106

Stop

преди 10 години

Nqma kak nashite predstaviteli na zakona da ne se proqvat, zashto shte gi narichat horata maimuni, kak vse nie sme posledni da se nauchim na uvajenie kam horata, cherni beli arabi vsichki imame dushi i nqkoi ni obicha i na nqkogo mu lipsvame, kakvo sa vinovni shepa horica, che durjavite im sa zle, che i nie da gi tupchem i obijdame

105

Анонимен

преди 10 години

До Oxy 133ИМА-турците

104

Розичка

преди 10 години

А-а, няма таквози нещо, белгийците са се изгубили в превода. Всъщност арабите са казали: искаме да работим, мъжете ще спим по 2 на дюшек срещу наем, колкото поискате, и ще блъскаме по строежите за едина хляб, а жените ни ще спрат да раждат и ще почнат да работят, аман-заман разрешете им да ви гледат старите хора за по някоя дрешка и паница супа.А *** са казали: моля ви да копаме тютюна по вашите ниви или пастири нещо по вашите пасища, една колиба на къра да се сврем, друго не щем.Да-ам!

103

Рилски

преди 10 години

До TulskiДа ги развалят бе, Тулски. Кво си се закахърил? Тез държави са готови да ги държат в България, ако не ги пуснем тук - реват срещу нас, ако не ги издържаме - пак ни хокат, все ний лошите. Нека и те малко полошеят. Не че не са вече почернели, но като им слушам нападките към България, явно още мой.

102

Trojanskin

преди 10 години

Ха...Ми много ясно,че искат Швеция.Като дойдат тука и всичко им се дава.Пари,жилище,работа и то какви.А нас "Европейците" кучета ни яли.Три години живея тука и майката ми се *** от бюрокрация и ако не работя съм мъртвец.Тея с идването получават пълни дукоменти,12000кр.(1200?)помощи и жилище което е перфектно почти без пари.После цицане на държавата и хашиш по улиците.Нямам нищо против да им се помогне,но 99'9% от тях си остават не култивирани *** който тормозят нар

101

хаху

преди 10 години

Боже, даже сирийци не искат да остават тук! Аз как да си спра детето, което гледа към чужбина? Как да го накарам да повярва, че тук му е бъдещето, след като вижда, че тук няма бъдеще..дядо му с 40 г стаж и получава 127 лв, пенсия..бабата пенсионирана по болест с 149 лв пенсия. Питам се: Как да си оставя детето покрай мен и как да повярвам на медии, че сирийци заселвали изоставени села и градове? Питам се: Медиите ли са ни водещи или човешките права? И изобщо в скапаната държава имаме ли права?

100

Oxy

преди 10 години

До Гневен българинГладен булгаристански българино,ще ми лижеш ли тютюна?(2 000 лева заплата) И двамата ще сме доволни.

99

Анонимен

преди 10 години

16 българи са задържани за източване на банкови карти в САЩ16 български граждани са задържани за пране на пари и измами с банкови карти при съвместна операция на ДАНС и ФБР на 25 март 2014 г. на териториите на България и САЩ. 14 са арестувани в САЩ, а двама - у нас. Всички те имат отношение към изграждането и експлоатирането на престъпна структура, ангажирана с извършването на картови измами и пране на пари.

98

Oxy

преди 10 години

До Гневен българинПо-примитивни от *** няма.

97

Анонимен

преди 10 години

Четирима българи арестувани в Канада за източване на банкови карти.Полицията в Квебек е разбила схема за източване на банкови карти и е арестувала четирима заподозрени от български произход Това съобщи телевизионният канал Си Ти Ви Нюз в сайта си. Арестите са извършени в две селища северно от Монреал, както и в района на Торонто. Четирима други заподозрени, също българи, все още се издирват.

96

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 125 . Е ЩЕ ГО ОБИЖДАТ ЧЕСТО ОТНАЧАЛО - ПОСЛЕ ЩЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ В ТЕИ СТРАНИ ИМА ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И НЯМА ИЗМЪКВАНЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОЛУЧИ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ - ТЕ СА ДОСТАТЪЧНИ - А ПРОПУСНАХ И С ЕДНА КУНКА ПО-МАЛКО ЩЕ ОСТАНЕ

95

Анонимен

преди 10 години

В Кувейт задържаха българин, заподозрян за източване на банкови карти.Български гражданин от Варна е арестуван на кувейтско летище за източване на кредитни карти, предаде Би Ти Ви. Близките на задържания Асен Кузев твърдят, че обвиненията са скалъпени, а отношението на кувейтските власти към 27-годишния българин е изключително лошо.

94

Гневен българин

преди 10 години

гладниса но самучувстието е върха жените ни простотутки по цял свят но по кръчмите и по интернет мъжаги сме до ента степен това е българинът краде лъже най долното *** е по ЕС.

93

Анонимен

преди 10 години

Да се затвори терминал 2 да видим колко ще ни е добре и да се върнат всички извън страната интересно защо бяга българина от своята страна хората бягат от война а българите от какво бяга?

92

реалист

преди 10 години

Сирийските бежанци искали в Швеция и Германия!!?? А ТАМ ДАЛИ ГИ ИСКАТ? Много се съмнявам. Пък *** не знаят ли че банани тук не виреят. Всякаква *** *** без грам мозък се домъкна тук.

91

Анонимен

преди 10 години

До Баба Гуна: защо не се преселиш там,защо мизерваш като нас в България разбра се русофил си *** там наслади се както ти е удонбно но остави нас Българите комунист гнусно

90

Стоян

преди 10 години

Те искат, но тях кой ги иска?

89

Баба Гуна

преди 10 години

Моля моля 103тиТо е ясно управляващите ционисти навсякъде дават повече права на *** с цел да унищожат бялата раса и люлката на Християнството- Европа. А най омразна им е ортодоксалната църква, затова сме най-зле от всички и затова ни мачкат. Яд ги е че заради ортодоксалното Християнство Русия се е издигнала до ниво което им пречи да прегазят целия свят. Русия е унищожила и мизерната им Хазарска държавица, а най-виновни сме ние че сме покръстили Руснаците!!!! Това е най-кратко казано.

88

Спонсори на държават

преди 10 години

От тях обаче над 50 на сто заминават обратно към Западна Европа, тъй като с тях се заплащат услуги на европейски изпълнители и доставки", посочва икономистът. Той изтъква, че гурбетчиите внасят в националната икономика не само пари за издръжка на близките си и за спестявания, но и за инвестиции.

87

Спонсори на държават

преди 10 години

Гурбетчийството става все по-важно за най-бедната членка на ЕС. По изчисления на икономиста Емил Хърсев, българите, работещи в чужбина, превеждат годишно между 800 милиона и 1 милиард евро към България. Почти същата сума се пренася в брой от самите гурбетчии при периодичното им връщане в родината. "Тези 2 милиарда евро, които представляват 5 на сто от целия БВП на България, са чист доход, готови пари за харчене, с които се плащат обществени поръчки. От тях обаче над 50 на сто заминават обратно към Западна Европа, тъй като с тях се заплащат услуги на европейски изпълнители и доставки", посочва