53

Вале

преди 10 години

За 4г. Борисов не успя да договори почти никакви позитиви за България. Не можа да реализира и сума ти проекти. Този човек се интересува само от благото си и не му пука за България.

52

Кой

преди 10 години

Венци Йосифов е виновен,че се разведи с таз кифла,та кифлата дава съвети на Серго как да фалира държавата.

51

Нели

преди 10 години

Съгласете се, че не може винаги да има само за едни и същи градове и региони пари, тогава не би следвало да се нарича регионална политика. Решението е справедливо. А с обновяването на някои градове се възражда надеждата, че те ще бъдат по-приветливи и желани за посещение и живот.

50

Анонимен

преди 10 години

И другите градове печелят европроекти. Само че министерството на финансите трябва да разреши и одобри. И Дянков стопираше парите за всички други градове освен София и Бургас. И за софийското метро са отклонили пари от Дунавската стратегия.Стига сте се правили на най-умните, само те знаели да пишат проекти, айде де.26

49

платен трол

преди 10 години

До Анонимен 53Абсолютна глупост! Варненци така и не разбрахте, че големия ви проблем беше не Борисов, а некадърната ви и безумно крадлива администрация. Европроектите подлежат на одит от съответните евроинстанции, а с тях повярвай ми шега, никой няма желание да си прави.

48

Анонимен

преди 10 години

Станишев говори пълни глупости, всички проекти са с европари, а тях не ги раздава ГЕРБ.

47

Анонимен

преди 10 години

Идват само инвестори-***, които са мошеници и търсят роби да бачкат за жълти стотинки. Гърци, евреи... Изнасят си вредното производство, понеже в нормалните държави не им разрешават, а в тази скапана държава - може. Дават по 350лв. за 12 часа бачкане.Никой голям инвеститор не е дошъл, няма ида дойде.

46

Анонимен

преди 10 години

До 47 А знаете ли как се печелят европроекти в България ? И Варна кандидатства по мащабен проект за пристанищен терминал,който ѝ беше в кърпа вързан ..... нооооооооооо любовта на Б.Б. към Варна се изпари и се насочи към проектите на Бургас.А Варна се беше зарекъл да превърне в село.

45

diopter +20

преди 10 години

zaglavieto e 99% istina. debelite koremi na horata ot vtoria red na snimkata pokazvat koi izyade mnogoto pari na bg narod. spesteni bg levove v debeli bg slanini e kofti kartinka.:(

44

Анонимен

преди 10 години

Серго е ***. Всеки път се изказва неподготвен като първолак

43

Анонимен

преди 10 години

Никъде в тази прокълната държава няма потенциал за развитие. България има отчайващи перспективи (най-вече демографски) и никой инвеститор няма да инвестира в държава, където след 20г. не е ясно дали ще може да намери хора за работа по-високотехнологична от метене на офиси. Знам какво е нивото на днешните млади - отчайващо. Е не и претенциите им. Знам и демографски на къде върви.Никой голям HiTec инвестор няма да припари тук, какво да търси в държава с преобладаващо малограмотно и *** насел

42

Анонимен

преди 10 години

Герб бутаха само София и Бургас. Тоя защо споменава Пловдив, не знам?!

41

тони

преди 10 години

До азТова е идеята на фондовете, да се подпомагат изоставащи райони, а не да се гледа кротко как затъват, докато показно се режат ленти.

40

платен трол

преди 10 години

До Анонимен 45Изобщо не е прав. Бургас спечели най-много европроекти . Най-много пари от държавния бюджет получи Варна, като най-голям град. Щом искате да вярвате на елементарни лъжи и това ви кара да се чувствате по-добре, нека е така, но това не е истината.

39

аз

преди 10 години

Извинявайте, но наистина ли вярвате , че Видин може да е развит като Бургас или Враца, като Варна? Навсякъде по света има по-силни и по-слаби райони,и това е въпрос на потенциал на съответните райони. Равенството го има само в *** червени, кухи кратуни. Каквото и да говорят в България има точно 5 района с потенциал за развитие : София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора. Всичко останало са предизборни манипулации жалко,че хората се подават на елементарни ходове.

38

Анонимен

преди 10 години

За Пловдив не знам, но за Бургас е напълно прав. От всички черноморски общини БуРГАС ПОЛУЧИ НАЙ-МНОГО ПОДАЯНИЯ ОТ ГЕРБ.

37

Анонимен

преди 10 години

До възмутенЗащо мислиш сме най гадната, набедена и никаква държава на света. Защо мислиш, че няма нищо по-гадно от това да си българин. Защо ме е срам, че съм такъв. Защо мислиш, че този прокажен народ никога няма да се оправи.

36

we

преди 10 години

Този Станишев пак се изказва неподготвен. Пловдив е в тотална икономическа изолация от централната власт и еврофондове от повече от 8 години.

35

възмутен

преди 10 години

То да бяха само последните 4 щеше да е добре.Винаги ресурса си остава в София,затова и България се дели на София и провинция.Ама искам да знам какво щяха да ядат софиянци,ако не пристигаха камионите от провинцията?И какъв вой се нададе като се спомена,че ще местят министерства в провинцията.Хареса ми!

34

до Мария

преди 10 години

ГЕРБ управлява само 4 год. , за толкова малко време какво първо да направиш, а тия червени *** управляват не 4 год., а от 1944 год. Първо взе насилствено земята на хората и всичко което можеше да се вземе, после уж я връщат но не цялата, а колко от БСП нямаха земя а сега си взеха най-хубавата за тях, купиха заводи и инвентари без пари. А такива като теб Мария, мислят че БСП мислят за народа и че те ще спасят България, а именно те са виновни за това, те взеха милионите от банките.