50

456

преди 10 години

Това Гуци не беше ли гуцнал някакви пари от ОНС Варна.

49

АнаЛиз

преди 10 години

По принцип съм аполитичен,но няма как да не ми направи впечетление,че всички критикуват и плюят само по ГЕРБ и Боце. Това е причината и да ми стане симпатичен.Това да покажеш истинското лице на всички останали не е шега работа.Да отвориш очите на хората и да им покажеш в цялост как се целуват Местан и Сергей,как върлия националист Волен,бил просто стайно цвете,а най заплашвания журналист и водач на Делян без цензура и той в цирка.Това не е малко и явно има защо всички крадци да са обединят

48

vesko02

преди 10 години

Гуцанов ,похарчи ли парите от скъпите автобуси ,които набута на варненци?

47

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 61Това сигурно е виц за бавноразвиващи се *** ?

46

бобо

преди 10 години

по-обидното от *** социалист е заблуден социалист!!! Не знае на къде да хване ,към социализма или към комунизма!! На добре на село!!!

45

Анонимен

преди 10 години

Разликата е, че Бойко си мислеше, че ще управлява вечено като Путин.Тези сега са с пълното съзнание, че ще им е за последно, и че ако Бойко пак вземе влата ще ги изпонаръга в затвора.За това битката е на живот и смърт, а краденето като за последно

44

Анонимен

преди 10 години

БСП в момента правят в много по -големи мащаби всички грехове в които обвиняваха Герб.И политическите репресии из администрацията и обществените поръчки и трафика.Герб не си позволяваха да уволняват роднини на бспари.Как пък за една година нашите граничари един грам амфетки не хванаха, а от другата страна турците на няколко пъти по 500 тона.Това ако не е чадър здраве му кажи.

43

бобо

преди 10 години

кои социалисти са по-***:френските или българските??? Въпрос за начинаещи!!!

42

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТова като тайните срещи на президента, дето не се сещат да не ги обявяват публично предварително и Волен ги разконспирира безпощадно.

41

Анонимен

преди 10 години

Ами дайте да го видим това писмо??! Защо трябва комунистите да ни го "тълкуват"??

40

Анонимен

преди 10 години

До АнонименБе бойко е бил завеждаш катедра.Върхът на академичната кариера на Местан е селска даскалка по български.На Станишев пък е титаничният труд за влиянието на униформата върху морала на съветската армия.И двамата са псевдо интелигенти позьори.Каот сложиш очила и разтегаш локуми само бабите може да впечатляваш.

39

Анонимен

преди 10 години

До REDvaylerЕдинсвеното с което се гордея с вас комунисти предатели е, че поне се научихте как се пише думата "пед**аст" С "Т" ! това е голям напредък за ограничен ***, като вас!

38

дам

преди 10 години

До црсКак се при БСП няма пари за никакви проекти и всичко се замразява . Да не забравяме , че повечето от построеното от Боце е с 80% европейски пари и там трудно се краде , точно затова другарите предпочитат да се прави нещо от бюджетните , че да не ги подхващат от ЕС и да ги правят за смях , както се получи след Цанковия камък и милионите за консултанта Доган и водните огледала в Кърджали. Помним и как бяха се наговорили с горския цар да дадат магистрала Тракия за 30 на концесия на сина му

37

Анонимен

преди 10 години

До соросоидБСП в момента действат като за последно.Такива неща правят дето Бойко не си е помислял.Само си казаха, че всички в тоя кабинет са с пълното съзнание, че са политически камикадзета.Та въпросът е като не са за политически дивиденти за какво са?

36

соросоид

преди 10 години

и аз мисля, че БСП трябва да продължи да управлява ...не че не са крадци ... крадци са, но за по-малко вредни от Герб

35

селянин

преди 10 години

Абе някои засичал ли е жандармерията по селата.В събота си ходих на вилата и се заговорих с местните , за акциите на жандармерията и преборването с престъпността.Та от тях разбрах ,че жандармерията е стояла точно 2 дни в селото на централното площадче само за снимките където единя ден е имало камери на пеевските телевизии ,а на другия ден вечерта просто са заминали и никой повече не ги е виждал в селото .Това казва всичко за сегашното ПР управление с опорните точки и слоганите

34

Анонимен

преди 10 години

Борисов има доказано IQ над 150, което е доволно рядко.Спокойно мога да се обзаложа, че в този фоум нама нито един. Че е крадец крадец е ама *** не е.

33

Анонимен

преди 10 години

До црсВажното е, че за делфините имаше.

32

Анонимен

преди 10 години

До Х:)) Я пак провери къде е избягал Дянков

31

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИ настани на нея прасетата и мустаците.