66

Анонимен

преди 10 години

До жороПутин вече си го наби , Украйна НИКОГА ВЕЧЕ няма да бъде с Русия !

65

Анонимен

преди 10 години

До СмяхЕ, и какво като дават 47% от БВП? Това значи ли, че трябва да се отделят от останалата част? И може би да се предадат на Путин, а? Още некой виц да кажеш? Якутия като вади диаманти, трябва да бие шута на Москва, нали?

64

Анонимен

преди 10 години

КРИМ ВИНАГИ Е БИЛ РУСКИ! А това, че Хрушчов го беше прикачил към Украйна, за по лесно администриране по времето на СССР, не го прави украйнски! Битка на територията на Украйна също е битка на територията на Русия! Това е реалността, а иначе може да се каже всичко.

63

Анонимен

преди 10 години

Нищо, сега Расмусен пак ще излезе да заяви, че няма доказателства, ама то се подразбирало.

62

Смях

преди 10 години

До Анонимен 54Относно въгледобива си абсолютно прав, че е на дотация....Но удобно пропускаш факта защо е на дотация....Истината тези дотации отиват във джобовете на олигарси като Ахметов /евреин/ и Коломойски /евреин/ който от своя страна връщат част от дотациите обратно във Киев...Но най голямата тайна за Украйна е, че ЧЕТИРИ области /Донецка, Харковска, Запорожка и Одеска/ образуват 47% от БПВ на Украйна....И реално Галчинските бандити който бяха основни сили на Майдана живеят на техен гръб

61

Анонимен

преди 10 години

"Вместо да ни плаши, ЕС да намери решение за кризата, призова Русия"Добре бе майни съветски, нали Украйна била руска територия. Що някой да ви решава вашите проблеми?!?!?!?!

60

Анонимен

преди 10 години

interesno kak ot kyde teia "aktivisti" se snabdiha s avtomati che i broneziletki imat daze

59

Глупариат

преди 10 години

Тъй вярно, таварищи! Ние сме слепи и прости, така че не ни остава друго освен да ви се доверим - щом сте казали, че тези на снимакта не са руски войски, значи не са!

58

Анонимен

преди 10 години

подрчжницете на запада да одят на другата статия за еднополовите двоики ха.ха.ха

57

Анонимен

преди 10 години

Ами айде великото НАТО да покаже снимки от въздуха, че с тази снимка от август 2013-та, дето ни я показаха миналата седмица, станаха за смях.

56

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1 а, бе, тя ритна камбаната !

55

Анонимен

преди 10 години

Момчетата на снимките хич не изглеждат на военни, според мен са любители излезли да поиграят еърсофт в съботния ден :-)

54

Анонимен

преди 10 години

Как бее, Кери и Расмусен казаха, че усещали някаква ръка отзад, ама не уточниха какво им прави.

53

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТи сам си противоречиш с това, което си написал. Хем руснаците си били "у дома", а всъщност са в Крим, хем "агресорите" си били на своя територия...

52

Анонимен

преди 10 години

До ot USAHагли,по-нагли,руснаци,най-нагли.....американци

51

Анонимен

преди 10 години

До СмяхНямаш си представа каква политическа миш-маш шизофрения те тресе,пич!Какво ли ти е у главата?Мешана плескавица..Съжалявам те,честно!

50

Анонимен

преди 10 години

Артилерийската стрелба подготвя атаката на фронта, медийната манипулация на общественото мнение го подготвя за бъдещата агресия на територията на Украйна. Лошите руснаци - които са си У ДОМА, и добрите агресори, които ще се бият на тяхна територия!! Някой ще ми дойде в къщата, за да ме бие, и ще бъде "нападнатия" отбраняващ се от моята агресия!!!! Дано Путин ви заседне като рибена кост на гърлото!

49

Анонимен

преди 10 години

До РУСКИТЕ ВОЙСКИДа , АМА, това не е софийският ме(Г)дан, където 20 000-на полиция пази 240 *** !

48

Анонимен

преди 10 години

До Смях Въгледобива в източните райони на Украйна е на дотации от държавата. Въглищата се копаят от 1500 м. дълбочина и излизат много скъпи, но местните руснаци-миньори искат да си бачкат това нещо, вместо да се преквалифицират. Заради това правителството е принудено да ги храни, за да се забавляват с копаене.

47

Смях

преди 10 години

До Анонимен 47 соросоидСоросоидите от доста време се опитват да изкарат Путин евреин.....Като същевремено упорито мълчат за истинския ЕВРЕИН назначен от 13-те за наглеждащ !!!! Евреина във Руското правителство е Медведев....За който *** имат заповед да не пишат !!!!А относно областните управители в Украйна и това че във източните области до един са евреи причината е прозаична...ЕВРЕИТЕ мразят православните и най вече Руснаците...Дори Тимошенко /евреика/ искаше да ги удари със ядрено