186

Боби

преди 10 години

След, като БСП станат първи на тези избори ще сложат абсолютния край на една много тъмна, но за щастие къса ера - ерата на некадърната партия ГЕРБ, която неминуемо ще се разпадне след това

185

Деси

преди 10 години

Успеха за БСП е предначертан. Всички агенции го потвърждават и всеки разумен човек също

184

Илия

преди 10 години

Надявам се, че Станишев и БСП ще продължат с добрата си работа и ще изпълняват и занапред обещанията си както досега

183

Лора

преди 10 години

На тези избори ще се затвърди напълно преднината на БСП пред ГЕРБ, която с течение на времето ще става все по-голяма

182

Росен

преди 10 години

Освен, че ще се бори БСП и ще получи довери именно, защото са го заслужили

181

П.Петров

преди 10 години

До гошко 203Драги ми Гошко, не знам колко си живял в социализма, но на мен половината ми живот е минал там. Първите 11 от тях живяхме на квартира по разни мази, докато ни дойде ред за апартамент. Добре си спомням и заплатите по 120 лв.(40$) в градовете и 60 лв.(20$) по селата. Спомням си опашките за хляб,захар,олио,месо, празните магазини, чакането 6 години за москвич и 10-12 за лада, телевизори, печки, перални с връзки. Спомням си и как гледахме продуктите на "гнилия капитализъм" през през витрините на корекомите. НЕ БЕШЕ ПОДОБРЕ! А и сега са същите!

180

айде бе?!

преди 10 години

Ми то "бройките евродепутати" идват от доверието,за което уж се борите! о това ми прилича малко на изгубео доверие към БСП и те знаейки,че няма да гласуват за тях сега друга песен пеят за всеки случай,ако Станишев пак за пореден път наизбори е загубил да каже,че се бори на за бройки,а уж за доверие! Плоско!

179

Да

преди 10 години

Да бе да

178

гошко

преди 10 години

До П.ПетровГовори си колкото искаш, но при "тези червени терористи" се живееше по-добре.

177

медиана

преди 10 години

"20 на сто биха искали пак партията на Борисов да управлява, но двойно повече 40%, смятат, че това би било по-зле за страната."Тикво, забрави да управляваш повече, свършено е с теб и мърлявата ти партия!

176

П.Петров

преди 10 години

Червенотиквеници, не ви ли замирисва на един мадридски крадец, който искаше да му "вервате", че ще ни "оправи" всичките за 800 дни?Не ви ли стигат 70 години да вярвате, че тези червени терористи и крадци ще построят рая на земята?!***, некадърен,нагъл и мързелив демагог нищо не може да построи! Може само да краде и паразитира на народен гръб!"Га куче спи, га жена плаче и га комунист говори НЕ ВЕРВАЙТЕ"!

175

Анонимен

преди 10 години

АЛФА РИСЪРЧ ...На изборите за Европейски парламент на 25 май за ГЕРБ биха гласували 17,5%, за БСП 15,2%, за ДПС 6,5%, за България без цензура 5,2%, за Реформаторския блок 5,1%, за АБВ 4,0%, за НФСБ 3,6%, за Атака 2%.

174

Анонимен

преди 10 години

Алфа Рисърч: На евровота ГЕРБ печели 17,5%, а БСП 15,2% .... АЛФА РИСЪРЧ Е НЕЗАВИСИМА СОЦИОЛОГИЧЕСКА АГЕНЦИЯ , НЕ Е ЧЕРВЕНА АГЕНЦИЯ КАТО МЕДИАНА И ЧЕРВЕН КОЛЬО ...

173

емпи

преди 10 години

До ПесоглавецДа, затова вече водят с 2 % на гербавата ***. И още ще падат тиквениците.

172

Анонимен

преди 10 години

Боже, тези комсомолци как са се ошишкали. И Делянчо е от тяхната шайка. Който към тях се присъедини, такъв става. Едните, научили езика на манипулацията, крадат ли крадат, другите - необразовани, примитивни, наивни и бедни пенсионери сляпо ги следват. Със силата на парите искат да се опазят от закона, но този път минаха границата много и няма кой да им повярва. Озлобени и уплашени, или сеят злоба и мъст, или вземат заеми и си ги раздават в паника, защото знаят, че този път си заминават завинаги.

171

Иван

преди 10 години

До БЕКСАууууууууууууу и Ивайло Калфин с по високо доверие от Буда Банкянски изритан преди година от народа с гладни бунтове! Буда,явно си наистина вече политически труп. Свършен си окончателно.

170

БЕКС

преди 10 години

Ликувайте! Сергей с по- висок рейтинг от Плевнята и Буда тиквата. Никога президент в новата ни история е нямал толкова ниско доверие:Според данни на "Медиана" към 5 април четири формации биха минали бариерата за евроизборите - БСП с 21,9%, ГЕРБ с 19,6%, ДПС с 8,8%Доверие: В първата десятка са и Сергей Станишев - 38%, Пламен Орешарски - 37%, Росен Плевнелиев - 33%, Ивайло Калфин - 33%, Бойко Борисов - 31%, Мая Манолова - 30%, и Лютви Местан - 29%.

169

Анонимен

преди 10 години

Мая кърти с тоя коментар, тип лозунг на комсомолската организация на БКП от 1955 г.!

168

Песоглавец

преди 10 години

"Предстоящите избори са за Европейския парламент, но те имат и национално натоварване и то е дали ГЕРБ ще се върне на власт!" Смешен довод за сплашване на електората , явно страха от евентуална загуба е голям! А че ще загубят това е повече от ясно!

167

БЕКС

преди 10 години

До маяМАЯ , ТИ ОТ КЛОНА ЛИ ПАДНА ???