144

Анонимен

преди 10 години

Щом дават на ГЕРБ малка преднина, значи победата й ще е много по-голяма. Управляващата коалиция направи всичко възможно, за да накара хората да ги намразят, заради стегнатите колани по причина на дълбоката икономическа криза в света. Трудният живот и постоянните манипулации, както и някои грешки на ГЕРБ позволиха появата на някои колебания. Недоволството обаче бързо се стопи, защото след костинбродската измама с бюлетините и праврата по ТВ 7, действията на властта показаха нейният алчен облик.

143

Анонимен

преди 10 години

СОЦИАЛИСТИЧЕСКО-КОМУНИСТИЧЕСКО "ПРОУЧВАНЕ" НА ДС,КГБ!

142

Коко

преди 10 години

Ако бюрека вземе такава власт , каквато разправят социолозите, аз емигрирам.Не, че на някой му пука, то над 1 милион се изнесе, ама скоро няма кой да има такива като мен да ви изкарват пенсиите и социалните, ей, матрял заспал.То не са сидери, еничети, догани, резесета, бюреци, помаци, а бе само *** ли има в тая държава, че все на нея давате властта.Боклучив народ скапан робски.

141

!!!

преди 10 години

Gerb vinagi sa bili parvi .Da se otrio4a parvenstvoto na GERB zna4i da se otri4a naroda v stranata ., Dokato BSP sa vse naslednici na 4ervenite as vse nomenklstur4ici

140

турчин

преди 10 години

Не знам каква е вината на ДПС. ДПС ще има представители в ЕП, и въпреки омразата която изпитвате всички трезвомислещи хора ще гласуват за ДПС. Без ДПС бъдещото на България е неясна от продажните политици. Гласувайте за ДПС за да има България.

139

ВУТЕ

преди 10 години

Герчо, тази ти приказка за СЛОНА много ми ареса. Тя става и за сутрин и за обяд и за вечер.Браво ако ти си е измислил,ама не вярвам,оти това може да го каже само велик човек, а ти не си такъв... па знам ли, може и да си такъв щом свириш на народо и ядеш от леба му.

138

янчо

преди 10 години

Чудесно е това, че ДПС най -после се намери някой КОЙТО НЕ Е С ТЯХ да ги победи. Щото това не е загуба за ДПС като падат от ГЕРБ или БСП. Те са си едно цяло.

137

пирл

преди 10 години

Еми явно пак ГЕРБ ще си напазаруват *** и турски гласове. Иначе защо се среща с Местан Борисов!?

136

ЛЪЖИ

преди 10 години

Стига вече, с тази пропаганда ! Повече от ясно е, че ни подготвят за влизането на ББЦ в НС , всичко за купуването на ***. гласове е готово !!! Че ,те ако не си купят гласовете ,кой *** ще гласува за тях /ББЦ/ !

135

Анонимен

преди 10 години

Всичките партии чумата да ви тръшне.Докато не видя хора,които работят в полза на народа и държавата няма да гласувам

134

Анонимен

преди 10 години

как така знаете кой за кого ще гласува или бройте купени гладове

133

ран

преди 10 години

Най-голямата партия в България е тази на отвратените от Герб!

132

Анонимен

преди 10 години

Бойко Медотиев Борисов по прякор боко *** е платил пари на института за модерна политика за да излъжат по сайтовете и вестниците ще герб печели на евроизборите.Аз например на евроизборите няма да гласувам щото не ме вълнуват .Виж ако има предсрочни избори ще гласувам и то против българоубийеците от герб и техните гъзоблизци.

131

Колев

преди 10 години

Най-радващо е стабилното и закономерно потъване на РБ. Честито, куневчета!

130

наган

преди 10 години

До Драгомир СемерджиевС какво са заслужили точно те? Защото хвърлят най-много пари ли?

129

пю

преди 10 години

Кой с акъла си ще гласува за ГРОБ? Най-некадърните и крадливи досега, изгонени с камъни от народа, и имат наглостта пак да се домогват до властта!

128

Драгомир Семерджиев

преди 10 години

ББЦ заслужават да са първи!

127

Софиянец

преди 10 години

До 157. Много си прав, Герчо.Сега слонът у нас е АТАКА,но както винаги, нашият народ е сляп и не може да види СЛОНА сред хиляди мушици, крилца, перца и тънки крачета.

126

Стефан

преди 10 години

Като българин няма как да не се радвам че ДПС губи позиции

125

Радо

преди 10 години

Това е поредното платено проучване, и на 25 май ще стане ясно. Дано България без цензура мине по напред, и ДПС не вкарат депутат.