26

Анонимен

преди 10 години

Оле мале 5 млн после 9,5 млн, а ограда все още няма! Дерзай народе дерзай!

25

Анонимен

преди 10 години

Това е политиката на САЩ на Балканите от магната Джордж Сорос най -вече България

24

до sante dog

преди 10 години

За съжаление продължават да идват всеки ден ислямисти /за вчера 61/, а нашите гранични полицаи ги допускат. Освен ограда по цялото граница, трябва и граничните полицаи да използват оръжие, ако се налага /като испанските си колеги вчера са отблъснали около 1000 нелегални афро-араби/.Ако продължават това нашествие, ще последваме съдбата на Ливан /след 2 СВ ислямистките "бежанци" им променят демографията имало е над 80% християни/.Затова трябва да се спре тази афро-арабска инвазия и влезлите-вън

23

Анонимен

преди 10 години

Дигнаха си заплатите ,а една ограда не могат да дигнат ,това е най- безсрамното правителсрво

22

Анонимен

преди 10 години

Като ги знам митничарчетата колко са мазни,алчни и подкупни ако ще и китайската стена да построим си е за бъдева.

21

партиен член

преди 10 години

БСП: Скочи, има кражби но те са законни?Браво бе.

20

Registriran

преди 10 години

Смешно нещо са това ГЕРБАВИТЕ искат оставки, а народа иска ограда, и по точно не иска разни ислямисти да се мъкнат да ги хрантути, а те да грабят и убиват, под благосклонният поглед на европа, народа иска армията колкото я има да пази границата а не да пази американците в Абу гаиб.

19

Анонимен

преди 10 години

НЕ МОГАТ да построят оградата или НЕ ИСКАТ ?!

18

Анонимен

преди 10 години

НАРОДА Я ИСКА от 9 10 месеца!

17

aно

преди 10 години

Е имало там малки нарушения, голяма работа губят се някви милиончета!!!!!!!Е *** другото е наред, ще се строи, какво искате сега.........................ПО ГОЛЕМИ *** НЯМА!!!

16

истина е

преди 10 години

Е, наистина НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА - една глупава ограда неможем да направим, без да се осе*ем до шия!!!

15

Анонимен

преди 10 години

Има нарушения, но всичко е законно ХАХАХА нещо от сорта на симпатично грозен хаха

14

Анонимен

преди 10 години

Тази ограда вече трябваше да бъде построена. Какво чакат?, още талибани ли да дойдат. И оградата да не е само 30 км, а по цялата ни граница. Граничните ни полицаи да почнат да си вършат работата и да не допускат повече тарамбуки. Вече влезлите - ДЕПОРТАЦИЯ. Да не ми говорят за някаква "интеграция", защото по време на османците дойдоха *** и още ги "интегрираме", а сега историята се повтаря с ислямистите. Продажните ни политици, ако не се погрижат за БЪЛГАРИТЕ, да ги изметем веднага.

13

Анонимен

преди 10 години

"Има нарушения, но всичко е законно" - тия комунисти съвсем са станали нагли. Според тях нарушенията са законни :) хахаха. Да си хващат шапката и да си ходят

12

Анонимен

преди 10 години

Ограда няма ,а защо ли така им нареждат за да ни претопят както направиха в Египет .долни мръсни евреи Бели са ни роби и още си отмъщават,според техния закон -'зъб за зъб',но който гроб копае други му сам пада в него.

11

Йово

преди 10 години

Не ме интересува кой е на власт ОГРАДАТА ТРЯБВА ДА Я ИМА НА ВСЯКА ЦЕНА!

10

принцип на кокошката

преди 10 години

И хиляда километра ограда да направиш достатъчно е един метър да е свободен и оттам ще минават всички.

9

Анонимен

преди 10 години

Нарушението не е престъпление. Ако нарушиш закона за пътищата, се гледа какво си направил: катастрофа или само си превишил скоростта с 10 км в час!! Стига сте се упражнявали.

8

Анонимен

преди 10 години

Във всички случай оградата ще ми излезе по евтина от издръжката на мераклиите за лек живот в Европа. Като добавим , че до един са мюсюлмани, не говорят езика и 90 процента са неграмотни, готвят на огнища, спят на пода....Само за година, две могат да променят коренно етническата карта на държавата и да тръгнем по пътя на Македония и Косово. И полицията да не ги посреща с хляб и сол, а да не ПОЗВОЛЯВА ВЛИЗАНЕТО ИМ СТРАНАТА!!!! Жестоко ще се каем за това национално предателство!

7

sante_dog

преди 10 години

"Атанас Мерджанов призна, че има допуснати грешки, слабости и нарушения, но няма сериозни отклонения по проекта."Е освен източване на държавни средства какви нарушения да има? Двойно по-висока цена? Нали за да стане по-бързо минахте без обществена поръчка? То бежанците спряха да идват тези още не са започнали...