пенсия е 80 евро. В Западна Европа и Гърция 800 евро. Какво да кажеш-*** народ слаба Държава.

22

ОСТАВКА-некадърници

преди 10 години

А бе сърГей-Гей-Гей,ако ти си свикнал да те обслужват Олигарси и сие.То ние Българския не искаме и да чуваме за Олигарси,мафиоти и комунисти-пидали,камо ли да допуснем такъв олигах да ни представлява пред цяла ЕВРОПА,анадъмо пидал4е...

21

alekoKaleko

преди 10 години

Бай *** тръгва из Европата /творбата и героя на Алеко е по-актуален от всякога/... а мама му готви дисагите

20

ОСТАВКА

преди 10 години

КОМУНИСТИТЕ НАГЛЕДНО ПОКАЗВАТ ЩО Е ТО НАГЛОСТ И БЕЗСКРУПОЛНОСТ!

19

Анонимен

преди 10 години

"ако изборите имаха значение, те нямаше да съществуват"Чърчил

18

ДЪРТ ПЕДАЛ

преди 10 години

едно време кви педеарасти имаше,сега само гейчета като станишевски !!!!

17

Пфу

преди 10 години

Всичко е в лицето на кои граждани? Купените ***, изкуфели пенсионери и нискочели *** като Петното чрез които управлявате 25 години. Това не са гражданите на България, а и повечето от тях нямат нищо българско като изключим личната карта!!! Вие сте СРАМ за родината и позор за страната!!!

16

Анонимен

преди 10 години

Истерии? Циничен лъжец, дори не се опитва да прикрие вече колко е корумпиран.

15

Анонимен

преди 10 години

Тоя е гати и наглеца.Ами, то и Брендо да си намери някой да го номинира...и пак ще излезе Станишко да ни каже, че няма нищо лошо.А, онзи ден...в Австралия един политик си подаде оставка само, защото не беше декларирал скъпа бутилка вино.За какво изобщо говорим?!!!

14

Анонимен

преди 10 години

До 999пак сме първи - първи имахме премиер от малцинствата сега САЩ има президент сега първи имаме интернационално управление чакам да видя дали от Европейските държави или САЩ няма пак да ни копират

13

Анонимен

преди 10 години

Делян Пеевски Премиер!