90

Киро

преди 10 години

Вижда се, че мутрите са се активизирали напоследък, защото започнаха да изпълзяват от дупките си миризливи ***, които дращат в защита на мафията. Колкото и да ви е яд, изборите наближават и скоро вашите работодатели може да се озоват в затвора. Париците от белия прашец ще свършат!

89

Анонимен

преди 10 години

Давай, Ники - размажи Мутрите !

88

ицо

преди 10 години

Ангел Джамбазки режи ли вече и той като Калината Крумова къде ще си установи поврътливия ***....Това момче е истинското олицетворение на фурнаджийска лопата....Спомняте ли си как водеше протеста срещу добива на шистов газ,а преди няколко месеца седна на една маса и представи американския ***,който прокарваше идеята за добив на такъв газ в страната и лансираше американска фирма за изпълнението на проекта...Е каже те ми драги избиратели ако това не е ***......ска работа,незнам кое е.

87

Анонимен

преди 10 години

Нищо не мразя повече от еничарите.....

86

ДУДУК ,ДУДУК...

преди 10 години

...НА ИЗБОРИТЕ --2% ...И СИ ДО ТУК!!!ЩЕ СИ ГОВОРИМЕ ПАК ,...ХА,ХА,ХААААААААААА...*** ПЛОВДИВСКИ ***!!!

85

Анонимен

преди 10 години

Дудук, а бе герберите били такива и онакива, а ги присламчваш и ги слагаш на възлови места . Що така бе Миме ?

84

Пешо

преди 10 години

Следващия който ще отиде при Барека сигуно ще е е Цецко ушето! Тази нова партия вече заприлича на завод за отпадъци!

83

Анонимен

преди 10 години

В дън земя да се продъният барека и безносия и ликьосания, заедно със станишев и сидерага и доган.

82

Анонимен

преди 10 години

Бареков обяви във Варна и своите номинации за български еврокомисар. Това са Петър Стоянов, Соломон Паси и СимеонСтари к.р.ви в нов бар.да.Ама свод..ците зад океана така наредиха

81

Анонимен

преди 10 години

Кунева - Пръмова станала водач на листата на някакви люспи, самонарекли се "реформатори". Тая сбирщина и с дявола ще стане ортак в мераците си да се докопа до власт, но не би. Пръмова да каже как и защо затвори реакторите на АЕЦ Козлодуй, да каже като какъв "реформатор" се явява, след като цели 8 години беше във властта в две правителства като министър и еврокомисар, и предаде националните интереси на България. Да каже защо продаде ЕРП-тата на чужди монополи и така скочи главоломно цената на тока.

80

Анонимен

преди 10 години

АМА НАИСТИНА ГОЛЯМ *** Е ТОЗИ БАРЕКОВ ,ДОКАТО БЯХА ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ГЕРБ БЯХА ПРОСТИ НЕЩАСТНИЦИ А СЕГА КАТО ОТИВАТ ПРИ НЕГО СА СМЕЛИ И ДОСТОЙНИ. ТОЧНО НОМЕРАТА НА БСП- ВСИЧКИ КОМУНИСТИ В ТЯХНАТА ПАРТИЯ СА ДОСТОЙНИ А ТЕЗИ КОИТО НЕ СА В ТЯХНАТА ПАРТИЯ СА КРАДЛИВИ ,БАНДИТИ,МУТРИ ПРОСТИ ,КАТО БОРИСОВ НАПР. КАКТО ИМ ИЗНАСЯ. НИЕ СМЕ МАСКАРИ АМА И ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ТАКИВА!

79

Петното

преди 10 години

К'во искате сега ве? Вие провокирате ли ***? Никога не съм имал нещо общо с Корнелия Нинова. Само й носех шампанско докато се нахлузваше на Барека в джакузито му у оная къща дето я е купил на изплащане с дебелите зидове.

78

Анонимен

преди 10 години

Вие оставете бъзика с тоя ***, но на парламентарните избори когато и да са те дали тази година или 2017-та тоя ще влезе в парламента. Нямам думи какъв *** народ сме!Овце не сме даже, а ***!Заслужаваме си съдбата.

77

Анонимен

преди 10 години

Бареков е кукла на конци,но не на Пеевски а на Доган.Затова ми е толкова омразен тоя нахален самозванец.

76

Анонимен

преди 10 години

Какъв брат бе дудук брат брата избивали освободиха уж от османското пък ни заробиха те,защо изгубихме земите си нали щеше плитно до нас а какво направи нацъска румунците сърбите и гърците и омежду си разделиха земите ни уж срещу турците.От възрастните слъшахме че при турците са живеели Българина истински като чорбаджия.Питасе от кога е сиромах Българина.

75

дядка

преди 10 години

С този гербер ще цъфнеш и вържеш. Това е поредната къртица при дудудка

74

Анонимен

преди 10 години

Един е Барек и Петното с Милиционерчето са негови пророци!

73

поета от нета

преди 10 години

УФ...Боже,въведи им"квоти" и "лимит"им наложи,че така се размножи този свят на ***,долни ку..и и лъжи.Как крадци и мафиотиса"каймака"в обществотои бандити неграмотниса най-умни и имотни?Комунисти,атакистии продажни журналистини налазват като ***......Боже,нещо направи.

72

от село

преди 10 години

Бареков много взехте да ги изсмуквате тия полит. трупове , та да не видите другата страна на народната любов. Докато споменавате Паси ме губите !

71

Анонимен

преди 10 години

ББЦ или Борисов ,Бареков , Цветанов това е партията на Бареков от първият ден от създаването си на тази поредна манипулация на българският народ не съм се съмнявал че *** и тиквата са заедно от километри си личи как Бареков има същият стил като Борисов когато яхна народното недоволство през 2009 г . Е този път няма да стане ДУДУК!