14

еижежеж

преди 10 години

До АнонименХа, ми точно това е - дори не се обръщат към ДКЕВР, щото им е ясно, колко е "независим"!!!

13

555

преди 10 години

До АнонименМи апелът ти по принцип е правилен, ама протестиращите май искаха по-евтин ток, това на пазарен принцип в момета няма как да стане, но може да се вдигне, за мен не е много ясно, апелът ти за какво е..Пазарните цени са по-високи, ЕРП-тата в момента продават нощната енергия на по-ниска цена отколкото я купуват от НЕК и това е само защото цената е регуларана, ако е пазарна - дали ще ядат това дърво, а?

12

Европа

преди 10 години

До ЕССР,издържаш ти, на баба си цървулите издържаш. Не реви, мишко. Отивай да плащаш тока!

11

Анонимен

преди 10 години

Никъде в призива на ЕК няма конкретни нападки срещу ДКЕВР, тоест излиза, че до момента ДКЕВР спазва закона, така че не разбирам смисъла от това ЕК да пояснява какви са функциите на регулатора.

10

Анонимен

преди 10 години

Каква пазарна икономика е това - ДКВЕР да опрделя цената на тока и да казва на ЕРП-тата на каква цена да изкупуват мафиотската Зелена енергия. А пък ЕРП-тата са принудени да събират парите от хората и в крайна сметка те го отнасят.

9

ЕССР

преди 10 години

ЕВРОПО СК*ПАНА, ДАЛИ СМЕ ТИ РЕСУРСИТЕ НИ, С ТЕЗИ МЕГА ЦЕНИ ИЗДЪРЖАМЕ ОХРАНЕНИТЕ ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИ МОМЧЕНЦА, НО ДОХОДИТЕ НИ АФРИКАНСКИ, ЗАЩОТО ВСИЧКО ТИ БЕПЕ ПОДАРЕНО, ЕВРОПО СК*ПАНА. РОБИТЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАЩАТ ТОКА И СЕ ПАЛЯТ ПО ПРОТЕСТИ. ЕК КАКВА Е ЧЕ ДА ПРЕПОРЪЧВА И ЗАСТАВЯ. ЕРП ДА СЕ ИЗДЪЖАТ НА ДЪРЖАВАТА - В Е Д Н А Г А

8

Анонимен

преди 10 години

До хжохТогава по-добре да върнат икономиката от преди 1989 г. и не ни трябва пазарна икономика.

7

тититиш

преди 10 години

Такава простотия като тази с ЕРП-тата няма! Каквото и да правят, поне е асно те какво правят! А БЕХ какво прави, някой знае ли? А ДКЕВР кой проблем реши?

6

хжох

преди 10 години

Какви пазарни принципи, цената е се определя от държавата! Ако е пазарна, да е с 30 % по-висока! Някой има ли още да не е разбрал?

5

Анонимен

преди 10 години

Българинът винаги е бил мегатъп и лесноманипулируем. Проблемът въобще не е в ЕРП-тета. Те нито определят цената на тока, нито прибират милиардите. Просто събират парите и ги предават назад по веригата. А тя е дълга и куха - ЕСО, БЕХ, НЕК. Абсоюлтно измислени паразитни структури, които не вършат никаква работа. ЕРП-тата поне поддържат мрежата.

4

жиже

преди 10 години

До АнонименПринципът е, че когато цената е регулирана, а се разпределя на по-малко потребление или потребители , цената се ВДИГА, а не пада. В България тока не е се определя от пазара, а от държавата.

3

Анонимен

преди 10 години

Който не може или не иска да продава на ниски цени, трябва да фалира, защото не е ефективен.

2

аоуео

преди 10 години

Това е най-краткото и ясно обобщение на целия батак, който забърка министъра барабар с ДКЕВР.

1

Анонимен

преди 10 години

Потреблението спада и ДКЕВР трябва да свали цената на тока, защото е пазарна икономика.