20

Мнение

преди 10 години

Те пък защото родните козунаци са много "истински".Има една добавка, която се добавя към казан с обикновено тесто за хляб.След което става чудо козунак, който има лек жълт (естествен) цвят, има голям обем, на конци е вътре и има ядки стафиди и т.н.Трайността му също е голяма но нищо не пречи да си напише на етикета 5 дни трайност с рекламна цел че уж е истински.Няма яйца,няма нищо,но е вкусен и пухкав като истинските козунаци 1 към 1 е-не се различава.Има таблица на 100кг брашно колко се слага.

19

Станишев

преди 10 години

Бойко Борисов е виновен.

18

Анонимен

преди 10 години

26 god falshivi kozynaci depytati varhyski ot licemeri stryktori koito troviat naroda i naroda biaga i mre,mesto da im vidi smetkata.na zbirshtinata ot predateli izmenici dalaveradjii.

17

а

преди 10 години

Козунаците менте са всяка година. от БАБХ какво правят ?

16

Българин

преди 10 години

Не обичам козунаци. Сладникави и гнусни са. Който иска да си празнува еврейския празник Великден - да си го празнува. Може и да се почерпя с нещо за пиене заради родителите ми, защото за тях е празник, но определено не подкрепям тази традиция. Просто не е българска.Какво общо има Христос с България след като Християнството ни е наложено насила от Византийците?И какво общо има вярването в Христос с козунаците?Но не бих казал, че одобрявам хората да се натровят от дефектни козунаци.

15

до 15

преди 10 години

Как ли си смърдял след като не си познавал таолетнта хартия.Знам аз ,че вие неродените *** имате оправдание за тоя аромат дето ви се носи ама.Предполагам ,че и пасти за зъби за вас е нямало ?Нямало било хартия ,празни били магазините - лъжци с политически амбиции!

14

Анонимен

преди 10 години

Българската журналистика винаги ли ще спъва българския бизнес с подобни "сензационни"Еи ,как се нацелвате момента когато излиза българската марулка и заговаряте за нитрати ?

13

бай Тъпчо

преди 10 години

Абе секи иска да спазва традиций и са лупа в гърдите,че христианин бил,па никой не иска запретне ръкаве,забърка брашно,яйца и мая и си напрай убав козунак бе,то козунакат прай адета ама ако сам си го напрайш а не да го земеш от камарата пакети в магазинат.Ний кат прайме пити,баници,козунаци и курабий и дяцата са редат та искат да помагат и туй убаво щото от малки са учат да създават нящо дет храни а туй най-важното от сичко

12

Анонимен

преди 10 години

Другарите много искат да се върне социЪлизЪмЪ с празните мръсни магазини и тоталната мизерия. И без никакви примоции. И без такива луксове като тоалетна хартия. Има весник Работническо дело.Мечтаят си за море в Ахтопол в издънено бунгало и кинеф в гората.Да се качат на Москвича, да напълнят багажника с щайги със зарзават и сланина.Тях просто мизерията и дефицита ги опиянява. Може да е мизерно, но да е равно за всички. Като влезеш в дома на един, все едно си влязал в къщите на вс

11

Анонимен

преди 10 години

Еми забранете да се внасят с консерванти и готово!!!!!!Или не,то почти всички продукти съдържат" Е-та".Всеки ден ядем отрови и вие пак ни убеждавате че това не е вредно за нас?Ама ние не ви вярваме защото сте за затвора

10

Анонимен

преди 10 години

До ибрахим кочдпс *** ли си бе *** прст

9

Анонимен

преди 10 години

Как така? Не може да бъде, между всичките хубави кремвирши,сирена, фафли и др.- козунаци менте- Ужас !

8

ибрахим коч

преди 10 години

айдеееее бай *** марш в кауфланд и лидъла има тотални *** с ниско качество на невероятно ниски цени само сега даден *** струва 3.99 нищо че на друго място или на пазара струва 2 лева важното е че в тези вериги било на примоция,бай *** *** СИ ЗАТОВА ОТВСЯКЪДЕ ЩЕ ТЕ СТРИЖАТ И ЛЪЖАТ докато си жив да не се чудиш а сега марш в кифланд или лидъла че има козунаци *** на примоция по 2.99 само нищо че на друго място са по евтини!!!!

7

ХА ХА ХА

преди 10 години

От обръчите от фирми на *** какво друго може да очакваме освен ментета

6

жоро

преди 10 години

къде са контролните институции кой допуска вноса-жми градът селото спи

5

БГ

преди 10 години

Няма никакво уважение към потребителя,само алчност за печалби!

4

Елена

преди 10 години

Ами когато взимаш пенсия от 170лв...и с нея трябва да си покриеш всички разходи и да живееш....по Великден просто искаш да си припомниш вкуса дори и на подобието на козунак....и взимаш възможно най ефтиното, което намериш

3

Щом искаме вкусно,

преди 10 години

Изглежда ще трябва да се научим да месим козунак, както това са правили нашите баби. Който има възрастна жена сред роднините си, да не пропуска възможността, докато бабата е жива, да се научи на този майсторлък.

2

Потребител

преди 10 години

Че то има ли вече нещо истинско?!?...сега всичко е имитация на фалшификата,но аз съм оптимист и по-зле ще става

1

Анонимен

преди 10 години

кажете нещо което не знаем