276

Анонимен

преди 10 години

И в Афганистан бяха за мир па каква стана

275

НФБ

преди 10 години

Украинските действия срещу проруските въоръжени отряди в Източна Украйна се наложиха заради заплахата за законността и реда в страната, заяви Белият дом, цитиран от Ройтерс. А ДАЛИ ДЕЙСТВИЯТА НА СЪРБИЯ В КОСОВО НЕ СЕ НАЛАГАХА ЗАРАДИ ЗАПЛАХА НА ЗАКОННОСТТА И РЕДА В ТОГАВАШНО КОСОВО КОЕТО БЕ НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ СЪРБИЯ..ЕТО ГИ ДВОЙНИТЕ АМЕРИКАНСКИ СТАНДАРТИЕТО КАК ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА И КАК СЕ ПРОМЕНЯ ПОЗИЦИЯ..САЩ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ РАЗПАДА НА РУСИЯВОЙНАТА НИКОГА НЕ Е ПРИКЛЮЧВАЛА

274

Анонимен

преди 10 години

О, горкия!Сега от притеснение, това джудже да не вземе да влезе с войските в източна Украйна?Не за друго, а защото е много притеснен и иска мир. Той миротвореца.

273

до 396

преди 10 години

Дано референдума в Чечня да не е протекъл под дулата на АК47, ако е така със сигурност ще има 99% участие и 100% "ЗА" присъединяването. Не ставайте смешни, дори на малките деца е ясно, че Путин е диктатор. Но както всеки знае, че сто годшен старец има, сто годишна власт няма. И на него ще му се намери майстора.

272

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 395Да не те отчайвам но човек ката ви чете едноредовите излайвания не остава с впечетлени че именно вие сте психически адекеатни.Тъжна картинка!

271

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 391Да референдум има и Чечня решава да остане с Русия :)

270

Анонимен

преди 10 години

До TinaРУСИФИЛИСТИЦИТЕ СА ЛУДИ !!!

269

мадаа

преди 10 години

До мдааааПопулизъм та дрънка!

268

Анонимен

преди 10 години

"Украинските действия срещу проруските въоръжени отряди в Източна Украйна се наложиха заради заплахата за законността и реда в страната, заяви Белият дом, цитиран от Ройтерс. "А за маймундана защо не се наложиха? Като последните очевадно въшеха погроми? И сега нямало двоен аршин! Американски лицемери!

267

мдаааа

преди 10 години

Когато в Сирия хората се бият за свобода, те са наричани терористи от Русия.Когато хората /руснаците/ се борят за свобода, въпреки че имат всички права както останалите украйнци, те са опълченци.Нещо не ми се връзват нещата.Същата работа е с САЩ,който не е съгласен с нас е терорист, а този който е за демокрация може да убива и трепе наред, той демократ.Май и двете системи са създаени от една и съща сила наречена сатана.СССР=Съюз на Съветските Сатанистки Републики,САЩ=Сатаниски Американски Щати.

266

Анонимен

преди 10 години

До Асо Всяка уважаваща себе си армия ще се бие със всеки който иска да откъсне територия от държавата пред която армията е дала клетва. Колкото до Крим и Украйна - 1994 Русия се е подписала под договор с който признава суверинитета на Украйна, а Крим за украинска територия. Ако Русия присъединява Крим защото е населен с руснаци - защо не разреши един референдум в Чеченя - дали искат да са в Руската Федерация?

265

NOI

преди 10 години

До АнонименДА ТИ КАЖА ПРАВО ЖАЛКИ И СМЕШНИ СМЕ НИЕ...ЗА ДАВАНЕ НА АКЪЛ НЯМАМЕ РАВНИ НО ЗА ДЕЙСТВИЯ ДА СИ ПРОМЕНИМ ЖИВОТА СИ КЪМ ДОБРО - НИКАКВИ.....Е ТАТКО ОБАМА ЩЕ НИ ПОМОГНЕ...АКО НЕ ДРУГО НЯКОЙ ДРУГ МАЙМУНЯК ЩЕ ДОВЕДЕ В "ЗООПАРКА" НАРЕЧЕН БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ.

264

Анонимен

преди 10 години

хахахахапреди 17 минутиколко са ограничени русофилчетата не е истина--------------- Всъщност да вярваш сляпо в нещо или някой - независимо какво/кого - си е признак за ограниченост и комплексарщина. В момента Украйна е куцото пиле на което САЩ и Русия карат да бяга и гледат сеира кога ще се спъне, а ЕС жално въздъхва колко е тежка участта на горкото пиле. А Бай *** е в ролята не сеирджия - също както двама дядовци в парка играят сантасе, а наоколо 20 разбирача дават акъл...

263

анонимен

преди 10 години

Абе защо Бойко още го няма тук липсва ми тоя "материал".

262

Анонимен

преди 10 години

интересното е, че когато лейката е пълна с вода (каквото и е всъшност предназначението) ич не е толкова КУХА! Но не се знае как стои положението в твоята капацуна !!!

261

do 384

преди 10 години

До хахахаха: По добре ограничен, отколкото кух като лейка, като теб

260

глупко

преди 10 години

до 383. ти па си много убав. Чудя се четейки и другите ти коментари какъв си? Гьотферен? Или може би ***?

259

Анонимен

преди 10 години

А га яде кифтеттаа не рива!

258

хахахаха

преди 10 години

колко са ограничени русофилчетата не е истина.

257

Tina

преди 10 години

Путин ще се справи.И ще стигне по-далеч от Украйна.