31

lenovo

преди 10 години

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE

30

aman

преди 10 години

тук гледам група хора, на които света им е крив щото не са успели в живота и търсят кусури на айфоне или самсунг застото не могат да си го позволят. Който не е имал айфоне и не е ползвал няма право да говори и дава мнение!

29

mfk

преди 10 години

поне 6 китайски гиганта първият от който е ЛЕНОВО отнасят като качество забиващите ифончета а ЦЕНАТА ЕСТЕСТВЕННО Е ДВА ПЪТИ ПО НИСКА!!! СЕГА СЪЩАТА ТАЙВАНСКА ФИРМА ПРАВИ 8 ЯДРЕН ПРОЦЕСОР !!а китайците от ЗТЕ първи вкараха и тегра ГИГАБАЙТ за видеокарта САМО С *** РЕКЛАМИ И ВИСОКИ ЦЕНИ НЕСТАВА ...носете си ифончетата за тия пари ще сменям три ТЕЛЕФОНА ПОДРЕД;0)))

28

Изключително доволен

преди 10 години

От 2 год. използвам Xperia Ray, взех нов го за малко над 300 лв. без ДДС, андроид, 8 камера - прави чудесни клипчета, единственият "недостатък" е по-малкият дисплей, но за мен това не е никакъв проблем, защото и на работа и у дома имам достатъчно големи такива.Направо се чудя какви суми се отделят за нещо, което се чупи, краде, губи се...

27

Анонимен

преди 10 години

когато ми се счупи нокиата - 3310, тгава ще му мисля. За сега си ми върши перфектна работа. Екстрите които ми липсват на него ги наваксвам с PS Vita - та ми. Телефона ми е за разговори

26

Анонимен

преди 10 години

до 10А Самсунг в сравнение какво е? Не по-малко скъпа пластмасова джаджа, от която печелят шепа корейски мениджъри. Повечето части също се правят в Китай, а дефектите са невъобразимо много. Само влез в един форум за Галакси С4 и виж какво става.

25

Анонимен

преди 10 години

До До 15Ти сигурно сихигиенист в сервиза, съдейки по разъжденията. Я бегай да провериш да не е свършила тоалетната хАртия, ще шефа щи резне десет лева.

24

Анонимен

преди 10 години

До Анонимени аз съм с леново k900 и е най-приятният за ползване смартфон, който съм имал досега. не след дълго китайците ще навлязат масово на пазара на смартфоните и всичките ябълки, самсунги и сонита ще хапнат дръвцето. lenovo, huawei и oppo илизат с много добри предложения, въпрос на време е да залеят навсякъде :)

23

Анонимен

преди 10 години

Iphone не е за трактористи пич.

22

Petko

преди 10 години

Преди няколко дни беше когато прочетох новината в някои по-легитимни сайтове. Не се излагайте хора... Новината е преправена и всъщност изтеклата кореспонденция беше в Самсунг, което променя и цялата новина, отново скапания ПР на въпросната компания. Интересното е защо всички тук питеше колко скапани са Ейпъл и колко са добри Самсунг, при положение че дори Самсунг имат хиляда по-добри алтернативи и те не са Ейпъл. И щом стигнах дотук да отбележа, че Самсунг е пълен смях.

21

Анонимен

преди 10 години

Samsung могат да се наложат само на мизерни пазари като българския. На големите пазари в развитите страни нямат никакъв шанс.

20

Анонимен

преди 10 години

Сложете му малко повече хром, лъскави дрънкулки и безсмислени приложения и ще сте конкурентни.

19

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКаква стомана бе, какви фрези, от алуминий е :DИ се чупят като стой та гледай. Само потърси в google "broken iphone" и гледай сеир...

18

Анонимен

преди 10 години

Хаха от Samsung нещо си мечтаят но Apple няма кой да ги мине поне още 5 години напред.

17

Анонимен

преди 10 години

Ползвам си китайския 5-инчов FullHD телефон за 200 долара с 8-ядрен процесор и Android и не ми трябва бозата на Apple :) Да си задържат "премиум" продуктите за тях!На една пета от цената ми върши много по-добра работа :)А ако го счупя понеже не го пазя като очите си в разни скъпи и кичозни калъфи и протектори - просто ще си купя нов, по-мощен и пак ще съм доволен :)

16

Шоп

преди 10 години

Потърпи де, още 150-200 години и ще го изкара, нема се притесняваш. Но ще е само за членове на Политбюро, нали се сещаш.

15

Анонимен

преди 10 години

Кога матушка Россия ще изкара на пазара своя смартфон, чакам го вече с нетърпение. Писна ми от капиталисти, Хамериканоси, "жнокорейци да ми казват какво да си копувам. Руският смартфон ще е класи над тези ***.

14

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Айфон да се "счупил"? :))) Това се случва много трудно в буквалния смисъл, имам предвид, че корпуса му е от фрезована неръждама стомана, а пък за софтуерно "счупване" още не съм чувал.

13

Анонимен

преди 10 години

Не ползвам ябълки фон или бук или пад, но знам че са добри продукти. Мотивите да ги ползват хората са различни, и не става дума винаги за суетност или снобария. Всъшност не са и толкова скъпи. Аз лично се радвам, когато някой се радва на джаджата си, защото е направил осмислен избор, за който после не съжалява. Не че някой се интересува, но аз ползвам едно леново к900 и винаги изпитвам удоволствие от работата с него. Това е важното :)

12

Анонимен

преди 10 години

до 6Такова е мисленето на хората ходещи по чалгатеки и "елитни" заведения, където единственото елитно нещо са цените. Аз такова мислене не съм чул от мои познати и приятели, но вероятно защото не дружа със сноби.