35

Киро Майтапа

преди 10 години

Абе какъв свободен пазар бре, само национализация! Ето имаше свободен пазар, свободен пазар - три дружества придобиват възможността да продават електроенергия! Какво се случва, стават монополисти, и могат да си правят каквото си искат и държавата е слаба да се справи с тях, не благодаря!

34

Боби

преди 10 години

А и щом не си гласувал, нямаш право на мнение. :)

33

Боби

преди 10 години

До АнонименНа платени комплексари не отговарям.

32

Анонимен

преди 10 години

до БОБИ несъм превърженик на партия но от ГЕРБ по голямо зло нямаше за народа , оня с пицата кадето караше хората все да пристягат коланите каде е ,този безхаберник , направи държавата пълна мизерия и дим даго няма ,за затвора е

31

Боби

преди 10 години

Единственият възможен път е либерализацията на пазара, т.е. цени по западноевропейски стандарти. За повече доходи трябва тежка инфраструктура, преди всичко, тъй че ГЕРБ си остава най-малкото зло.

30

До алф

преди 10 години

Прав си обаче тая новина някак си се загуби из новинарските сайтове.Защо ли?!

29

Анонимен

преди 10 години

Министър Стойнев много ги бавите тия от ЕВН,я им резнете лиценза да им свършат паричките и тогава ще видим как ще ни съдят!

28

алф

преди 10 години

И защо да плащат на НЕК ? Нали вчера националният предател,помакък Плювналиев ходи в Австрия да се срещне с шефовете на EVN ,за да ги увери ,че ще направи всичко възможно да не ги закача никой в България...

27

are_kulata

преди 10 години

Този човек трябва да постъпи в структурата на АТАКА, ако действително има сериозни намерения в тази много много важна за *** линия, не ми се вярва Ореха и останалите да дадат зелено за национализация, с която да си стъпим на краката!

26

Анонимен

преди 10 години

познайте кой ще плати пиесата

25

Иван

преди 10 години

Анти-българските постове, родени от партийни пристрастия не ги разбирам! Колко трябва да си деградирал, да получаваш някоя стотинка да пишеш ей тук срещу българите! Стойнев, само напред!

24

Анонимен

преди 10 години

Що така ,бе ...Стойнев.....що така ,бе ....ха,ха,хааааааааааааа.....Що не дават пари тия хора ,бе...ха,ха,хаааааааааа.....???!!!

23

ЛК

преди 10 години

Ако ЕРП-тата не са прави пратете им съдя изпълнител, да им налози запор на сметките и така държавата да си прибере парите. А май са прави и Вие го знаете и само си прикривате некадърността като влизате с тях в задочен спор, а не в директен през съда.

22

До Анонимен 22

преди 10 години

Ще вземат ако им ги дадем.А ако много искат ще получат един дружен шут в посока долна австрия където е гнездото на ЕВН.Освен това немам никакъв зор да хода до виена.

21

Анонимен

преди 10 години

Вън ЕРП-тата от България !И *** чака с флексовете за да ядат !Нека изкарат малко пари от скрапа ,бе....гладни са чаааветата!!МИСЛЕТЕ ЗА НАРОДА ,БЕ.....ХА,ХА,ХАААААААА...

20

Неразбрал

преди 10 години

Направо не мога да разбера някой хора,всички излизахме на протести и крещяхме да им се вземат лицензите на ЕРП-тата.А сега когато някой реши да ги притесни и да им покаже че не те карат влака в България пак има недоволни.Аз смятам като гражданин че трябва да подкрепя всеки който се опитва да им стъжни сладкия живот, независимо от политическата му принадлежност.Нека да видим обаче дали министър Стойнев ще устиска до край.

19

Анонимен

преди 10 години

Когато ЕВН ци вземат 1,0-1,2, млрд лева като добър ден,кой ще ги плаща -всчики ние.Не правете глупости освен ако нямате поръчние от кукловодите ви от Москва.

18

Иван

преди 10 години

Вън ЕРП-тата от България, нямаме нужда от посредника на посредника!

17

Анонимен

преди 10 години

тези ЕРП- та трябва някои даги сложи на местото си , неим бащения тука

16

Анонимен

преди 10 години

Няма и да има ***-виж си договорите.И с тези просташки изстъпления и слугинаж към безпросветната и неграмотна тълпа ще изгоните всички инвеститори от страната.Това май е целта.И тазива недоразумения като министъра с ранг максимум налчалник отдел в ЕРД,не трябва да стават моинистри-нямат подготовка,знания,ФАСОН.