26

tih velikan 681

преди 10 години

Profesor Dyulgerova,Dokato tekat pregovori mejdu UA i Rusia,ruskata armia PREVZEMA UKRAINSKI KORABI I SAMOLETI NE SAMO OT KRIM A OT CYALA UKRAINA...OSTANA ZASEGA SAMO ODESA...RAZTULKUVAITE TOZI KAZUS,ZASHTOTO TOVA E OSNOVATA SRESHTU DEMOKRACIATA I CYALOSTTA NA UKRAINA...I TOVA E PRICHINA ZA VSICHKI DRUGI APETITI NA GURBA NA UKRAINSKATA NACIA

25

българин

преди 10 години

До Анонимен 39:Червен ***, вече ми се драйфа от твоето многократно дращене на "опорните точки", дето са ви ги раздали, от БСП ли, от "Атака" ли, от ВМРО ли, от барековите *** ли, не знам. Тези 5 милиарда, дето ги бълнувате, че били похарчени от не знам кой си за преврат в Украйна, досега НИКОЙ НИКЪДЕ не ги е нито видял, нито усетил. А че умникът *** се изложи като кифладжия и услужи на американците и по въпроса за енергийните доставки, това е КРИСТАЛНО ЯСНО за всеки мислещ човек.

24

работещ

преди 10 години

До kreti:А против вноса на втечнен газ ще надращиш ли нещо? Внос от лошите американци имам предвид. Те го добиват другаде, ние го внасяме. Какво ще кажеш? Лошо ли ще е?

23

работещ

преди 10 години

Каква е тая дърта комунистка бе, в главата е като чук. Наакват се от страх съветските ***, защото САЩ ще измести Русия и от енергийния пазар. Каква "шистова дипломация" бе, комунистко недоонодена, нали 4 ЦЕНТРАЛНОЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ - Полша, Чехия, Словакия и Унгария, преди седмици само, САМИ ПОИСКАХА от САЩ ДА ИМ ДОСТАВЯТ ВТЕЧНЕН ГАЗ. Европейците не са луди като нас да разчитат на путинската Русия и да плащат космически цени за природен газ. Газ от САЩ е един шанс и за нас да живнем малко.

22

kreti

преди 10 години

Който *** за шиистов газ и може да чете да си направи труда и да прочете какви са последствията и какъв е немския и опита на САЩ на собствена територия.Аз няма да ви казвам защто пак ще кажете че съм я *** я червена бабичка.

21

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВодещите индекси на Wall Street затвориха на червена територия

20

Анонимен

преди 10 години

Колко е да платиш 5 милиарда на някакви *** в Украйна за да преначертаеш енергийната карта на Европа и да оборудваш цялата й територия с инсталации за добив на шистов газ!Нищожна цена на фона това,което ще спечелиш!Ще си платят държавите от Европа и технологията,и инсталацията,и поддръжката нуждаеща се за добиване на новото чудо шистов газ!!Че, всичките *** и гадорий от добива на Европа ще ги съберем чрез Дунав и Черно море ще мирише на газохранилище-на кой му пука!!Политиците ни са "за"

19

макето

преди 10 години

хи хи хи на демократията у Киев газта ке им поскъпне от другио месец познайте с кокоа па за водчицата не ми се мисли

18

Анонимен

преди 10 години

Европа е платежоспособен пазар с недостиг на енергийни и суровинни ресурси. САЩ имат технология за добив на шистов газ и я развиват и използват. Освен това имат бюджетен дефицит, огромен дълг и огромни военни разходи за покриване. Търсят си пазари и ресурси за експлоатиране. Идеалният вариянт е да добиват шистов газ в европа и да го продават на европейците. Азия има население, но не е платежоспособна. Нямат и много ресурси - ако имаха щяха да са платежоспособни.

17

Анонимен

преди 10 години

ХахахаМадам, на САЩ не им трябва Европа. Трябва им Азия. За съжаление на Европа песента е изпята по отношение на пазари. Виж в Азия населението и природните ресурси са в пъти повече. Дали ще се доредяд е друг въпрос ...

16

Анонимен

преди 10 години

много комунистическа пропаганда , много нещо, сега ще ни убеждават колко е вредна шистовата газ за да купуваме от рашъните, но вече братята в САЩ строят 6 терминала за изнасяне на газ. естественк търсенето на нови находища продължава. някой ще каже ама цената, цената е вероятно вече договорена :)америка е винаги с 2 хода напред , не бойте се и за вас ще има, оп забравих че можеше да добивате...

