42

Румбо

преди 10 години

Сигурно добри добиви дава жилязуто и бакъра там!Халумина дали е вървежен?Дайте цени!

41

Кирил

преди 10 години

Ясно, *** е на линия! А тя е гениална.

40

Иван

преди 10 години

До DreУмно, приятелю! Тъпите белгийци, а и другите от кюпа ЕС не разбират разликата между гражданска принадлежност и народност, племе, малцинство, триба и т.н. Трябва да разпространим албуми с типични образи на българи и на някои от населяващите България, та дано вденат дебилчетата!

39

берекет

преди 10 години

Брей, нашите индийци и белгийски релси почнаха да берат. Ония, горките, са се видели в чудо.

38

тцЪ

преди 10 години

Българите не берат джилезу... Берат го едни привилигеровани български граждани. Оправете си статията, моля!

37

Поправете заглавието

преди 10 години

Римляни в Белгия крали метали от железниците и от домове

36

Иванов

преди 10 години

Да им хвърлят един хубав бой, за да си спомнят кога са били на гюзме в Белгия.

35

Анонимен

преди 10 години

На *** краденето им е по рождение.А тия да спрат да реват, като че ли там само *** крадат, няма крадци - белгийци!Интегрирайте ги, защото ние не ги искаме и да са ви честити тези "европейските граждани"!

34

Dre

преди 10 години

Май е време ние българите да спретнем една информационна програма за Европа, в която да им обесним кои сме, от къде сме, от кога сме и какво представляваме, като изрично направим сравнение с *** и българин! Да им напечатаме листовки, както Фарадж печата в Англия.

33

Веско

преди 10 години

Нещо не мага да схвана. Като се крадне нещо или за друго закононарушение, става въпрос за българи. Ако е за келепир, примерно жилище: "Държавата ще строи по 7,5 кв.м на ром". Айде да се въведе някакъв стандарт от журналистите, че малко расистки звучи.

32

Ivanbs

преди 10 години

Айде стига сте писали,че тия *** дето крадат железо са българи това са си чиста проба *** които само злепоставят държавата ни и населението!

31

Анонимен

преди 10 години

В Белгия няма Хелзинкски комитет,в замяна има полиция,която си върши работата,за разлика от нашата.

30

мангоджери

преди 10 години

до ТошкоТошко, християнино, не говори така с езика на омразата ....... не си изливай натрупания гняв от ежедневието срещу ***! Ние не сме виновен, че си беден и нещастен!

29

Тодор

преди 10 години

Само да уточним, че това не са българи а оная *** ***, съжалявам, да има и свестни между тях, но те са изключения, а както знаем изключенията оправдават правилото. Не ги искам тук, не искам да деля нищо с тях, да се измитата от страната ни!!!!!!!

28

Еврейски хелзински к

преди 10 години

Братя европейци, бъдете толерантни и не бъдете расисти. Свръхчовеците не крадат джилязу, те го берат! Моля, моля! Иначе ще бъдете съдени от нас за расизъм!

27

Поданик на Кралицата

преди 10 години

Я "уточнете"........... "Българи" или "*** с Български паспорти" ?!?! ;) Защото ми се струва , че е по скоро - ВТОРОТО...... особено като чуя думата "ЖЕЛЕЗО" или пък "МЕТАЛ"... :) ;) :) Не че бУгарите са много стока за мирисане де... И те идват за да ни копат каналите... да ни чистят кенефите... да ни мият чинните... или пък да ни бачкат по селата общостопанската работа :) ;) :) Че ни бачкат и за БЕЗ ПАРИ направо.... Страхотно! :) Ама тия са били ромчета де... БОГ ДА ПАЗИ КРАЛИЦАТА! :)))

26

MaHeKeHa

преди 10 години

Поне кът' плющите такива заглавия, питайте някой дет' е в "час". Прочетете законът в ЕС за вторични суровини и по-конкретно пунктовете, които ги изкупуват. В тях е обозначено с дебел шрифт, че е забранено да се изкупуват метали, които са от цивилни обекти, в това число влиза и ЖП-то. Глобите са над 500,000 евра. Вероятно тия *** са търсели скрап "ръждясал", за който няма проблем да се изкупи.

25

мангоджери

преди 10 години

да вметна и за разделното изхвърляне на ***.Българите са хората, които никога няма да се научат да си изхвърлят *** разделно. В Белгия се закупуват специални чували с лого/ прозрачни/ и служителите на чистотата взимат само тях. Нашите сънародници го трупат в свои чували и наелонки и го изхвърлят в чужди контейнери или по магистралата.

24

30

преди 10 години

"КАКВАТО Е БЪЛГАРИЯ ТАКИВА И ***!"Ами от тази евроинтеграция гледам, че нито един *** не се интегрира, на за сметка на това много българи се циганизираха. С тези темпове до няколко години интеграцията ще приключи и всичко у *** ще бъде циганизирано. На който не му харесва ще е хванал пътя.

23

асан

преди 10 години

Идеален работ...ощи ино ром по малко ..демек ша има пойче за нас