20

бахур

преди 10 години

На снимките виждам безмозъчни фанатизирани *** ,обучени от хамерикански и френски инструкториДнес.бг ,мерси за галерията На снимките ясно се вижда ,кой произвежда зарин при полеви условия Точно с ракетите с газови бутилки беше изстрелян зарина и убити много хора Еваларка

19

Анонимен

преди 10 години

Давам прогноза с вероятност над 50%, че ако Обама не преосмисли американските ценности, за САЩ 2015 година няма да настъпи никога!

18

Анонимен

преди 10 години

Няма такова понятие Юлиус. Ислямът бе създаден като наказание за тези дето убиха Месията и тези дето изродиха Словото Му в някакво идолопоклонство. Ислямът е война, война и нищо друго! Когато виновниците се върнат към Месията и направят прави пътищата Господни, тогава Ислямът ще спре да воюва и ще настъпи Мир на Земята!

17

Анонимен

преди 10 години

В Сирия се бият платени главорези, цяла гмеж, пусната от ислямските затвори, това е техният башибозук срещу мирното население с поредният "джихад". А гадното е, че саудитите, катарците плащат за да избиват мюсюлмани, заради петролните и газовите си интереси, заради пари!!! В същото време плащат с тези пари за разширяване влиянието на исляма с агресивни проповедници, учили в техните "училища". На тия не трябва да им се вярва за нищо!!!

16

Анонимен

преди 10 години

Първо да благодарим на ройтерс за окриляващия материал!Второ да отбележим абсолютната непригодност на показаните приспособления в реални бойни действия (нито обсег нито време за обслужване!).Показаните неща са само та терор над неподготвени неподозиращи хора!Гади ми се от западните демокрации дето ги фабрикуват тия малоумия!

15

Анонимен

преди 10 години

Вижте, който сее ветрове- жъне бури! Асад е цвете за мирисане пред ислямистите, Русия е за предпочитане пред западните содомляци! Извънземните технологии няма да спасят Запада от гнева на Всевишния, както не спасиха Атлантида навремето. И тогава имаше един като Обама...

14

Momo

преди 10 години

Тези "газови ракети" с какво са пълни? После да не стане така, че пак силите на Асад са използвали химическо оръжие?

13

Анонимен

преди 10 години

Нямаше нито един боец от "Свободната сирийска армия " който да е обръснат и изглеждащ демократично ,борещ се за права и демокрация !Напротив - всички до един бяха муджахидини ,талибани,ислямисти и терористи , борещи се за налагана на най-мракобесната религия по света- Исляма !

12

Анонимен

преди 10 години

Алоу журналята на снимка 19 това не е АВТОМАТ а снайпера Драгунов. А камерата е монтирана за да се документира за пред началниците на *** че е стрелял по който трябва. На снимка 16 нямате описание, на гранатите в стил коледна украса. Типично за българската журналистика аматьорски описания под снимките.

11

КАЛАШНИКОВ

преди 10 години

Докато САЩ не спре да си навира носа къде що има конфликт да не ми реват. че ги бомбандират........

10

КАЛАШНИКОВ

преди 10 години

Всеки си трепе който и както му е кеф и не му дреме че някой ще го арестува..... И това ми било борба за свобода? Сирийската армия изби сумати цивилни граждани защото искали "свобода"

9

Анонимен

преди 10 години

Учат ги от ЦРУ, първо ги шлифоват в Гуантанамо и хоп- ето ти борци за думокрация. Бог да накаже САЩ и еврогейците дупедавци!

8

Дедо Мито

преди 10 години

Тоя г-н Попов явно не е бил в казарма. Не знае какво е оръдие, какво - миномет. Всички показани оръжия са фабрични, ройтерс ни прави на ***, но самите те са ***. На всичко отгоре Халеб (Алеппу) отдавна е сринат със земята.

7

КАЛАШНИКОВ

преди 10 години

В нета е пълно с терор и екзекуции на сирийци.. Само изнасилване не съм виждал

6

Анонимен

преди 10 години

Всеки ден от такива импровизирани "оръжия" и минометни снаряди умират по 5-6 цивилни. Това им е целта, да тероризират населението в районите, където хората не подкрепят метежа. С тези *** нищо не могат да направят на армията (те не че и с качествено оръжие могат).

5

алф

преди 10 години

"бойците" от "свободната сирийска армия" са главорези,ислямисти,престъпници,освободени от затворите на саудитска арабия и катар,изпратени да се бият с/у армията на една страна,отказваща да се подчини на САЩ и Израел. Когато "освободят" някой сирийски град,първата работа на тези престъпници ислямисти е да избият християните и да изнасилят жените и децата.А Западът ги нарича "борци за свобода" В ю туб е пълно с клипове на екзекуции,включително и рязане на глави от тези башибозуци...

4

Анонимен

преди 10 години

Надявам се Овчев да не прати у наше село таквизи гении! Искам една убава сирийчица, християнка!)))

3

Анонимен

преди 10 години

В ЮТУБ има доста клипа как действат тези изобретения.Лошото е че клипа внезапно свършва с първият изтрел.

2

Анонимен

преди 10 години

"В направата на бомби участват и деца."Ислямистите и джихадистите срещу Асад действително са промити мозъци.

1

Анонимен

преди 10 години

И ние така трябва по нашите 240 тиквуняка.