19

Анонимен

преди 10 години

Bylgarite nqmat prava i svobodi v Ukraina i v Bylgariq.Prava i svobodi za bylgarite.

18

Българин

преди 10 години

До ААА"Българин и руснак са мръсни думи "Само в мечтите ти, масон.

17

политолог

преди 10 години

Няма Русофоби или Русофили. В този случай става въпрос за действия на Путин, които са противозаконни. Не може в чужда Държава да се разпореждаш. След края на войната са сложени граници и това е . Ами ако Украйна реши да използва ядрено оръжие тогава какво правим. Значи заради един Диктатор какъвто е Путин да унищожим света така ли. И не ми говорете, че Украйна е предала цялото си ядрено оръжие на Русия. Много бързо това може да стане факт, защото имат учени и не са Чеченци.

16

Анонимен

преди 10 години

E tam e problema v Ukraina nqma DPS

15

Анонимен

преди 10 години

DOGAN DA VYRVI VEDNAGA DA IM NAPRAVI DPS V UKRAINA

14

Мнение

преди 10 години

В Крим вече почнаха да го закъсват и да им става свидно за Украйна, а и изборите там бяха ПЪЛНО КГБ-ФАЛШИМЕНТО, ТАМ ОБАЧЕ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА на кгб-то успяха с номера в суматохата .. под дулата на оръжието, разбира се, тя и кметицата в украинския град онзи ден първо се съгласи със зелените с оръжието и маските и камуфлажа, но после, като им се измъкна, каза истината, че са кгб-спецовете там, а не граждани и то се видя и във видеата.Например 1.Пълната версия за нападението от кгб-спецовете в Украйна -- Крематорск (6 мин.) youtube/watch?v=6XKRiCZCw-Q

13

бла-бла

преди 10 години

Този не е в час!На кой му пука, че Киев не признава "приемането на руско гражданство"Кримчани се редят на опашка да подават документи за руски паспорти.Той да се замисли дали него го признава за нещо собствения му народ

12

Българин

преди 10 години

На Барак Обама някой трябва му разясни какво значи израза "окупирани територии" за да го разясни на хрътките си в Киев и на всякакви негови предствители в Европата и по света - Расмусен, Кери, Яценюк, Турчинов и всякакви други подобни.Не разделяите братските Украйнски и Руски народи.А надупената позиция на българските депутати е жалка и недостоина.

11

параграф 22

преди 10 години

Ами ако Русия каже,че затваря границата за украинци,работещи на руска територия,какъв ще го яде Турчина,ако тези гладни и озверели украинци тръгнат срещу Киев?Доколкото ми е известно,около 3 милиона украинци работят в Русия.

10

дядо

преди 10 години

тез рИват против Кремъл,обаче цялата им рода е с руски паспорти-положение познато ни от съседите ни-античките македонци

9

batmario

преди 10 години

Кученцето с очилцата...Стропваш му и опашката под гъзъ бяга и ***...или ляга по гръб и чака да го почешеш с подметката на обувката.Не го пипай с ръце щото докато лега се е опикало цялото...

8

Анонимен

преди 10 години

Тези са си продали душите на дявола за пачка с долари.

7

Анонимен

преди 10 години

Много грозен тоя Турчинов бе! Като лигав гол *** е. Такава плюгава муцуна. Да не го показват, да се крие някъде. То и умът му такъв гнусен. Излага украинците. Те са красиви хора, а тоя .... мани, мани. На конкурс по грозотия ли го избраха. Не че Яценюк е по-хубав, като *** е, но поне има ***-а-а-лко по-смислена физиономия. Иначе, по делата са си точно двамата ***

6

georgi.ishkitiev

преди 10 години

Същите алчни крадливци са като нашите комунисти. Обърнаха гръб на Русия, чакат помощи сега от европа и си мислят, че ще започнат да живеят като германците. Нали ги гледам по репортажите - диваци. Свикнали да не работят много и да крадът от държавата. Богатите европейски държави не са богати просто ей така. Полагали са много усилия години наред.

5

Румбо

преди 10 години

Няма проблем-скоро ще могат да обявят и Киев за окупирана територия.Само че заседанието ще е в американската амбасада.

4

Анонимен

преди 10 години

Яценюк , леля му Тимошенко Капиталман,Турчинов, нека да покажат на хората как се ходи с украинския паспорт в Крим, чакат ги.

3

Анонимен

преди 10 години

До славянинВ закон е записано, че Киев не признава приемането на руско гражданство. Бе май са много *** голите глави на снимката. Киев или украинското законодателство, създавано от нелегитимно правигелство?! Ми тя пък Русия по дълбокоумната украинска юридическа логика може да направи също такъв закон, с който да решава въпроси на Украйна. Що не? Не признава държава Украйна, Счита Украйна за окупирана от фашисти страна, Не пуска през границата си украински наемници от САЩ, обявява Украйна за пиратска страна, с десетки милиарди дълг към Русия и т.н.

2

Христо

преди 10 години

Действия на отчаяни,безпомощни хора.........

1

Анонимен

преди 10 години

Добре, добре, сигурен съм че кримчани силно се вълнуват от това...