239

Ник

преди 10 години

До тт РУСИЯНад 60% от Българите сме с Русия, 20% нямат мнение. Това че имаме продажни управляващи да се мазнят на запада, не означава че сме против вас. Не ни разваляй доброто мнение за Русия.

238

Анонимен

преди 10 години

Запада си втвърдява *** пред Русия! Ха Ха ХаАйде бе Путин още ли има такава държава Украйна...

237

Национал

преди 10 години

Боже ,прости им,те не знаят какво говорят!

236

тт РУСИЯ

преди 10 години

Слушаите ме сега българи.Не се мешете в нашата работа.Благодарение на нас сега не сте ***,а вашите жени не са кадъни.Като не знаете на кои да се кланяте си натискаите парцалите.Ако бяхте стока,нямаше да сте на този хал да ви командват евреите и янките.Нямаше и вашия народ да умира от глад и младите да бягат от вашата държава,която не им дават никакъв шанс за развитие.Нас не ни е страх от никои,а вие бъдете роби и нацията ви я оставете да изчезне.

235

Йово

преди 10 години

Къде е президента Плевнелиев и той да се включи. Вчера този *** и национален предател склони глава в памет на Британските войници убивали българи през Първата Световна Война. ВЪН - ОСТАВКА ВЕДНАГА!

234

До Русофоб

преди 10 години

Ти ще излезеш прав бе цървуле.Като кучета разбира се че русофобите сте много повече.Но като хора сте точно половин файтон.Разбра ли,ционистка курешко.

233

Bulgatani

преди 10 години

До Червен *** 258Не трябва да се надценяват стойносста си. Русия отдавна е забравил за България. Напразно сте все още се страхува от "руския ботуш"! Няма причина за страх, наистина! България има много по-различен проблем, не е ли така?

232

Бодила

преди 10 години

До ира--260 ;Русия наруши подписаните от нея ,САЩ и Украина договори през 1994 и 1997 г.Чети малко повече и тогава драскай

231

Русофоб

преди 10 години

До ктт--260 ; *** си майката повече сме отвас русофилски кучетая

230

ира

преди 10 години

Това, което се случва в Украйна е, че някакво неизбрано от избори правителство иска да подчини руснаците от източната част да им работят без даже да могат да говорят на родния си език. Трагично е, че Европейския съюз подкрепя тази нагла безочливост. Хората от източна и южна Украйна никога няма да приемат подобни условия. Глупаците от запада нямат акъл да осъзнаят това. Те просто ще предизвикат Русия да вземе по-радикални мерки за да защити сънародниците си в Украйна и всичко ще си дойде на място

229

Бодила

преди 10 години

До Анонимен--227.Много драго ли ти стана като ти го набиха. Русия Искаше да ни Раздаде на Сърбия ,Гърция и Румъния. Добре че я има САЩ Тяни спаси Удро Уилсун Ни СПАСИ.ТОЙ предложи Границата ни с Туция да Минава по линията МИДИЯ--РОДОСТО/текирдаг/.Не го приеха.Той предложи 14 точки по които да се развива света след войната.Той каза да не бъдат строги към победените защото ще доведе до война. и то така стана

228

Червен цървул

преди 10 години

Моля,моля.Я да не ме обиждате на обувка.Така и така съм прогнил руски ботуш в БЪЛГАРИЯ.

227

Bulgatani

преди 10 години

Господа от ЕС и САЩ! Не бързайте да лая срещу Русия! Първият брой на своите корумпировани политици, своите мутри, наркомани, пияници, ***, хомосексуалисти и всички други "подаръците " от демокрацията! Моля, пребройте ги! След това се говори за проблемите на Русия.

226

дънди

преди 10 години

Западът да внимава, че ако Русия се втвърди, че ще им се види нанагорнище. От къде на къде ще се бърка западът всякъде по света? Само Русия може да ги спре.

225

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКакво си мести Путин от единия крачол в другия?*** ли?

224

Русофоб

преди 10 години

До Национал--248 ; Ще пръснете мониторите от злобата и плюнките си бе Русофилски КУЧЕТА

223

Анонимен

преди 10 години

Дебелото момче ще иска да ни представлява в европа, а честито!

222

Анонимен

преди 10 години

До vЕй,пикльо,я *** да си изстискаш гнойните пъпки от муцуната и прибери майка си,че пак е легнала пияна с прасето ,както преди да се родиш ти

221

v

преди 10 години

Запазете си достойнството плюнки . Бойко излез и кажи : - Да аз поръчах над 30 човека , държах канали за трафик на амфети ... бях най-долният от най долните и за да не извади ЦРУ доказателствата им станах лимонка и продадох българският народ . Помоли за прошка за това че спасяването на мизерното ти животче струваше милиони български трагедии . Бъдете мъже духовно низша *** ... поне веднъж .

220

Анонимен

преди 10 години

До НационалНе ти издържат нервичките май, *** червена ***.Паниката те тресе истерично.Беснееш в безсилната си злобица,червей нищожен