38

fago

преди 10 години

До "Днес.бг"Написах няколко възмутени коментара и веднага ги изтрихте. Значи едни могат да бълват цинизми в коментарите си, а други са лишени от това право. Ами сърдете се на себе си тогава. Щом се присъединявате към блюдолизците и гробокопачите "демократични" ***.Нещо да кажете за оня коментар за пенсионерите?Хайде, чао завинаги.

37

Анонимен

преди 10 години

Само *** сладко си чопли носа и люпи слънчогледа пред телевизора, като гледа поредния турски сериал и слуша новините на турски език.

36

fago

преди 10 години

До Кир ТеримТо кой кого ще опложда още се не знае. Че май сте позабравили българския здрав и корав как посещаваше някои ваши... и мъжки, и женски. Та затова ви трябваше ятагана, че си нямахте... знаете какво много добре. Така че не се пеняви толкова.

35

Анонимен

преди 10 години

Мария, не си права - Д-р Боко Тиквата има няколко дипломи - професор по Пожарникарските науки, доцент по селските мачове и Академик по простащина и наглост.

34

Аз

преди 10 години

Сценарият няма да е гръцки, а ***.О, малоумний българино!Ако отидеш да гласуваш ще изпратиш пак лапачи като Илияна Раева и Антония Първанова да си увеличат и без това тлъстите банкови сметки. Ако мислиш, че ку..ви ще защитят празния ти стомах се лъжеш. Те ще си направят по-големи къщи, а ти ще хлипаш със съдраните си ***. Това е истината, българино.

33

Анонимен

преди 10 години

""Само *** с мътен поглед от ракията , гледа празната си паница и псува орисията на ум. "".......................................................................................................................................и чака Путин да го присъедини и спаси :)

32

Само Ганьо

преди 10 години

Само *** с мътен поглед от ракията , гледа празната си паница и псува орисията на ум.

31

бай трифон

преди 10 години

До Кир Теримлеко аби-не се пени-ще раждаш ми се чини

30

ЧУДЕСНО!

преди 10 години

една инфлация по времето на *** ---ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ДОБРО ЛЕКАРСТВО ЗА *** В България!Само Боко да не хукне да спасява България!2-3 -ГОДИНИ ИНФЛАЦИЯ ...И С *** Е СВЪРШЕНО!

29

соросоид

преди 10 години

Ало пенсионерите - комунисти ...едно не ми е ясно - как се научихте да пишете на компютър ?освен това вече ви е време да *** ... не да задръствате форумите с плач, гнус и путинизъм

28

Анонимен

преди 10 години

при селянина от правец нямаше *** *** салафисти, талибан, потурнак тракедонци,тюркоци и подобна ***.Целия народ се чустваше като възроден.

27

Анонимен

преди 10 години

България съвсем скоро ще бъде въвлечена във война от западните й партньори.Ще бъде набутана във войната срещу Русия, като при това на предна линия.Всичко идва от дупедащните ни политици.

26

Анонимен

преди 10 години

man *** bulgaria, its a piece of shit country anyway

25

анонимен

преди 10 години

На времето царските министри завършили образованието си на запад с парите на бащите си и взели поука от загубите ни от две войни.Удържаха икономиката и неучастието ни в друга война,то завършилите по кръчмите на запад но с народни пари,ни доведоха до мизерия и без война.България има потенциал да излезе от кризата,но и трябват държавници,а не крадливи политици!!!

24

Анонимен

преди 10 години

*** червиви, недейте да се пените - 3 пъти доведоха страната до фалит шумкарите -1960 , 1972 и 1989. Първите 2 пъти продадоха златния резерв на руснаците за да се спасят от фалит, третия път си спретнаха пленум - махнаха Тодор и станаха капиталисти. Това социализЪма беше едно недоносче Т.Живков...

23

Аху-иху!

преди 10 години

До 5. За омитането,напълно си прав.Това е първото нещо,което трябва да направим.Омитане така,че партия и олигарх да не останат,даже като понятие.Само,че,бъди сигурен,че даже и това да направим,перверзният *** съюз,пак ще ни нарочи за виновни.Ще намери за какво - *** въпрос стои винаги на дневен ред,а задоволяването му е безкрайно.Десетки *** организации дебнат и чакат само даим подхвърлят сребърниците,за да почнат поредната антибългарска кампания.

22

Анонимен

преди 10 години

Дойдат ли БКП=бсп(абв)+дпс+атака на власт спират парите от Европа и на международни посещения ни канят само в Техеран , Москва и Дамаск. Тъжно , но факт Кога ще видим оставката, Орешарски???

21

ONASSIS

преди 10 години

СЕГА РИВЕТЕ А? А ГА ЯДОХТЕ КИФТЕТАТА У НАС НЕ РИВАХТЕ!

20

Анонимен

преди 10 години

Българската ЕНП-ГЕРБ не ви ли докладва,че България и финансите и са във ВАЛУТЕН БОРД!!!! Няма Българска Народна Банка,няма Сметна палата!!!!ВСИЧКИ ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ са подчинени на ВАЛУТНИЯ БОРД!!!Без неговото знание,не може да се промени нито един финансов закон,нито може да се говори в сегашното състояние за НЕГОВА НЕЗАВИСИМОСТ и независимост някаква на Сметната палата!!закони и отчети ги приема сега ВАЛУТНИЯ БОРД в Б ЪЛГАРИЯ!!!!

19

Анонимен

преди 10 години

АЛОООО СИНДИКАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ОЩЕ ЛИ НАНКАТЕ ЗИМЕН СЪН?! А СЪБУДЕТЕ СЕ БРЕ! ОБЩОНАЦИОНАЛНА СТАЧКА И ИЗРИНВАНЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ***!