31

Анонимен

преди 10 години

До 37И на това ако му казваме къснет, значи нещо в нашата Родина нещо не е наред, тя /родината/ на своите деца дом да не можи да осигури.

30

Анонимен

преди 10 години

не берете грижа ,че са ***.в сащ ще станат хора.там няма като тук да се толерират неработещи и мързеливи,там ако не си платгиш тока го спират.ако нямаш здравни,си на улицата.*** вирее само в бг.затова сме се превълнали в *** развъдник,държавата с най голям процент на *** население.

29

Анонимен

преди 10 години

имали са късмет децата,да са живи и здрави

28

До 34

преди 10 години

Циганчетата нямат ясна представа за понятието "родина", нито пък за "народ" и "нация" /изключвам тези от интелигентните семейства, а също и ученолюбивите, които с желание ходят на училище/.В замяна на това имат много силно развито родово чувство, за тях родът им е техния свят и извън него се чувстват безпомощни. Това обаче важи за онези ромчета, които растат в семействата си.Тези, които са изоставени в социалните домове, не знаят що е това "род" и само ако учат, добиват представа за "родина".

27

дълбок сън

преди 10 години

Нищо лично,просто бизнес - фабриките за донори "работят".

26

Анонимен

преди 10 години

Жалко за децата, ще забравят род и родина, там далече от майчената си родина.

25

Поп Грую

преди 10 години

Стеле, само вкъщи се пише слято."На път" и "в ***" се пишат отделно.Тези деца си ги вземат за донори - я бъбрече, я сърце, я черно дробче...

24

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 10 години

"Всяко ***,в америка!"

23

Анонимен

преди 10 години

Злазе им, махат се от тази *** прокълната, пълна само с ***.

22

Bulgarin ot Germania

преди 10 години

A zashto avtorkata vaobshte pravi sravnenija s Russia ? Tove e TENDENCIOZNO.Stela mozeshe da posochi Gemania, China, SA, Canada, Brazilia ili Avstralia naprimer.

21

Путлер

преди 10 години

Каква стана тя "братята" руснаци не осиновили нито 1 българско дете, а прогнилите американци колонизатори осиновяват даже сакати деца, за КОИТО СЕ ГРИЖАТ! Хей колонизатори, я да си ни връщате сакатите деца да ядат брашно с вода, вместо да имат хубав живот там в гадна Америка.

20

аз

преди 10 години

АБЕ ВИЕ РУСОФИЛИТЕ СТЕ НАИСТИНА ТОТАЛНИ МОЗЪЧНИ ИНВАЛИДИ И ПРОМИТИ *** ТИКВИ....ВИЕ МАЙ СТЕ ПО-ГОЛЯМАТА ТЕЖЕСТ И ОТ РОМИТЕ ДОРИ....АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ ЕДИН ПО ЕДИН ИЗЧЕЗВАЙТЕ СИ ВЪВ ВАШАТА ДЪРЖАВА ДА НИ ОЛЕКНЕ НА ДРУГИТЕ ТУКА...АКО СТАТИЯТА БЕШЕ - РУСКО СЕМЕЙСТВО ОСИНОВИ 4 БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, ТУКА ЩЕШЕ ДА ИМА ЕГАТИ ХВАЛЕБСТВИЯТА И ПРЕВЪЗНАСЯЦИИТЕ...НЕ СЕ ЛИ ОСЪЗНАВАТЕ КАКВИ СТЕ *** БЕ

19

Анонимен

преди 10 години

И Стелче, пише се " на път" , а не "напът". Марш в 1-и клас, 2-и срок.

18

Анонимен

преди 10 години

Пак ли евтина пропаганда на американците?? Днес.бг, много евтино и по детски. Ако не беше толкова тъжно това, което пишете, можеше и да е смешно!!! Явно не сте наясно с последствията от осиновяването на български деца от чужденци. Колкото до руснаците, те отдавна спряха осиновяването на свои изоставени деца от американци и то съвсем основателно. В момента всички осиновени руски деца от преди забраната, се контролират от комисия към посолствата на Русия в щатите, ние не контролираме нищо.

17

ХА ХА ХА

преди 10 години

ДАНО всички "ястребчета" да осиновят

16

до 9

преди 10 години

в тая държава НЕ СТЕ само вие ромите(турците)

15

Анонимен

преди 10 години

Супер,дано всичко е ок с тях.

14

gio

преди 10 години

да почнатнаправо цели махали с *** да осиновяват и милата ни родина ще си поеме дъх. Тази болест разкара ли се един път от тук нещата ще се промнят.

13

Кольо

преди 10 години

До МишоМише, да земе да изкараш някъде линк с тая статистика ли ?Само да напишат САЩ някъде и целия форум на днес.бг то пикаете газ. Въздържайте се малко, че ще обезмислите южния поток. Само от вас покриваме 40% от производстените нужди.

12

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

"За разлика от САЩ, в Русия няма нито едно осиновено българско дете"Това какво общо има с темата?Май *** Елк.Вас. си има сестриче...Че за какво им е на руснаците дете от България?Да ги зарази с *** български продажен ген? Чалгарската простотия е вградена серийно.Ну, пашла тiь на ......