10

ot plovdiv

преди 10 години

Подкрепям поста под мен, въпреки че съм от Пловдив. Да тук в града водачите на МПС правят всички тези нарушения, които колегата е изредил. Всеки път се чудя, защо се кара така бясно, хайде през седмицата всеки е на работа и може би бърза, но да се кара така и през уикенда не мога да го разбера това състезание. Това се появи през последните 5, 6 год. от както няма кой знае колко катаджии по пътя

9

Alster

преди 10 години

В Пловдив са едни от най-нетолерантните шофьори в България. От личен опит. Особено като видят друга регистрация. То не е било масово отнемане на предимство, то не е било притискане , то не е било селяния... като видят софийска регистрация и като се комплексират, та чак полудяват. Абе, не са ви виновни другите хора, вие сте си зле. Това е.

8

Дейна

преди 10 години

Тодор Живков ги оправяше младите! След казарма не те оставят без работа ,веднага те намират и айде никакво хайманосване и мислене на глупости! Цяло лято бригади да то дойде акъла в главата и после учене! Затова и тези поколения израснаха като умни и трудолюбиви хора! Сега само гейове, лесбийки, наркотици и неграмотност ,много неграмотност! Въобще тези хлапета са без никакви добродетели и накъде ще отива тая държава незнам!

7

Анонимен

преди 10 години

Пишлеменцата са виновни сигурно, нали ги виждам такива земанета как карат!

6

Анонимен

преди 10 години

Селянин умора няма.

5

Анонимен

преди 10 години

Вярно е че възрастните водачи са рискови в по голямата си част. Това идва и от забавените реакции и от това че много от тях шофират все по рядко и губят форма. А и самата организация на движението никак не ги улеснява. Липсва маркировка липсват пътни знаци. Липсва и толерантност в повечето от шофьорите. Шофирането по нашите улици не е лесно

4

Моля

преди 10 години

Вижте се,все по-късна възраст за пенсиониране е добре,но иначе възрастните да не се пречкат на младите на пътя...Всъщност няма възрастни,няма млади,има спазване на правила,възпитание и отговорност ,когато си зад волана...Не ще перчене ,иска опит и акъл ...Всеки ден пътувам и виждам голямо нахалство и липса на всякаква култура на пътя.Млади хора за къде сте се разбързали?Това не ви е виртуолно пространство,а реален живот...Знаете ли приказката за заекът и костенурката?Аз я гледам всеки ден на път

3

Анонимен

преди 10 години

Има нещо разумно в това, което пише 2. Но не знаем какъв е конкретния случай. Ако "възрастният" е бил на 60 години и има шофьорска книжка от 35-40 години, а младежите са карали със скорост, два пъти по-висока от разрешената в този участък, тогава какви реакции се очакват от останалите шофьори? Да спрат, да отбият от пътя и да чакат докато някакъв умочко се надбягва със смъртта, за да се забавлява?

2

гражданин

преди 10 години

Двете вресии на случилия се инцидент са действителност. Има превишаване на скоростта, но и реакциите на възрастните шофьори са проблем за пътната обстановка. Трябва да се помисли върху крайна възраст за шофиране. Редно е както в закона се посочва начална възраст за придобиване на правоспособност за водач на МПС, така да има и крайна възраст и да се отнемат шофьорските правомощия.

1

Анонимен

преди 10 години

Поредната катастрофа заради липсата на контрол по пътищата след поголовните уволнения в КАТ извършени от Тройната коалиция. Всъщност те имат интерес да загиват повече хора!