21

Анонимен

преди 10 години

На американците пък идеята им е да обграждат Русия със страни, членки на НАТО. И тая идея не е много лесна за осъществяване, като се види колко е периметърът на Русия...

20

стоян петрож

преди 10 години

На някого да не му е ясно, че Руската империя се разпада? Това което наблюдавате са предсмъртни конвулсии. Нали знаете, че змията хапе най-много когато умира.

19

Анонимен

преди 10 години

Красиво е да се гледа как се гаврят с русофилистичната *** :)

18

Анонимен

преди 10 години

Икономическо мачкане на соц. ***. Само това ще ги оправи. Икономическото джудже е притисната в ъгъла от западния хегемон.

17

Анонимен

преди 10 години

Путин е политик от световна величина! Лошото е, че няма достоен опонент, но за сметка на това се появиха няколко милиона експерти, които се надпреварват да анализират действията му по световните медии. Видите ли, ние знаем какво е намислил Путин, големи специалисти сме! Така и този от картинката по-горе! "Меките действия на ЕС, карали Путин да се чувства победител!!!" Путин ако им врътне кранчето и меките китки направо ще се спаружат, затова предвидливо си навряха санкциите отзад!

16

Анонимен

преди 10 години

Пъпеш с очила , дърдорко и тарикат - специалист по всичко, оабслужващ персонал...Кой е Керемидчиав?

15

Анонимен

преди 10 години

Станишев най лъже нищо нему вярваме,а Москва муе майката.Апък за кражби и присвояване и заменки са царе.Бойко да е жив и по здрав по бръже дасе върне в управлението на БГ.Тия живи ще ни изядът и продъдат.Всеки месец плащат на Сидерефенди по 4 милиона на ръка да подсигорява кворум.Оставка ***.

14

Анонимен

преди 10 години

Някой учудва ли се, че с такива заместник-министри държавата ни е фалирала?

13

Т-50

преди 10 години

Тояга ли ? Тояга ,ама на никой не му търпи търпилото, като се сети , че тоягата има ДВА края...

12

Анонимен

преди 10 години

от меки китки-меки решения

11

до 14

преди 10 години

Румине,много малко нещо имаш над раменете си.Не се сърди,просто си така създаден,толкова лъжи можеш или така платен.Крадците винаги викате ,,Дръжте ги''.

10

Че това

преди 10 години

е политиката на Сталин и Ленин.Създаване на пояс от буферна/санитарна зона около СССР.Цялата политика на руснаците е тази.При война отломките от ядрените ракети да падат в страните на крепостните и робите,а не в техния двор.Честито наивници.

9

И ще се чувства така

преди 10 години

И още повече ще се чувства така заради вялата реакция от света..... За Русия трябва само тояга а не морков за да се стресне!

8

Стефан

преди 10 години

Путин е играч номер 1, Показа на наглите американци че не могат да си играят само по тяхните правила. Америка се изправи срещу събудилата се руска медвед, а срещу нея само може да загубиш. Или както сърбите предвиждат може скоро Аляска да се казва АЙС КРИМ

7

rumen72

преди 10 години

буферните зони ги създава стара Европа, големите страни от Европеската икономическа общност, ако разгледаме страните около тях ще се окаже точно така. че заже буферните зони са 2, първата от Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Словения и Хърватска и втората от България, Румъния, Прибалтийските държави и към тази зона може да включим и Украйна.

6

Простосмъртен

преди 10 години

Ние, Керемедчиев, сме не само буферна зона, а наред с Румъния, Прибалтийските републики и някои и други държави (ти ги допълни), сме и американски бази.

5

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 10 години

Значи, така! Тези, които са послушни са тези които слушат Русия и не допускат НАТО и ЕС да им бъркат в Г****. Тези които слушкат САЩ, НАТО и ЕС и позволяват да им бъркат навсякъде са демократични и свободни и проспериращи. Аз се чудя след като България е демократична, свободна и просперираща защо сме на този хал! Русия ли ни е виновна и не остави камък върху камък в икономиката ни? Затова ли сме най-бедните, най-неграмотните, най-болните и всичко най което може да се каже в негативен аспект?

4

Радо

преди 10 години

Путин е победител......

3

Леле че народ

преди 10 години

Еми че ние не сме ли буферна държава за ЕС бе анализаторе? Аман от подобни инфантили,дето се изказват за Путин. Ние сме си чиста колония на ЕС. Буферна зона,бананова република,както искате го наречете,няма да сбъркате

2

Анонимен

преди 10 години

По думите му оттук насетне или ще има послушни държави, или ще се създават подобни буферни зони между Русия и страните, които биха тръгнали по път, който е различен от интересите на Москва.....Буферна зона срещу агресия?Крим срещу Косово,Ирак,Афганистан,Сирия,Либия.Крим изглежда толкова незначителен в сравнение с инвазията в останалите споменати държави.Но с мандат на ООН за агресия в името на демокрацията и демократичните корпоративни интереси,не си агресор,а налагаш демокрация с окупация.