48

меги

преди 10 години

Лазаров няма вина за случаят Лясковец ... Той си върши работата перфектно и сърцато !

47

Ц.Йовчев

преди 10 години

Лъжа абсолютна лъжа че Лазаров има вина престъпността в България е спаднала до минимум това е исценирано от провокаторите на ранобудните студенти и герб а ТВ7 са разбрали за акцията от някоя флашка на Галерия или от някой от опозицията ние нямаме никаква вина

46

Анонимен

преди 10 години

Лазаров не е виновен виновни са ГЕРБ , световната криза , глобалното затопляне , Путин , земеделците , тютюнопроизводителите , болните деца и всички други но не и аз или Лазаров

45

Анонимен

преди 10 години

Оставка на двамата надути ПУЯЦИ!Резултатът е очеваден - Един убит и трима осакатени за цял живот!

44

МРАВКА

преди 10 години

ТИ НЕ СИ ВИНОВЕН Г.МИНИСТЪР НИТО ГЛ.СЕКРЕТАР. АЗ СЪМ ВИНОВЕН ЧЕ НЕ ВИ КАЗАХ КАК ДА ОБЕЗВРЕДИТЕ ПЕТКО БЕЗ ИЗСТРЕЛИ И ЖЕРТВИ. ПОДАВАМ ОСТАВКА.

43

Анонимен

преди 10 години

Прякорът на гл. секретар Лазаров е Маймуняка.

42

.

преди 10 години

Ами точно така , са ако беше отишъл Лазаров да им пусне по един куршум , докато ги обстрелва лудия тогава само щеше да има вина , той само не е знаел как се извършват подобни операции и е карал през просото , не е пряко виновен , запазва си поста , а умрелите лека им пръст. "Once again the day is safe" =)

41

Стършел

преди 10 години

Йовчев, какво толкова си говорехте с Пеевски, като идваше в МВР докато беше зам. министър на Цв. Цветанов? Обсъждахте бъдещите опорни точки на БСП-ДПС? Издънихте се в Лясковец и ти и тъпия ти главен секретар!

40

Българин

преди 10 години

Цветлин Йовчев може да има недостатъци, но определено не е глупав човек, а и има някакви принципи. Той много добре знае кой е прекият виновник за ситуацията. Въпреки това го прикрива. Това може да значи само че има много сериозен интерес, най-вероятно материален, най-вероятно покрай "приватизацията" на клиентите на СОД. Там е "ключът от палатката", и затова Лазаров стиска поста със зъби и нокти - трябва да доразсипе и доразпусне СОД. Жалко, че един млад човек стана жертва на тази "игра".

39

Анонимен

преди 10 години

За 100 лв. пожертва шефа на КАТ, а за министерската си заплата не знам какво и и кого би пожертвал. Не се прави на герой, че ако има вина ще пожертваш само себе си. А щом толкова компетентно се изказва г-н Лазаров по всички въпроси, а останалите не са експерти в някои области, то дайте да направим тогава Лазаров министър щом е най компетентен.

38

ей БАСТУН ЛАЗАРОВ

преди 10 години

АЗ СЪМ ВИНОВЕН БЕ АЗ!!!

37

анонимен

преди 10 години

както при белите брези,не наказахте никого,а полицаите който се защитаваха да не бъдът убити,лежаха в затвора,по същия начин постъпвате,за некъдърно проведената операция,тези момченца,не стават за нищо,те показаха че без цветанов,се продължава в същия просташки стил,жалко за момчетата който пострадоха.

36

?!?

преди 10 години

Не сме експерти по футбол, обаче всеки коментира. Така, че да коментираш е функция на резултата не, колко си експерт. Вие се усрахте и скрихте "геройския" репортаж по тв7, в който трябваше да сте много велики.

35

Българин

преди 10 години

Йовчев, кажи си колко ти плаща Камен Пенков, за да прикриваш глупостите на зетя!

34

бобо

преди 10 години

- Папуняк Офчеф,щях да се очудя ако виждаше "пряка" вина !! Ама,как може да си толкова ***!!! Провери моля те,да ли няма да те вземат в Гинес!!! Има нещо изключително в твоята простота!!!Жалко,че има хора дето искат да работят в такива структури като СОБТ и такива прости хора като теб и Лазаров да ги ръководят!!! Но,когато резултатите говорят би трябвало и простаците да замълчат!!! Да,да ама не!! Колко момчета трябва да ги острелят като фазани за да разбереш,че от вас и *** за зеле нестава!!!

33

Някой

преди 10 години

гризачите и маймуните превзеха България. Резултата е очевиден. Докога ще ги търпим обаче, се пита в задачата.

32

оставка бе

преди 10 години

ОСТАВКА НА НЕЩАСТНИКА ОФЧЕВ ЛАЗАРОВ И ТЕМ ПОДОБНИ МОМЧЕНЦА ДЕТО СА НЕЩО СРЕДНО МЕЖДУ ПОСЛУШНИК И РАЗНОСВАЧ НА ПАПКИ!!!?!

31

хм

преди 10 години

Само Волен можеше да се справи, но не може да е навсякъде все пак. Виновни няма(освен ББ), де.

30

Кой-Той

преди 10 години

Защо скрихте информацията кой е казал на тв7 предварително и са били там още по тъмно.Кой ,кой каза на тв7 с целия ресурс на Бареков,или това беше поредната ПР акция,оставка и то веднага.

29

Анонимен

преди 10 години

Долни комунисти,умират да са на власт и не я изпускат.Аз мислех ,че след пожара във влака за Кардам,оня ЛУНГУРИН Мутафчиев ще си подаде оставката от транспортен министър,да ама не.