114

Анонимен

преди 10 години

Този *** на снимката потвърждава хипотезата, че рубладжийте добре се хранят и затова тяхната бройка не намалява!

113

Анонимний

преди 10 години

Ооо Великий ти Обама ти спасител наший, дай от твойта сила на грешния българин да издържи студа който наближава,ще бъде лято но на наште сърца студени шиистов газ ни трябва с топлина да ни дарява, ний президентчето да пратим...... първа радост е за тебе, българите верни ти остават и пред всички мъки те застават.

112

Анонимен

преди 10 години

До до 145Значи според теб е било по-добре половината от нас да бъде дадена на Гърция така ли?Ако си по-запознат с историята ще ми отговориш ли на въпроса какво направи гръцката държава с 600 хиляди македонски българи от Егейска Македония?

111

Патриот

преди 10 години

"Заместник-председателят на Българо-Руската търговско промишлена палата Георги Минчев" - не съм и очаквал точно тоя да вземе друго становище. Ако питаме него, веднага да пускаме молба за присъединяване към Русия, че да паднат и митническите тежести! Долни родоотстъпници!

110

до 139

преди 10 години

Като ти чета писанията,и ми става много мъчно за България!

109

Анонимен

преди 10 години

Боже,опази!Има и ***,които са искали Пловдив и всичко до Ивайловград,сега да не е в границите на България!Ако са византийски *** ги разбирам,но ако са българи,и по-специално от посочения регион,пепел им на мръсните българофобски пръсти!

108

Анонимен

преди 10 години

До БЪЛГАРИНИзказването ти не може да бъде наречено дори "повърхностен анализ". Зависими сме от Русия, защото в Европа ни слагат квоти на целия износ и защото Европа не ни искаше, за да има пазар за нашите стоки, а пазар за техните ***. А с Русия все още има стокообмен. На следващо място - то братя, братя, ама като брат ти се съюзи с противниците ти (най-вече НАТО), не може да очаква, че всичко ще е постарому.

107

Анонимен

преди 10 години

До БЪЛГАРИНАко не беше СССР,да ни защитава на Парижката мирна конференция в 1947г.,сега всичко българско от Ивайловград до Пловдив,щеше да е в границите на Гърция,според исканията на Цалдарис,а българите живеещи в този регион,сега щяха да са най-правите гърци и отявлени българофоби.Любимите ти Великобритания,Франция и САЩ са били "за" този вариант,но с подкрепата на Сталин,западната част на Северна Тракия остава в границите на България.Научи историята на Родината,платено западнофилче.

106

ivan

преди 10 години

България може би донякъде, но този е наистина в смъртоносна зависимост от Русия.

105

ПРАВОСЛАВЕН

преди 10 години

БЪЛГАРИЯ Е ЖИВОТОСПАСЯВАЩО ЗАВИСИМА ОТ РУСИЯ!И СЛАВА БОГУ!

104

ник

преди 10 години

Спокойно газ ще има!Всяка вечер Коритаровци,Инджевци и сие,които са на УСА хранилка газ пикаят!

103

Анонимен

преди 10 години

Над Русия не е възможно да се надделее. Ресурсите й са практически неизчерпаеми, а империалистическата структура на държавата (от древността и до днес) и народопсихологията на русите позволяват максимална мобилизация в тежки моменти. На руските императори, без значение дали е царе, председатели на ЦК, президенти, не им пука особено за обществено мнение, преса, човешки фактор и т.н. Санкции - смешници. После ще си изпотрошат краката кой пръв да ги заобиколи.

102

Дани

преди 10 години

Смъртоносна е 5тата колона в България. Друго смъртоносно няма. С Руснаците не търгуваме. Сравнено с Гърция Русия има едва, една четвърт от Гръцският ни стокообмен.

101

Василев пий си хапчетата и не ни занимавай с глупости молим ти се

100

Анонимен

преди 10 години

Като чета новините, само "експери" говорят. Не ми е ясно как в 7-8мил България има толкова много и пак сме толкова зле. Аман от "експерти" !

99

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 120Не си в час със земеделието.Направи проверка на няколко такива фирми,или кооперации и виж какви са им работниците.Преди 2 години в Пловдивско имаше една такава фирма на име "Агро Гея",собственост на гърци,която обработваше около 40 000 дка.Всичките им работници,с целия персонал бяха само от гърци.Българите на работа във фирмата,бяха едва трима души.

98

Атакист

преди 10 години

Ами ако българският народ допусне страната му да гласува за санкции срещу Русия това означава че напълно ще заслужава съдбата си след това! И няма такова нещо като оправдания че видите ли народа не мислил така ама президента го решил. Народа има пълните права да измете президента с бунт още сега, но ако няма воля да го направи то значи е до голяма степен негов съучастник срещу страната която ни е освободила от турско РОБСТВО! Да не говорим че няма реални причини за санкции, а съчинени от САЩ!

97

Анонимен

преди 10 години

Ако у нас е имало експерти сега нямаше да бъдем смъртоносно зависими от Русия.

96

---

преди 10 години

Руските туристи които спасиха бьлгарското черноморие......и сезона.

95

101% Анти ЕС*

преди 10 години

До 102Да е дошъл някога руски или някакъв друг политик - индийски,китайски,бразилски и т.н.в България да ни казва останете 5 милиона и тогава ще мислим за вас?Няма такъв нали?Но от американските има цели трима.1990г.,Ричард Ран и Роналд Ът:"Българската икономика в условията на пазарни принципи е предназначена да изхранва 5 милиона души".1997г.,Ейвис Боулън,посланик на САЩ,на форума в Боровец:"Вие не ни трябвате повече от 4 милиона".Наздраве западнячета!Това,че сте там и част от плана на тези.