16

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Вместо да лаете тук по цял ден, качвайте се на тракторите и на полето. Ама как да стане това, като само полекаджии сте се събрали. И накрая ,какво излиза, арабина по работлив от нашенеца.

15

Анонимен

преди 10 години

навсякъде изкупуват малкото неизкупена земя, утре българите ще бъдат новата Палестина, само дето в Палестина, поне хората раждат, а тук директно ще изчезнат

14

Шибан Реалист

преди 10 години

"Шейхове" ли?!?! :) ;) :)............ Тия "ШЕЙХОВЕ"....... Да не са случайно от ТУРСКО-БЪЛГАРСКО-УКРАЙНСКИ ПРОИЗХОД.......... И да носят случайно подбраните имена......... Ахмед Доган , Бойко Методиев Борисов , серГЕЙ Станишев , Гоце Първанов , Дебелян Беевски , Миглена Куневица и други знайни и незнайни "ШЕЙХОВЕ" ?!?!.......... :) ;) :) ;)............

13

ШЕЙХ

преди 10 години

Да питам тия ШЕЙХОВЕ ли или са турски- руски платени кукли като КТБ И правителството на ***!??? сега идва ред на НИКИДУДУЧЕТО а преди беше БОЛЕН ПИЗДЕРКАТА??? големи шейхови ви казвам:))

12

Анонимен

преди 10 години

Някога кан Тервел ги прогуди ,сега пак напират да ни завладеятЕдна земя ни остана и ней искат да унищожат,по добре Русия ние сме една кръв ,а тези ислямисти не ги иска народа сол и хляб ще яде -ЗЕМЯ ПРОЛЯТА С КРЪВ ,НЕ СЕ ПРОДАВА

11

попа

преди 10 години

Като чета горните новини, явно България е поела по пътя да става държава на шейхове и руснаци, като първите ще получават по-облекчено ипотечни кредите и преди избори ще имат 18%, малко пред вторите, които ще ги шпионират с "Ил-20", летящ близо до земеделските им земи по морето. Бог да пази България от продажното племе, населило тия земи.

10

BG

преди 10 години

9, веднага ти отговарям - баща ми беше агроном, та знам - щото за българина, земеделието стана "***" дума ! Я, *** виж младите - всеки иска да учи маркетинг, икономика, публична администрация, финанси, международни отношения и прочее - т.е работа в офис и на комютърче . Никой не ще да работи на село земята !За това, държава с едни от най - плодородните земи в Европа и държава известна навремето с добрата си аграрна наука и традиции, сега се моли на араби (номади !) да и обработва земята !!

9

Елемаг

преди 10 години

Кога ще се вдигаме?

8

Анонимен

преди 10 години

МАЙНИ ТЕЗИ ПРОТИВНИ РЕКЛАМИ БЕ ИНАЧЕ ЩЕ ПОЧНА ДА КЛИКАМ ЩЕ НАПРАВЯ ОТЛИВ НА РЕКЛАМОДАТЕЛИ С ФАЛШИВИ КЛИКОВЕ ЦЕЛИЯ ЕКРАН ВЗИМАТ ПРОТИВНИТЕ РЕКЛАМИ.

7

Анонимен

преди 10 години

Шейховете да си гледат петрола и яхтите. Нямат работа тук!

6

Анонимен

преди 10 години

Абе защо държавата не развива земеделие???Така хем ще печели,хем ще накара *** да бачкат!Я стига с тия ислямисти,вън от България.АТАКА

5

бедуин

преди 10 години

...и на всеки синур джамия!...

4

помните ли

преди 10 години

как едни уж шейхове от КАТАР на КАНАЛЕТО идваха да инвестират в ЦСКА!?? те така и със СИМОН КО БУРГОТА имал в катар незнам кви си братовчеди щели 2 милиарда да инвестират тука;))))))))))))))))))) ТА ТИЯ ЛЪЖИ МИНЕ НЕ МИНЕ 3 ГОДИНИ НИ ГИ ПУСКАТ я румен петков я някой друг!!!

3

Анонимен

преди 10 години

30 лева трапеза за Великден за 4 човека...??? Хляб и сол ли ще има само на нея бе ?

2

ъъъъ....

преди 10 години

Я ги мани тия ше търсат петрол....арабин и земеделие аи стига бе

1

fj

преди 10 години

ЕЙ ОГРАБЕХТЕ Я ТЪЗ ДЪРЖАВА БЕ,ЕДИН НЕ ДОЙДЕ ДА ПОСТРОИ ЗАВОД И ДА ИМА ПРОИЗВОДСТВО А САМО ЗЕМЯТА ГЛЕДАТ ВЕТРО ГЕНЕРАТОРИ И СЛЪНЧЕВИ ПАНЕЛИ ДО КОГА ЩЕ ГРАБИТЕ БЕ ПОЛИТИЧЕТАТА,ВЪРНЕТЕ ЗЛАТОТО И ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКО ОТКРАДНАТО ПРЕСТЪПНИЦИ ГНУСНИ!!!!!!!!!