45

Русо, само русо!

преди 10 години

До 46Абе сигурно Путин ще може да покаже някакви доходи срещу този разход, ама така и не разбрахме Цвъки с какво накупи 6 апартамента за себе си!

44

П.Петров

преди 10 години

Много интересна работа :-) От една страна атакистите проклинат евреите, че са им виновни за всички злини и превъзнасят Путин, а от друга Путин е много гъст с евреите и дори е одрал кожата на един активист за еврейска автономия от началото на миналия век Мордхо Блинчиков, дори го спрягат за негов прадядо, но няма доказателства.Славянин отвсякъде :-D Хахахаха

43

Анонимен

преди 10 години

До до 37Ами първо, това е Путин - президент на едната от двете суперсили, които решават да го има ли този свят или не! Предполага се, че все може да купи едно апартаментче до гарата в Тел авив, щом нашият дри^сльо може да си купи разни хасиенди по Гърция и Испания! Сигурно държавните разходи на тези, дето са ходили да правят сделката са по-малко, отколкото на Боце да разкарва с правителствения самолет ритнитопковците от Бистрица! А искаш ли да ставниш сега как изглеждат Бг. и Русия на картата?

42

до 49 Ало ГРЕШКА

преди 10 години

Русия е на 8 място по ВБП колкото Италия и Индия.

41

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Сърповете и Чуковете, така се превъзнасят по Путин, все едно е докарал Крим в бургаския залив. дЪ вИ сЪ и празните червени кратуни.

40

Анонимен

преди 10 години

Трябвало е да й купи 6 апартамента !

39

до 37

преди 10 години

До Чичко ТричкоЧичо Тричко, ти как мислиш, с какви пари е купил този апартемент (ако изобщо тази история е истина)? Той лично ли е търсил в Тел Авив квартири за продан и той лично ли е отишъл да помогне на жената да се премести? Ами какво ще кажеш за сигурно хилядите като тази жена? Те, разбира се, ще ***, защото са нямали щастието да преподават на Путин. Изобщо по-*** реклама скоро не съм чел. Те вървяха преди 25 г. под мотото "ние се грижим за народа".

38

Някой

преди 10 години

Опааа я сега ми кажете, че не е гаден, мръсен ***.

37

до 42

преди 10 години

Пише се ,,щедра руско-еврейска душа''.

36

Като

преди 10 години

чета руския сайт Ящик Пандорьi и статиите ,,Кто такие Путин,Медведев,Лужков..'',,Реального биография Путина'',също и Блог Радикаьного русскаго националиста за Путин е ясно защо САМО на учителката си по немски е купил апартамент.Иначе лошо няма.

35

РА

преди 10 години

Минутки за реклама....

34

Карапехливан

преди 10 години

Муаааахахаха! Това е най-тежкият компромат, който можаха да изровят за Путин през 3-те му мандата - купил апартамент на една бедна даскалица! *** престъпника! муааахахаха!

33

Анонимен

преди 10 години

Путин е еврейска марионетка, тва ясно и на децата в детската градина. Неговите еврейски ментори искат да купят няколко крупни отрасъла в Русия на безценица. Тва е няма какво да се прави каквото са ни отредили тези с големия нос това ще е, така е от френската революция насам..

32

Гацо

преди 10 години

До МитридатИ как точно му измъкнаха Украйна под носа, че аз нещо май не съм разбрал? Требва да съобщиш на тези, дето са я измъкнали, че и те май още не са разбрали и тепърва се строяват да я защитават тая Украйна! Дай им свободно на хората, че още са с код "кафяво"! хахаха

31

Чичко Тричко

преди 10 години

Мда... на запад и унас е прието президенти, премиери и министри да купуват апартаменти и джипове на ку^*** си! Путин е несъвместим с евроатлантическите принципи - той купува апартамент на възрастна учителка! Това е някак ретроградно, комунистическо деяние и трябва да се порицяе! Да помагаш на възрастните едно време ни учеха още в пионерската организация и нямаше случай в трамвай или автобус 10-12 годишен *** да се изтяга на седалката, за която едва се държи сгрохана баба!

30

Килъра

преди 10 години

Не е като нашите олигарси станали милионери с разпродаването на предприятията и за сметка на българските граждани и унищожаването на България! Да сте чули някой милионер в България да е оценил учителите си, старите хора и т.н.Наистина Путин не се харесва на този тип хора, но възмездието наближава ;)

29

Анонимен

преди 10 години

Писала му е "отличен" като се позамогнал и е станал някой и е купил подарък.Нормално нали?Интересно ако го беше върнала на поправителен със слаб резултат кво щеше да и подари? Чайче с екстри?хах

Молодец, Вова! Как няма да купиш апартамент, като тази даскалица те е научила на немски. А ти на немски си прочел трудовете за пропагандата на Гьобелс, с които ял живот си работил в службите и сега крадеш чужди територии. Учителката е отговорна за тази работа и затова достойно я награждаваш.

27

Анонимен

преди 10 години

Тази долна постъпка е в пълен разрез с ценностите на ЕС нали така? Пенсионери и особено бивши учители в ЕС трябва да мизерстват до края на живота си.

26

Анонимен

преди 10 години

Путин е истински лидер и образец за подражание.Твърди се, че девизът Своих не бросаем (Не изхвърляме (зарязваме) своите) е негов девиз от младини.Тук някакъв умник по-долу разсъждава с чии пари бил подкрепил жената?Ами нашите управници с никакви пари не подкрепят никого, само цицат, цицат, цицат...