93

Анонимен

преди 10 години

Нямам идея какво е направил кмета на Каварна.Най-много да е дал на *** да стопанисват земя.Изобщо кмета им е за пример ,но нека да не се лъжем те и *** там са от друг милет.

92

Ф.С.В

преди 10 години

КМЕТЪТ НА Каварна е направил малко чудо - в това спор няма - но повечето *** са готови на всичко за да печелят пари без труд - с измами кражби убийства- За да се социализират то трябва да им се смени чипът- най малкото трябва да са групи по под 500 човека - как ще социализирате над 20 000 роми живещи в една махала и мислещи еднакво - за кражби и измами проституция и далаверки- Първо трябва да се хванат политиците предлагащи им далавери с цигари и избирателни гласове-

91

Анонимен

преди 10 години

Най - ефикасните мерки за *** са сопата и спиралата. Сопа за *** да ходи да бачка и да не краде и спирала за *** след второ дете, за да се обуздае тази абсурдна раждаемост на десет деца, на които даже не им знае имената. И *** задължително на училище до 12 клас, а лятото на бригада срещу някакво заплащане. Да учи и да изгради трудови навици.

90

Анонимен

преди 10 години

ЕЕЕ Барозо Мегито К няма да може да доиде в европарламента вече. Ще плачеш от ревност

89

Анонимен

преди 10 години

Братлета може ли някой да ме светне какво е стана ло в Каварна? Как ги приоб щават ромите там? Да не би да са построилии концлагер?

88

Продължение на 105

преди 10 години

Тези надбавки да се дават без значение на дохода в семейството, и да станат по 100 лв месечно за дете в предучилищна възраст, по 200 лв - за дете в основното училище и по 300 лв за средношколците. Спре ли да ходи на училище - спиране на детските и зверски глоби за родителите (ако нямат пари, ще отработват с обществено полезен труд).Майчинството да е 500лв месечно докато детето навърши 4 г.Всичко това - ако родителите имат поне средно образование.За останалите - само 1 год. детски и майчинство.

87

ХА ХА ХА

преди 10 години

А ЩО не си вземе едно "ястребче" да го гледа ПОНЕ, месец друга песен ще пее тогава

86

Начин за справяне

преди 10 години

с тази свръхраждаемост е изплащането на детски надбавки и майчинство само за първо и второ дете.Някои тук ще кажат: "А какво да правим с вече родените?" С плащането на надбавки за вече родените могат да се натоварят някои фондации, има начини. Майчинските за всяка, която има повече от 2 деца да се спрат .И ясно ще се каже: Всяко дете, родено след 01.01.2015 г. ще получава детски надбавки само ако е първо или второ и за двамата си родители.Едва след 10 години - детски надбавки и за трето дете.

85

Анонимен

преди 10 години

Барозо е млад меринджей и дърт хомосексуалист.

84

Имало е решение

преди 10 години

Съмнявам се, че и в Индия ще ги искат.Умни хора са се замисляли по този въпрос през 30-те години на 20-и век и така е възникнала идеята да се създаде нова държава - *** държава на територията на Абисиния. *** с образование са подкрепяли тази инициатива, дори един от тогавашните *** крале е предлагал да заплати за това с много злато и скъпоценности и е преговарял с Мусолини. Не знам кой *** се е намесил да попречи.

83

Никола

преди 10 години

Мм дааа спирам да ходя на концерти в Каварна!!! Въпреки, че Цонко е черничък не е *** точно, защото обича хеви метъл, а *** до един мразят тази музика! *** обича чалга както по -простата част от българите, ***, турци и русофили!!!

82

Кикс

преди 10 години

Като решителна крачка в приобщаване на *** и въвеждане на български челен опит на европейско ниво аз предлагам всички евродепутати да бъдат избрани от този етнос! Да напълним европарламента с *** и да видим как ще се оправят Барозу и компания с новите колеги!

81

БоСимеонов

преди 10 години

Дам. Миналото лято останах приятно изненадан, когато интегрираните роми в Каварна ми разбиха колата пред очите. Все пак по друго си е да бъдеш отарашен от интегрирани роми, отколкото от неинтегрирани.

80

Кикс

преди 10 години

До Бай МангоДжери-така е, но отчасти. Има и разлики и то доста съществени. Българина дава мило и драго да изучи децата си и иска те да станат нещо повече от него.Оттам, по естествен път, българина има по-висока култура и достъп до трудовия пазар и голяма част съблюдават правилата за нормално обществено поведение-хигиена, получаване на средства за живот чрез труд, а не чрез плячкосване на изработеното от друг, търпимост към другите, по-ниски нива на наглеене и агресия и др.Темата е неизчерпаема

79

Анонимен

преди 10 години

F*** the Barroso, на езика на дипломацията.

78

Анонимен

преди 10 години

където се обърна само *** на по 15-17 год. или с малки деца или са бременни с подути кореми.това почти във всички градове в БГ.Най-хубавото е че скоро бг. дъщерите ни ще ги опъват ***. Това си го заслужаваме,защото българина е егоист и по време на избори си проличава много ясно. Скоро ще има избори за евродепотати и отново ниска изберателна активност. Друг огромен проблем на бг. е ниската духовна култура и доста разпространени заболявания като прояви на безпричинно насилие.Има още мног

77

Анонимен

преди 10 години

Блок, асансьорна шахта, мързел, ***, пожар, смърт.Схванахте ли?

76

Бай МангоДжери

преди 10 години

Не разбирам какво се караме *** и българи след като сме един народ. Аз не виждам никаква разлика между ромите и българите, и те крадат като българи, и ние крадем като роми. А българин, а ром, каква е разликата?

75

Анонимен

преди 10 години

е тикво рибешка ти знаеш,кой е единствения бог Аллах

74

Анонимен

преди 10 години

зад всичко стои оня с рибешката глава на тиквата