5

Рали1

преди 10 години

"Поглеждайки назад към пепелта и руините на Първата световна война" ,г-н Президент -"Освен крушението на националния идеал, България губи и половината от землището си българската етническа територия е разпокъсана между всички съседи на България."" На 27 ноември 1919 е подписан Ньойският договор, който е с изключително тежки последици за българската нация и държава."Нека си припомним историята !Бъдеще, за което България плаща прескъпо !

4

анонимен

преди 10 години

И той взел да се изказвал

3

111

преди 10 години

оставете тия приказки , ами върнете това което откраднахте и крадете , и върнете всички нелегални *** , ние ще продължим и без вас

2

Сталин

преди 10 години

Да беше отдал почит на героите от ВСВ, ЗАЩОТО АКО НЕ БЯХА ТЕ, СЕГА НЯМАШЕ ДА ОТДАВАШ ПОЧИТ НА ЗАГИНАЛИТЕ ОТ ПСВ! ОТДАВНА ЩЯХМЕ ДА СМЕ ПРЕВЪРНАТИ ***!

1

Анонимен

преди 10 години

"Задължени сме да градим нова Европа, категоричен е Плевнелиев"Къв си ти, че да ни задължаваш да градим еврейския съюз. Може и да си президент, но нямаш право да говориш така и да ни караш да сме загрижени за Европата, вместо за България.Гради си я новата Европа от вас в свободното си време, докато се изживяваш като президент гледай България, а не в чуждата купичка само и само с цел нея да запълниш.