8

Анонимен

преди 10 години

В нормалните страни се борят за високи доходи, само в чугонистан се борим за ниски цени!

7

ЛЯВ

преди 10 години

Дори Корнелия Нинова не вярва в предложените от своята партия кандидати за евродепутати - не се е подписала в списъка. А очакват народа да ги поддържи. Ха-ха.

6

Никой

преди 10 години

Аз така и не разбрах как точно новия закон ще спре монопола на големите вериги и ще ги накара да не си играят с производителите. В смисъл не съм чел закона, но какви са им идеите?

5

Българин

преди 10 години

"Ако всички спазват правилата, цените на храните ще паднат!"Ние роби на храните ли сме? Всеки има право да се храни. Вие депутатите отричате това наше право с условия, че за да се храним би трябвало да спазваме ВАШИТЕ ПРАВИЛА.*** как смеете да поставяте условия на българина, за да има достъп до нещо съвсем човешко - храната.Да *** от глад и жажда дано.По правилата на народа вие сте иззедници, предатели, деспоти и тирани. Позор сте за България.Вашите правила си ги задръжте за вас.

4

Анонимен

преди 10 години

Ако депутатите и министрите не взимат подкупи и си вършат работата...

3

Анонимен

преди 10 години

Едно нещо не ми е ясно. Щом големите вериги натискат производителите да им продават стоката си на безценица и загуба, защо те не я изтеглят и не я предлагат по малките магазинчета? И защо в тези квартални магазинчета хлябът и млякото са все пак със стотинка-две по-скъпи, отколкото в супер-маркета, когато те нямат такса "волейбол"? Значи и малките спекулират и правят дори още по-голяма печалба. Тях защо не ги погнат?

2

Анонимен

преди 10 години

Що за глупости?

1

правилата

преди 10 години

От кога некой в България спазва правилата или Закона , тове е навъзможно