29

нарушават Закона

преди 10 години

За какво протестират , за това че нарушават Закона безпроблемно , става въпрос за Чл. 146. (1)(2) и Чл. 417.(1) 1.2.3 от Наказателния Кодекс

28

Анонимен

преди 10 години

зАРАДИ ВСИЧКИ КУПЕНИ МУХЛЬОВЦИ КОМЕНТИРАЛИ ПО-ДОЛУ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ. ОЩЕ ДЪЛГО ЩЕ ЗАВИЖДАТЕ НА ГЪРЦИТЕ, НО ТРЯБВА ДА СЕ ПОУЧИТЕ ОТ ТЯХНАТА СОЛИДАРНОСТ. НО ТЕ ИМАТ ДОСТОЙНСТВО И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ КУПИ И ДА ГИ НАКАРА ДА ПЛЮЯТ ПО ФОРУМИТЕ ИЛИ ДА ПРАВЯТ КОНТРАПРОТЕСТИ. ДОЛНИ, ДОЛНИ ТВАРИ.ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛОШ МАТЕРИАЛ.

27

Анонимен

преди 10 години

Много интересно......Колко дни ще ни занимават още с автомобила на Генка? Това, ако се случи на обикновен човек ( а то се е случвало), едва ли щяха да обърнат толкова внимание. Обикновено претупват новината по новините, че на някой си запалили колата или запалване на няколко автомобила пред блок еди кой си и това е, утре вече е забравено.Съжалявам за Генка, но това че е журналист, не значи че сега трябва да вдигнем и Папата на крака, айде моля ви.......

26

Анонимен

преди 10 години

ОХ геноо, ох котьооопууу да го наплюнча..

25

!?>!

преди 10 години

Работя в Застрахователен Брокер, днес на наш клиент са му откраднали колата (човекът беше много притеснен)..предлагам да протестираме пред МВР...айде прибирайте се смешници!!!

24

SIA

преди 10 години

Не може да снимат хората безразборно и после да продават материала на НОВА ТВ , има си Закони за това в България: Чл. 146. (1) Който противозаконно фотографира, филмира, записва или подлага на друго подобно действие другиго без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие, се наказва с лишаване от свобода до една година, с пробация или с глоба.(2) Когато деянието по ал. 1 е извършено от длъжностно лице в нарушение на службата или на функцията му, наказанието е лишаване от свобода до две години и лишаване от право по чл. 60, ал. 1, т. 1.

23

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е ,че се подкрепят , независимо от медията всички са Български журналисти, Браво!

22

иван.п

преди 10 години

един път;журналистите и хората да са за една и съща кауа!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

asen

преди 10 години

това личната и кола ли е? да не е служебната ?

20

С.

преди 10 години

Когато запалиха апартамента на журналиста Ангел Грънчаров - Елтимир, всички журналисти от големите медии се снишиха и си замълчаха. Дори не го отразиха. Писахме им, пълен игнор. Все едно не се е случило. Изключение направи само СКАТ, но и там беше с мъка и убеждения. Та, говорете ми за свобода на словото. Пълна лъжа е! Само страх и подчинение има.

19

Анонимен

преди 10 години

Паленето на автомобили е ежедневие Причините с различни.Много често съмненията падат върху застрахователите,които всяват страх в собствениците на автомобили и ги принуждават да сключват застраховки.Потърпевшите са стотици,но както МВР,така и българската журналистика нехае.Мълчи и си кюта,все едно нищо не се е случили.Но щом нещата опрат да тях ,изведнъж журналистическата им съвест проговаря.

18

Анонимен

преди 10 години

Ко станало, ко?

17

asd

преди 10 години

Моля журналистите да бъдат така настоятелни и решителни в борбата си с-у престъпността и когато потърпевши са обикновените граждани. Това по принцип е техен морален дълг. Защото, когато изнасилват и пребиват баба Пена от село Горно Надолнище те ни поднасят новини как в САЩ имало престрелка или колко светло бъдеще ни обещава поредният властимащ, без и дума да споменават за баба Пена. Но когато потърпевша е Генка, това става проблем номер 1. Ами не е, това е следствие от истинските проблеми.

16

отдел "Дезинфор

преди 10 години

Генка Шекерова не е журналистка! Тя работи в отдел "Дезинформация" към Главно управление "Агитация и пропаганда" на т.н. ЕТ "герб-Буда"!

15

USA

преди 10 години

Zashto ne protestirat zatova che sa Pristrastni (to e ochevidno)...

14

Бай Герги

преди 10 години

Не виждам журналисти от НЕцензурираната ТВ7?

13

Ми

преди 10 години

Ми чи кък , колко рейтинг, колко новини и дописки ще бълнат , хонорари им трябват

12

Анонимен

преди 10 години

Аз пък съм напълно убеден, че зад палежа на колата стои БТВ!!!Правят си реклама!

11

Странно

преди 10 години

На никои журналист не му направи впечатление, как шекерената Генка е паркирала на тротоара!

10

Кой-Той

преди 10 години

То цялата работа на МВР е статистика,мързел и бездушие витае в районните управления.Цялото ръководство е впрегнато да крои шапка на Герб и опозиционните партии.Толкова смешно и тъпо управление в системата е нямало,некадърност и малодушие към престъпността и хората.Никаква заинтересованост за съдбата на българина,оставка и то веднага.