11

Анонимен

преди 10 години

da da vijdam az kak pasivno pu6at po 10 cigari po bar4etata...

10

st

преди 10 години

Деградирало племе.

9

Hetfield

преди 10 години

А после българина нямал пари! Щом има за цигари, значи без оплакване! Аз като не пуша би трявало да имам още повече финансии от пушачите!На 3-4 лв да е кутията... ами най-евтината да е 5 лв. Поне нещо положително да има от това, че половината ако не и повече наци пуши - да влизат добри пари от акцизи!!!

8

Анонимен

преди 10 години

При демокрацията единственото развлечение на българите остана тютюнопушенето.

7

Анонимен

преди 10 години

За всеки пушач е валидно: 1. че е НАРКОМАН; 2. че има някаква степен на ДОЛНОПРОБНОСТ и/или ПСИХОПАТИЧНОСТ (това се връзва с наркоманността - мозъците и личностите на такива хора не могат да се задействат и съществуват без никотин)!... Това са научно издържани тези. Няма други варианти! Характеристиката долнопробност обяснява защо тютюнджиите тровят и други хора, включително и децата си.

6

Потресен

преди 10 години

Има толкова безотговорни родители, които въобще мислят ли с главите си незнам или голямото удоволствие цигарата е по важна. Лично съм виждал как майка в парка пуши цигара и едновременно се надвесила над детето и го преоблича или незнам какво прави, но целия дим отива в едно дете на не повече от 2 години. А като се има на предвид, че това е масово, в домовете си родителите събират гости, всички пушат, децата при тях, това за мен са едни безотговорни хора не мислещи за никого дори и за децата си.

5

Turchin

преди 10 години

Smyrt za giaurite....neka da se trovqt i da mrat muhahahahha Nai dolnata i propadnala naciq - kuchita mrysni!!!!

4

Анонимен

преди 10 години

Народ самоубиец! Господ Всичко дал, кошницата си излял само капчиса акъл не дал

Браво! В чест на тази статистика предлага не само да се разреши пушенето в училища, детски градини, ясли и др, ами дори да стане задължително. Който не пуши - данък 1000 лв на ден. Така след 20 години ще отворим над 500 000 работни места за онколози, които да лекуват 6-7 милиона раково болни. Ще се отвори и място за 100 000 гробари, които да копаят на ден по 5000 гроба за починали от рак. Търговията с цветя, свещи, надгробни паметници също ще скочи. Икономиката ще се съживи. Ще цъфнем и вържем.

2

анонимен

преди 10 години

Родителите трябва да се погрижат за здравето на децата си. Трябва да мислят повече за децата си. Изброените в новината заболявания са сериозни. Искат децата им да растат болни ли?!

1

Алов

преди 10 години

Ами пасивни.То всеки гледа да мине метър и да пуши без да си купува цигари.