23

Гошо Тъпото

преди 10 години

В Кривинделово пък каручката на Бай Йоско закъсала в... калта. Викали на помощ още две...магарета.

22

Коментатор

преди 10 години

Пеунишка работа - ни моат да карат и туй си е.

21

Анонимен

преди 10 години

Всички ние сме си виновни, а не тези *** от снимката. Щом винаги търпим, трае и не сигнализираме за нарушенията им е така. Всеки трябва да проявява позиция на нетърпимост към дори малките на пръв поглед закононарушения на тези ***. Звънете на 112 или на общинския номер за докладване -и съобщавайте за неразумно каране, за неправилно спиране с пуснати мигалки , за неправилно паркиране. .

20

Мони

преди 10 години

Тези двамата от третата снимка приличат на родопски говедарчета, но са се сетили да скрият номера на колата?! Странно, нали...

19

kalin72

преди 10 години

Колега Мислещ,Ами аз не им мълча и не ми пука от такива ***. Но колко са такива като мен? И друго има, мен не е страх да използвам нелегалното си оръжие, ако някой се осмели да скочи на търкал. Като няма закони, които да се спазват, и като няма полиция, която да следи за реда и да не тлерира подобни прояви, нека самите ние вземе в ръце оръжие и да градим нормална република.

18

Мислещ

преди 10 години

До кога братя българи, докога ще траем подобни кърлежи като тези на снимката? Кога ще ги *** заедно със жените им и мръсното им потомство? Всички можем да живеем мирно и дружно завечни времена, само трябва да напоим майката земя с кръвчицата им!

17

Анонимен

преди 10 години

Дано ги е много яд на двамата турбо-комплексари.

16

До №16

преди 10 години

"...Нисанът е джип..."Нисан Микра е джип, браво, браво!

15

до 7

преди 10 години

Еми, Мисанът е ударил Мерцедеса отзад. Там има един КУХ багажник и кабели за стоповете. Не очакваш въздухът да спре удара, нали. Нисанът е джип и го е ударил с предницата си. Там има броня, гума и двигател. Ламарините се огъват по-трудно.

14

Гневен българин

преди 10 години

Богатите също плачат...Важното е да няма пострадали.Майната им на колите.Тези собственици са откраднали достатъчно,че да си купят още няколко такива автомобила.Интересно обаче защо когато някоя от нашите 10-13 (често и повече ) годишни коли бива ударена новини не се пишат,но щом е за "бизнесмени " Днес винаги са първи.

13

Анонимен

преди 10 години

Жалко за Е-класата. Хубави коли, но в ръцете на маймуни все тая. Съжелявам, че не са си намачкали главите, че да им е за урок. Ама тези природно са си *** и уроците много много не им помагат.

12

Анонимен

преди 10 години

Абе, да се оправят. Нали са мощни!!!

11

ЖАЗМЕН

преди 10 години

ТОВА Е ТОП НОВИНАТА НА ДЕНЯ ОТ ТОП МЕДИЯТА ДНЕС.БЕЙГАЙ!

10

Анонимен

преди 10 години

Бърза скорост+самонадеяност+нахалност=тока, което е на снимката. Добре, че няма пострадали!

9

Онзи

преди 10 години

не знам кво им става на нашенци, ама като ми се качат на скъпа кола и се почва едно каране, едно бързане; държат да им се дава път... мани мани.... колкото ти е по-скъпа колата, толкова повече предимство имаш, според новите закони за движение по пътищата...

8

maks

преди 10 години

"ДРЕБНОПИШКОВЦИ"!

7

Анонимен

преди 10 години

Много просто. Мерцедеса е излезнал от пряката до сватбения салон без да спази предимството на Паджерото идващо от Графа. Преднатя дясна част на паджерото е ударила задната лява на Мерцедеса. На снимките се вижда кой е виновен. Тоя с Мергела е за БОЙ!

6

Анонимен

преди 10 години

Бе не знам кой е мошен и кой не е ама нисана е с по-малко щета.

5

Улавия

преди 10 години

А меринджея що е със закрит номер, да не го проверим онлайн за гражданска ли?Или и той като депутатина от БСП - нисана не е бил законен, дето се е ударил в него?

4

Чо

преди 10 години

мекерета, вадят го голям, всеки се мисли за по-по-най...