15

Неутрален

преди 10 години

Умно казано, и всички европейски телевизии го твърдят и то е така. Америка е по-надолу от фалита. Много пречки има само за преноса до ЕС а добива им е малък дори и за тях а какво остава за Европа. Специалисти сигнализират че ако продължават с добива на шиистов газ (фракинг) след години водата им ще е неизползваема защото начина на добив е чрез вкарване на много опасни химикали в почвата вече имат много случаи на изоставени имоти в които водата вече е отровна.

14

Лора

преди 10 години

Ха-ха!Обама изрита трима от мускетарите си.Трима членове на службата за сигурност на президента на Съединените американски щати Обама,които го придружаваха по време на посещението му в чужбина,са били уволнени и изпратени набързо обратно към САЩ,заради дисциплинарно нарушение-здраво напити.Единият от тях е намерен на пода на хотела мъртво пиян.

13

До 17

преди 10 години

КАКТО ТЕ С НАС ТАКА И НИЕ И ОСТАНАЛИТЕ СТРАНИ ЧЛЕНКИ ОТ ЕВРОСЪЮЗА ТРЯБВА ДА ПРАВИМ ДО КАТО НЕ СЕ ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ ОТНОВО ДОКАТО НЕ СЕ ПРЪСНЕ ТОЯ ЕВРОСЪЮЗ ЧЕ И ГЕРМАНИЯ ТОГАВА ДА ПОНЕСЕ ТЕЖКИ ЗАГУБИ Е ПА ТОГАВА КЕ МЕ БОЛИ И МЕНЕ ФАРО ЗА ГЕРМАНИЯ

12

Антисоросоид

преди 10 години

До 18Потреблението в САЩ е толкова високо, че въпреки находищата на шистов газ те не могат да задоволят нуждите на ЕС. Колкото до преподавателката, тя е един от малкото обективни експерти, които канят по телевизиите.

11

вв

преди 10 години

Представете си какви студенти излизат от незнам какво си Черниризец Храбър. Реда на мисли и логиката на проф. д.н.ик.н. е объркана и в пълно противоречие на нещата които стават. Защо смятате, че щатите толкова години ревниво си пазят технологиите и износа на газ бе блокиран....може ли да помислите и да се сетите :)

10

Анонимен

преди 10 години

До 3Меркел-"Специализираното звено трябва да се задейства срещу чужденците, които само точат социални помощи." Може би и ние трябва да задействаме срещу фирмите,които изнасят нашите суровини и точат милиарди,вместо българина да се възползува от тях и да заживее малко по-нормално.Заблуждават ни с разни инвестиции,а работим,за да се облагодетелствуват чужди.

9

Антисоросоид

преди 10 години

Не се подлъгвайте по приказките на ***. Те претоплят старото противопоставяне комунизъм-антикомунизъм, което не отговаря н ситуацията в момента. Истинската причина за сегашното ни положение е наложеният ни неолиберален икономически модел. И преди някой да запее старата песен за червените куфарчета и червената олигария искам да запитам как така западните лицемери припознаха Боко, Пръмова, Костов за десни политици? Ами Кристалина Георгиева, Ирина Бокова, Саша Безуханова?

8

Антисоросоид

преди 10 години

Близко е до ума, че САЩ се опитват да скарат ЕС и Русия, за да държат Европа зависима от тях в политическо, икономическо и военно отношение, но малко са преподавателите, журналистите и експертите, които казват нещата такива, каквито са.

7

Анонимен

преди 10 години

И РУМЪНЦИТЕ ДУПЧАТ АМА ПРОСПЕРИТЕТ НЯМАТ КАКТО СЕГА ТАКА И ЗАНАПРЕД На Ес им трябват РОБИ за да могат Купуват Евтино а техните стоки да да продават скъпо В ГЕРМАНИЯ ЗА ДВЕ ТРИ ГОДИНИ МОГАТ ДА ИЗПЛАТЯТ БЕЗ ПРОБЛЕМИ НОВ МЕРЦЕДЕС НА БЪЛГАРИНА КОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ СА МУ НУЖНИ ЗА ДА ГО ИЗПЛАТИ И КОЙ В СЛУЧАЯ ТРЯБВА ДА РАБОТИ В ПОВЕЧЕ И ЗАЩО ДА НЕ БИ НЕМЦИТЕ ДА СА С ПО ПЕТ ТОПКИ И КЪДЕ Е РАВНОПРАВИЕТО В ТОЗИ *** ЕС ЗА ЕДНИ ДА МОЖЕ ЗА ДРУГИ НЕ