59

анонимен

преди 10 години

То да беше само оборудването за СОБТ!!! То като тръгнеш от най-дребните канцеларски материали, столове, ПРИНТЕРИ, технически средства за проверка, материали за поддръжка и т.н и т.н. и т.н. Всичко се е купувало на "Луди цени" години наред.

58

хх

преди 10 години

Без никакво съмнение, това е причината за насирацията в Лясковец,страхотните с извинение командоси са станали жертва на един печен ловец със страховито чифте.Доколкото ми е известно, негативно влияние на брилянтната акция са оказали от една страна лунните лъчи и от друга ,четирите годишни времена.Що се отнася до бб и цц вината им е несъмнено доказана от видния контрабандист, депутата другаря добрев.А другарите йовчев и лазаров са,които не знаят що е чест и достойнство.

57

rustam

преди 10 години

На наште барети им трябват манлихери и то сто годишни и да отиват да пазят бостаните те за друго не стават

56

Наблюдател

преди 10 години

Просто този дето ги е спазарил се е интересувал само от комисионната....Както си му е реда в България последните 2 десетилетия.

55

FBI

преди 10 години

На Борисов и Цветанов хората са , нема кой друг , всички в Страсбург от там в Затвора

54

Загрижен

преди 10 години

Всяко оръжие засича ако не се поддържа на ниво:1. особено по-прецизно(западни) направените - искат по леки смазки (не грес!?!?)2. ако не се ползва предписания боеприпас и т.н.а за поддръжка - бопаджиите съм сигурен че са ползвали 40годишна изсъхнала смазка от военните запаси... и също толкова млади патрони.Ами тка де, няма всеки месец да ги вадят от касата и да ги смазват я, те "командо" ли са или на лука главата!

53

Анонимен

преди 10 години

Сега автоматите им ви новни стига с тези упорни точки бе другари!! Искат да се измъкнат без оставки за случая с баретите . Един път полицай правещ снимки им е виновен сега пушка ..... Боже пази България от ОЛИГАРСКИ И КЛИКАТА МУ!!! Смях и наглос.

52

Анонимен

преди 10 години

Тука много специалисти пишат бе? Само да кажа за КАЛАШНИКА.Това е изкопиран немски автомат, просто Руснаците са го взели променили са му името и ПРОПАГАНДАТА ЗАПОЧВА.Справка - който разбира може да си направи.Руснак нещо работещо май не е измислил, така че ...

51

vesko02

преди 10 години

Дали ще е автомат ,принтер или тоалетна хартия,на данъкоплатеца му излиза 3-4 пъти по скъпо.

50

187

преди 10 години

шипка е картечен пистолет, не щурмова пушка...и доколкото съм чул, са адски зле направени...иначе защо засича - слав78 ви го е написал...

49

Анонимен

преди 10 години

До Водния мсЯ покажи кой H&K е в 7.62х39 и е в производство?

48

Водния мс

преди 10 години

За тия пари щяха ХиК да вземат !

47

Анонимен

преди 10 години

До до 40Не ми се спори кой какво дупчи, но се замисли дали искаш да си в съседния апартамент, докато при комшиите стрелят с такова, дето дупчи релси.

46

Анонимен

преди 10 години

До А защоПитай някой, ползвал Шипка с какво е по-лош. (puke)

45

Анонимен

преди 10 години

До до 41Ми като не си запознат, не давай оценки.

44

Slav78

преди 10 години

Пушките засичат заради боеприпасите. Калашников стреля с всичко, докато въпросното уръжие не търпи калпави боеприпаси, говоря от опит. Цената е завишена , но не толкова много. Пушка 2000 + мерен прибор, аймпойнт или еотек около1000-2000 + фенер, лазер,ремък и др. цената идва около 4500-5000

43

Един четящ ...

преди 10 години

Защо не се сетиха за щурмовата пушка на Георги Бакалов ????? Българска е , има супер характеристики и би била много по-полезна от измисленото американско пушкало !!!!!! На края , не разбрахте ли ,че от руското по-добро и надежно няма !!!!!!!!

42

капитан И.Иванов

преди 10 години

Пак някоя комунистическа фирма се е облажила,защото други фирми освен червени не могат да спечелят търгъ в МВР !! Но и затова са виновни вишите официри от МВР които са лапнали разликата в цената !!!!

41

бобо

преди 10 години

ако не е Цецо крадецо,няма да можете да дишате ***!!! И при Белите брези ли Цецо ви беше виновен!!! Некадърни сте от време оно,ама много бързо забравяте,колко смотани сте и сте били!!!

40

bobo

преди 10 години

е...,нали ги видяхме колко са специализиран отряд в Лясковец!!! То,кога фактите говорят само нашите комунисти спорят!! На тея никакви пушки и автомати не им трябват!!! По една прашка да им дадат им стига!! Че,как е тръгнало при следваща акция може и автоматите да им вземат!!!