91

Анонимен

преди 10 години

Тежък РАК за всеки герберски ***, който използва смърта на детето за да прави политика

90

Анонимен

преди 10 години

много лошо трият постове които не са про руски.забранява се още да постват хора извън бг.ей тва е българската" демокрация"

89

До 127

преди 10 години

Ами кой б е, Цвъко Апартамента ли да е министър бе, дето не може да свърже две изречения, но иначе да подслушва и изнудва бизнеса може?Аре *** си майката

88

До ГЛУПАКА 126

преди 10 години

***, по случая с Мирослава имаше една камара съмнителни обстоятелства, и освен това полицаите на Цветанов УБИХА единия задържан, за да не може да се разприказва. И никой не е казвал че е виновен Цветанов, а по-скоро имаше съмнения за намесен висш пернишки полицай. Но ти си *** така че другото няма никакво значение

87

Анонимен

преди 10 години

Ако анастаска е искала да си отмъсти на бащата или сина заради нещо си ..... не е трябвало върху детето. Трябвало е по виновника ...да го отрови примерно ...

86

****

преди 10 години

експертното правителство " пусна индивиди като А.Петров и сега започва разчистването на стари сметки

85

Анонимен

преди 10 години

е господин - другарю министър на МВР нали престъпността беше паднала с 80 процента а какво излиза не била паднала а се вдигнала то не са убийства , то не е полицейско насилие , то не е чудо на чудесата и каква стана тя като във вица не били компютри а компоти не бил сексуален а социален поне като говорите от трибуната на НС изнасяйте фактите такива каквито са не че хората ви вярват като говорите но поне казвайте понякога и истини

84

политолог

преди 10 години

Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.

83

:(

преди 10 години

Само *** може да политизира случилото си !

82

Стефко

преди 10 години

Брата на момичето е завършен бандит,участвал в наказателните бригади на баща си.А сега тази сестричка която е от друга майка ще дели с него.Това също е версия.

81

Анонимен

преди 10 години

До майкаМайката е адвокат - слуга на Дявола!

80

Анонимен

преди 10 години

Дойде БСП на власт веднага се почна с отвлучанията, убийствата и побоищата. Всеки ден ще четем такива новини докато Тройната коалиция е на власт.

79

майка

преди 10 години

Всяка нормална майка ще води и взима дете първокласник.Няма да и е спокойно, колкото и да е малък града.Защото е пълно с ***.Ето го резултата....

78

въпрос

преди 10 години

До Анонимен"Йовчев и Лазаров трябва да бъдат съдени за геноцид над българитеколко деца още трябва да загинат, за да подадат тези *** оставка?!"Към това писание и други подобни, отправям следния въпрос:Трябва ли ли да има прикрепен полицай/милиционер към всеки български гражданин, за да се отърсим и възпрем от натрапената ни американска култура - убийства, наркотици, отвличания, проституция, лихварство, псевдо религии и чуждопоклоничество?

77

политолог

преди 10 години

Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б.Борисов и Ц.Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно е нормално .

76

Анонимен

преди 10 години

Във Варна ,вчера,в резултат на оперативно-издирвателни дейности е установен и задържан най после крадецът на лалета от градинките.Ето това е полиция на място!Хвала!

75

Анонимен

преди 10 години

Бащата,Господ го наказа с диабет, заради кървавите пари дето ги взема от хората!

74

Не е нужно да ругаем

преди 10 години

и да си късаме нервите един на друг. По-добре да си направим изводите.В навечерието на такъв голям празник *** *** /сигурно в съучастничество/ убиха дете от алчност, заради мутренските пари на баща му. Това нямаше да се случи, ако простата и мързелива майка на детето беше отишла да го посрещне.Единственото сред тях невинно същество плати с живота си греховете на всички тези ***. Възпитаха ме като атеист, но вече се замислям дали някакъв висш разум не се опитва да ни каже нещо.

73

Анонимен

преди 10 години

По некадърно ръководство на полицията досега не е имали.Този надут поуяк-секретар ли се води ии деловодител заедно с кукловодите си трябва веднага да се маха.Що за министър?

72

Анонимен

преди 10 години

Бащата наистина има много грехове!От този район съм и знам нещата.Жалко, че детето си отиде!