62

майорски

преди 10 години

Сепаратистите са на Власт в Украйна !

61

Анонимен

преди 10 години

На Степан Бандера баща му е бил свещеник в украинската гръко-католическа църква, но не е бил грък.

60

Одисей 1

преди 10 години

на практика ние направихме нашия иьбор още преди 13 години или дори и преди 17 години когато гласувахме на парламентарните избори с 70-75% от гладоподавателите. а и каква алтернатива би имал европейския избор,какво азия ли ,за това ли Аспаруй прекоси Дунава , за тлва ли Борис ни покръсти

59

Анонимен

преди 10 години

А знаете ли, че Степан Бандера произхожда от семейство на гръцки католически свещеник?

58

Анонимен

преди 10 години

Православието е масово разпространено в Беларус, България, Гърция, ГРУЗИЯ, МОЛДОВА, Румъния, Русия, Сърбия, Черна гора и УКРАЙНА.............................Гърция е членка на ЕС от началото на 80-те години. Може ли някой да отгатне защо там не е проведен нито един гей-парад? Даже не са си и помисляли да го организират.

57

Анонимен

преди 10 години

До 77 Одисей 1Предлагам ти най-демократичният начин за оценка СЕГА след 25 години "преход"-РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС И НАТО!!!!!Съгласен ли си?????

56

Анонимен

преди 10 години

72Смешник, за каква суверенност говориш, бе!Най-позорно са се продали на американците, за да бъдат използвани срещу Русия. Жертват народа си заради няколко алчни ***, които нямат ни род, ни родина.Кой е с имперските намерения на 40 хил. километри от САЩ?Оградили са целия свят с рекетьорските си терористични сили.

55

Анонимен

преди 10 години

Защо Чехословакия се раздели на две държави, без да идва НАТО?Това е същото, но Чехия и Словакия са далеч от Русия, нямат нефт, нямат море и Кримски полуостров.САЩ нямат работа в Черно море и само САЩ ли е НАТО?Проамериканското ООН къде е с лицемерните си решения?САЩ - световен тероризъм!САЩ - човекоубиец!

54

Одисей 1

преди 10 години

74 ти не виждаш ли какви хора са сепаратистите , това мирни граждани ли са според теб

53

българин

преди 10 години

НАТО и ЕС подкрепят доказани световни терористи и главорези в Киев.Ние сме страна членка на тези фашистки организаций,значи ли това че подкрепяме тероризма!!!

52

Анонимен

преди 10 години

До 71 Одисей1След тези данни за Славянск:ЗАЩО МНОЗИНСТВОТО УКРАЙНЦИ ДОПУСНА ОКУПАЦИЯТА,А НЕ СМАЧКА ПРОРУСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ??ТРИМА УКРАЙНЦИ СРЕЩУ ЕДИН РУСНАК !!!Защото не им се живее В ЕВРОПЕЙСКА ДЕМОКРАЦИЯ С ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ!!!!!Тази любов ТРЯБВА ДА СЕ НАЛОЖИ НА НАСЕЛЕНИЕТО с армия,Десний сектор и наемници!!!!

51

морски

преди 10 години

Долу ръцете от руския народ,украйнски терористи!!!

50

Анонимен

преди 10 години

Избивайте руските терористи! Украйна трябва да остане цяла и суверенна!

49

онбашията

преди 10 години

турчинов срещу славянск, няма ли символика в имената, а?

48

Анонимен

преди 10 години

г-н Путин, много ми е интересно как ще реагирате, ако въоръжени "активисти" превземат летището в Хабаровск,примерно?

47

Анонимен

преди 10 години

Путин, много ми е интересно как ще реагирате, ако въоръжени "активисти" превземат сградата на милицията в Мурманск,примерно?

46

дедо Ви

преди 10 години

Целта е друга деца!! Явно УСА не търси директен сблъсък с Русия заради нуклеарните и възможности, но упорито, системно се стреми към природните и богатства. Чрез случая Украйна се стреми да въвлече Русия в затегнат, дългогодишен, изтощителен конфликт на територията на Украйна с НАТО.И след това ПЕЙ СЪРЦЕ- Газпром собственост на ШЕВРОН

45

Анонимен

преди 10 години

абе нещо един генерал-лейтенат от украинските войски са го "пленили" там, забравил си завалията документите и след разговор с протестиращите се върнал в базата, а там поста му казал или докунтите или се махай, хахахаeastkorr.net/obshchestvo/generala-krutova-vzyali-v-zalozhniki

44

Прав си

преди 10 години

"Като гледам коментарите и плюсовете към тях вече съм сигурен, че тази държава отива по дяволите с все по-голяма скорост" Прав си, отидохме че и зад тях. Защото избрахме пак грешната страна. Защо се мъчите да искарате бялото-черно и обратно? ИСТИНАТА е, че либерално-демократичната система на запада е може би хубава, но НЕ СЕ НАСАЖДА с бомби. И не можеш да управляваш еднакво едно кралство Монако с две казина и държава на 17000000 кв.км. Да, за такава държава трябват ЛИДЕРИ, които мислят за всички

43

Анонимен

преди 10 години

До оня от TUI: Добре, че си направихте руски анклав, та да си позапълвате контингентите в България, защото на немския и други пазари хич ви няма. Ама и тая приказка свърши! Защото руснаците просто ще спрат да пътуват догодина. И визите им ще се запазят! И руската рубла ще се срине. И Русия ще отиде в канала.