126

Анонимен

преди 10 години

Надали има по-глупава партия от бсп,като цяло, която да унищожи цяла държава заради благополучието на част от ръководните си кадри.

125

Анонимен

преди 10 години

Дон Боко Будалеземафиот от Банкялезекапо де ла тути капиала Серго яко го затапи.........и сладко, сладко го изклати

124

Тикво

преди 10 години

"От всички, които са били премиери, аз съм най-големият експерт. Бил съм главен секретар, кмет, премиер. Даже два пъти кмет... Да пускам някого, който сега да се обучава в тази работа - не", каза лидерът на ГЕРБ. В експертното правителство, което обеща да предложи, няма да бъде включен Цветан Цветанов. Бившият вътрешен министър каза, че се отказва от имунитета си, но главният прокурор заяви, че ще мине по процедурата за отнемане на имунитет.

123

Лъже

преди 10 години

Не е възможен толкова висок процент за бсп на фона на непрекъснато сриващия им се рейтинг като се отчете, че и АБВ и дърпа половината електорат максималния резултат за бсп е 10% така че нищо друго не им остава освен да се слеят с дпс за изборите

122

Анонимен

преди 10 години

Да ви го фукна в изследването! По-малко - повече, донякъде!

121

Мамин Кольо

преди 10 години

Добро е!!! Само с една седмица закъснение от 1-ви април, но пак е добро;)

120

Пепо кукурбити

преди 10 години

В БГ изборите за мислещите хора протичат под мотото"Гласувам за най-малкото зло".Така гласувах и аз на последните няколко избора за най- малкото зло-ГЕРБ.Оказа се обаче,че освен малко и голямо зло има и просто,нагло и арогантно зло,което вече е мнооого по-лошо!Затова никога повече ГЕРБ!Колкото и да не ви изнася има много такива като мен и повече Власт няма да видите,СВИКВАЙТЕ,не се напъвайте,няма смисъл.В герб останахте само слугинажа,който е на принципа "Вожда е най-умен"!СОРИ!

119

Десен

преди 10 години

Сещам се в изборната нощ Кольо в един момент как подскачеше от радост че БСП и ДПС правели мнозинство. Сега да питам чарвените чугунени глави с какво ви се подобри живота откакто управлява Станишев. ГЕРБ в най голямятя криза запазиха финансова стабилност и строяха.....да не казвам че се живееше лесно но това го дължим на наследството на БКП а не на ГЕРБ. Но това е заложена в комунистическата идеология да се говори колко велики работи правим и как всички други са лоши и рушат.

118

ОПОРНА ТОЧКА

преди 10 години

Статията да се разпечата и доведе до знанието на електората!!!

117

Анонимен

преди 10 години

Доб,е Боко Тиквата води с 5% сега това как е???Пак не е истина Кой казва тогава истината

116

ТТ

преди 10 години

Особено след онзи гениален запис с Кокинов...

115

Реал

преди 10 години

То даже е много учудващо как ГЕРБ въобще имат някакви гласове...

114

Соната

преди 10 години

Не миждам нищо учудващо в проучването...

113

Анонимен

преди 10 години

На 22 май се прибираме от чужбина специално за да гласуваме за ГЕРБ. 5 човека сме. Червен Кольо нас дали ни включва. Голяма изненада го чака този ***.

112

55

преди 10 години

Естествено че БСП води в проучване на Червен Колю.И Америка е най виновна.Този Червен ***,дето прилича на Гейза от "Семейство Мейзга" е част от червената пропагандна машина.Освен ПАРИТЕТ и ПРЕДНИНА на БСП друго никога не е проучил....

111

Веско

преди 10 години

БСП води но само в най-смелите си мокри сънища. Тези избори макар, че ще бъдат масово купени от червените кифладжии с истеглените наскоро милиарди ще бъдат пълния крах за Станишко и компанията от антибългари около него, вероятно 12% ще е максимума който ще купят.

110

Десен

преди 10 години

Кольо Колев толкова мрази Бойко че се чудя как им е дал толкова проценти реалните резултати са мин 5% отгора за ГЕРБ. Миналата година ако не беше комунистическата афера с бюлетините ГЕРБ щяхя дя имят мнозинство.

109

Ivana

преди 10 години

Щом червената"Медиана" пише така знаци ГЕРБ водиат с 5 %.

108

Анонимен

преди 10 години

Никой не говори и пише че другата седмица започва застрояването на Карадере, където Станишев и брат му очакват да спечелят милиони от затворен комплекс с 2000 апартамента на брега на морето.

107

ППЛ

преди 10 години

ЛЪЖЕТЕ НИ ! НЕ МОЖЕ ТАНДЕМА " БЕЗУМИЕТО ОТ БАНКЯ - ПЕТНОТО " ДА Е ПОДКРЕПЕНО ОТ 19% ОТ БЪЛГАРИТЕ, НЕ СМЕ ОГЛУПЯЛИ ДО ТАМ, ТОВА ПРОУЧВАНЕ Е ПРАВЕНО В.......ЗАТВОРА