370

Анонимен

преди 10 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА: БЪЛГАРИТЕ СМЕ 90% РУСОФИЛИ И 10% ***

369

Анонимен

преди 10 години

Мисля, че в България от много време турците си следват техния план и много бавно и неусетно се намърдват на стратегически позициции както в бизнеса, така и в политиката. Въпрос на време е да се вдигнат и поискат това, за което са дошли. За съжаление това не се осъзнава от по-голямата част от българите.

368

сирил

преди 10 години

До Див аграрДано никога да не се налага Русия да ни осигурява каквото и да е .Явно имаш старанна представа за "технологии" "безвъзмездно""специалисти"и пр."Горубсо " беше голямо предприятие за добив на олово и цинк..(заедно с двата завода)Цялата продукция се изнасяше за СССР без да се има предвид цената на борсата а 'Горубсо" получаваше дотации от държавата всяка година Натрапваше се весията,че е губещо предприятие и съществува благодарение на СССР.

367

партиен член

преди 10 години

До див аграр.Айде само неми хвали Руските специалисти и икономиката която имахме.Всичко Руско е крадено от запад.След втората световна всичко е крадено от германия.само 1 пример.Москвич се е правел от опел.И понеже икономиката бе добра затова фалира.Всичката ни стока бе ***.Ако небеше СИВ кой щеше да копува Българско?Руснака направи път в космоса една ютия неможе да зглоби.

366

Анонимен

преди 10 години

Ако от Mediapool ти кажат ДОБЪР ДЕН виж дали не е изгряла ЛУНАТА

365

Борис

преди 10 години

Винаги с Германия никога срещу Русия - обаче има некъв див аграр който твърди че техническата и прочее организационна мисъл се пръкнала от великия СССР - какво ще каже дивия селянин за избитата техническа интелигенция след девети която направи проекта на университета операта и язовир Искър - да да язовирът е проектиран и започнат при Цар Борис. Всичките бяха учили по Чехия, Полша и Германия и тук таме Франция. Нямаше един за цяр техничар от СССР аконе се брои нелегалния терорист Цвятко Радойнов

364

Анонимен

преди 10 години

Руската "Стройтрансгаз", чийто собственик е близък приятел на президента Владимир Путин, е отправила оферта към закупуване на дял от Българския енергиен холдинг (БЕХ), съобщиха правителствени източници на Mediapool.

363

Анонимен

преди 10 години

Тъй като в БГ има ЦЕНЗУРА търсете алтернативни источници на информация....odessa-antimaydan/... прохамериканската клика у нас на повечето места е блокирала сайта но естествено той е достъпен през TOR мрежата.Дезинформацията в СМИ е пълна.

362

Анонимен

преди 10 години

I KARDJALI , SMOLQN I HASKOVO NA BUNT I ISKAT POMO6T OT ERDOGAN ZA AVTONOMIA . V PAZARDJIK SE VEQT TURSKI ZNAMENA ZA SVOBODEN I NEZAVISIM BULGARISTAN . RAKOVODITELI NA MESTNITE STRUKTURI SA DAN4O MENTATA I PEEVSKI , BISEROV E NOVIA MINISTAR NA FINANSITE , PILI SA KAFE S BOKO TIKVATA I SA RAZGLEJDALI KAK DA PRATQT STANI6EV ZA POSLANIK V ANKARA . BRAVO BORCI ZA SVOBODA I AVTONOMIA . NIE SME S VAS STOLICA NA NOVATA AVTONOMNA OBLAST BURGA

361

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЕ то пък Екатерина е една руска императрица....Германска принцеса.Изобщо руското стадо *** и *** винаги трябва да бъде водено от европейски господар и това им създава огромни комплекси.Те са свикнали да бъдат крепостна тълпа и до сега!

360

Анонимен

преди 10 години

BRAVO NA ODESA......................... A KOGA 6TE PLAMNE I SOFIA????????????????????? NE ISKAME V NATO//////////////////////////////

359

Стамболов

преди 10 години

89 години след кървавия Четвъртък - поклон пред жертвите на БКП16 април е една от най-кървавите дати в българската история.Преди 89 години на днешния ден София е разтърсена от убийствен атентат в църквата Света неделя, който ще остане най-големият в съвременната история до 11 септември 2001.

358

Анонимен

преди 10 години

АБЕ РУСИЯ НЕ ЗАВИСИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОТУРНАЦИ ЮДОМАСОНОФИЛИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е С РУСИЯ

357

Анонимен

преди 10 години

Както беше казано в едно сатирично предаване от 90-те години:Одеса-древен украински град, основан от Екатерина Велика....

356

Шоп

преди 10 години

До АнонименТурция беше претопила България----------------- Турция никога не е претопявала България и Русия няма никакви заслуги към България. Всичко е пито и платено отдавна.

355

Какво стана?

преди 10 години

Ами те американците ще трябва да пращат нови наемници защото първата пратка свърши в Славянск. А сега и Одеса, и не се знае още колко, които мразят фашизма и нацизма и които са мноооооого повече от фашистите на Турчинов и Яценюк. Видно американските колежанчета не са били на урока за Русия и затова нещо объркаха..

354

Шоп

преди 10 години

До 777 Пиши си истинското име, не се притеснявай, българите са русофили.

353

Анонимен

преди 10 години

USA-ddyrjava afroamerikanci,aziato amarikanci,evroamerikanci i vsq *** 4ove4eska.Pyrvo prestypnici ubiicite i lekite jeni sa oti6li tam za nakazanie .Xora koito nikoi nee iskal v sobstvenite im dyrjavi bokulk svetoven

352

писна ми

преди 10 години

Алооо, натовците и пишманевропейците, видяхте ли какво направихте! Сами си го натресохте! Хората не са прости, колкото ги мислете и много добре осъзнават по какъв начин бе извършен преврата в Украйна! Много добре видяха с какви средства бе извършен! Според мен още области ще искат да се присъединяват към Русия с оглед грешните ходове от страна на самоназначилото се управление на Украйна! И за това Русия няма никаква вина!

351

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 382А не е ли казал истината Брусилов? Не Русия ли създаде България след 500 години превиване на врат.А ние и тогава се обърнахме и плюехме срещу тия, които ни възкресиха. Защото Турция беше претопила България. Ха сега, вземи калема и почни да пишеш, колко турски думи и сега, след 150 години свобода си употребил дори само днес. И виж, колко градове, села, реки,планини, върхове, площади (Баня баши !!!), местности, езера и т.н. носят все още турски имена.Тогава ще разбереш, кой на кого, какво дължи. Няма по-гнусно чувство от неблагодарността.