185

Анонимен

преди 10 години

Всички вие *** който докарахте Българите до това положение, дано Господ ви съди и накаже . Знам, че страх нямате от Него, но спокойно един ден рано или късно всеки от вас ще познае разплатата.

184

боко

преди 10 години

Видно е, че е упражнен натиск върху Петното, за да не натопи Борисов. И двамата са за затвора!

183

леке

преди 10 години

Ясно е, че и Тиквата и *** са използвали Петното за мръсните си и долни схеми. Лошото е, че той си мълчи за Боко, явно е заплашен да не признава нищо, свързано с *** от Банкя.

182

Анонимен

преди 10 години

BAREKA E BITA KARTA

181

ха ха ха

преди 10 години

Гледах го тоя по ТВ!Голям *** и пълен мишок.Но не каза откъде е джипа.Откъдето е взел джипа , от там му дърпат конците.Много е лесно да се провери-има го на камерите.Но защо ли не го правят?????

180

Анонимен

преди 10 години

За нахалството на Бареков неикой не се съмнява но кой му ги дава тези отромни суми.....за много хора е без съмнение П Е Е В С К И и ДПС

179

Анонимен

преди 10 години

189- А ти си *** милиционер, знаеш от кои...КО? ДА!

178

КО? НЕ!

преди 10 години

До реалистТИ СИ КОНТРА РЕАЛИСТ ПРОВОКАТОР ПОЗИТАНСКИ НАВЯРНО

177

до 181

преди 10 години

До Анонимен И АЗ!

176

реалист

преди 10 години

Че е бил на Коледа при Тиквата е ясно , а и Тиквата не отрича/защото има записи и свидетели , иначе.../.Че е взел пари за протестите също е ясно.Че сега топи *** също е ясно.Че е *** , а не Петно също е ясно.Че в ареста е "поумнял"-няма спор.Но защо му викат Петното , а не *** не стана ясно.И защо му се обръща толкова внимание?Чакаме коментарите на Тиквата и ***..."Кажи ми кои са приятелите ти , за да ти кажа кой си!"

175

Негърчо

преди 10 години

пуснете го на *** в затвора за 48 часа --всичко ще си каже

174

дo: байчарa

преди 10 години

Некой тука в форума е Дасикане Рома , ше те хвана байчар мръсен

173

Негърчо

преди 10 години

не съм ни от тия ни от ония ама тоя цървил требе да бъде разстрелян публично за да се даде пример какво заслужават терористите като него , дори и в затвора продължава да изпълнява политически поръчки . До вчера се репежеше на журналистите и псуваше --пуснете го на *** за 48 часа

172

Анонимен

преди 10 години

Спомнете си добре - първото явяване на Петното беше началото на протестите през лятото и беше лично доведен на площада от Бареков -*** ! Тогава цялата им група беше изгонена от Народа , а *** - освиркан ! Останалото са м а н и п у л а ц и и !

171

G. Milanov

преди 10 години

Mitova, много си проста *** , жена, само глупости бълва устата ти! Червена ли си, кафява ли си, но имаш пилешки мозък. *** няма пари да плаща, дават му ги олигарсите от една банка, целящи да се докопат до властта и тогава вече мафията официално ще управлява България. Вижте само кого издигат ужким местни организации на ДПС за евродепутат. Пореден срам и позор за нацията - Бареков премиер, Пеевски евродепутат, а защо не го предложите и за еврокомисар. Резил и то пълен !

170

Анонимен

преди 10 години

Много им пречи тоя Борисов на крадливите управляващи, чак и аз ще гласувам за него!!

169

дo: 175

преди 10 години

Мразя Дасикане Рома , не ги харесвам

168

????????????????????

преди 10 години

Доживотен Затвор за Тероризъм и Дезинформация

167

байчар

преди 10 години

Тоя прилича на Сливенски Ром така начерените ''байчари''

166

Какво стана

преди 10 години

Руската Корпоративна банка с представител дудук бюрек купува наред за да дестабилизира България подобно на Украйна.Лъжи,пари,платени *** и чисто ,,чисти ръце'',омърсени с чисти путинови пари.НОВИТЕ ПОДМОЛНИЦИ В ЕВРОПА.