86

Анонимен

преди 10 години

Като имаш глоба Застрахователя ще иска двоина гражданска в продължение на 5 годиниКакто е зад океана

85

Анонимен

преди 10 години

Толкова ли е трудно да из копирате немският ЗДП?За да спрат безобразията по нашите пътища трябва:За всяка опасна дупка да има индивидуално наказания за някой!Полицаите да не работят като еднолични търговци!Да се махнат безумните ограничения от пътищата ни!Една случка в Германия да споделя. Карах малко агресивно и това беше забелязано от полицията. Спряха ме споделиха , че за тях това шофиране е необосновано и рисково, помолиха ме да шофирам по-внимателно и ми пожелаха лек ден.

84

Анонимен

преди 10 години

Нагло е Кесяковци, които имат преки имуществени интереси, защото половината, от прихода от глоби, отива за тяхното допълнително материално стимулиране. Кесяковци стават по-богати, а нещастните хора, които нямат средства за да се защитат в съда плащат "електронни", незаконни фишове?! Докога уважаеми управляващи! Оставка! Конфискация на имуществато на Кесяковци! На търг за да се хранят бедните!

83

Анонимен

преди 10 години

Неразумните шофьори да се накажат с вдигане на таксата на гражданаската отговорност!

82

Анонимен

преди 10 години

Като в хамерика -ясно кой е кара влака

81

Анонимен

преди 10 години

Politicite sme6ni parvo da si opraviat pati6tata i da si markirat asvaltite za6toto nese znae kade da zavie6 i kade da kara6 napravo smotaniaci.mierdi

80

az tam

преди 10 години

Няма начин само със санкции. Когато сложите 40, там където в Гърция примерно биха сложили 80, то просто дразни, както и цялата система.Стига санкции и ограничения на всички. Пожелавам на всички отговорнифактори линейка да ги кара към Пирогов, през спящи полицаи през 50 метра.

79

COBA

преди 10 години

1. г-н Кесяков и ДАИ да направят един полигон със "завои" за бъдещите шофьори, а не да раздават книжки наляво и надясно! 2. Пускайки с рушвет неправоспособните шофьори, си осигуряват и бъдещи "дойни кравички" по пътищата...

78

cmp

преди 10 години

Аз пък предлагам солени глоби за всяка кола на кат на пътя през почивните дни!

77

оа

преди 10 години

използвате ли службни колии за лични цели да питам аз глобяващия праведен Кисяков???Никога ли не нарушавате закона защо се легитимирате като ви спрат а не давате лична карта и шофьорска книжка???Оставка на такива *** с съд спрямо геноцида на населението!!!

76

hhh

преди 10 години

Ремонт на всички пътища и изграждането на нови такива, вдигане заплатите на катаджиите и редовни проверки на същите, при констатиране на нарушение от тяхна страна (взет подкуп) уволнение и отнемането правото на пенсия и правото на държавна работа за в бъдеще + досие полицията, глобите да станат не фиксирана сума, а процент от дохода на нарушителя - тогава може и да говорим за някакви нормални предложение за оправянето на пътната обстановка. А това с по-високите глоби през уикенда е пълен смях.

75

Емо

преди 10 години

До хх: Ти по кои основани шосета си пътувал. Защото това от Шумен до Ябланица никак не го е оправил. И пътя Варна- Бургас не е от оправените. Май всичко се хвърли на магистралата и там , където хората излязоха на пътя, че после да ходи са се снима с тях.

74

Г-н Амзел

преди 10 години

Унуфри Кесяков и Унуфри Стратиев - "На бегом!" към материалното производство с тясна специалност: "Производство на цинкови кофи"!!!

73

Анонимен

преди 10 години

Идеята: Усилване на рекета по пътищата.

72

Анонимен

преди 10 години

Добра идея е да бъдат обвързани с доходите, друг е въпроса, че тези с джиповете си укриват доходите. Но имаше случай, когато един от шефовете на Нокиа, беше платил глоба за стотици хиляди евро, иначе би имал пари и глобата да си плати и шофьор да си наеме ако му вземат книжката. Иначе по народно му на богати бой на бедния глоби, за да боли наистина.

71

хх

преди 10 години

Вземат ли комунисти властта веднага се започва с глоби,санкции,наказания и какъв ли не терор.А нещата са много прости - за 4 години Борисов направи магистрала Тракия, оправи основните шосета и жертвите на пътя намаляха наполовина. Ясно ми е ,че сега троловете ще почнат да *** по Борисов и ГЕРБ, но фактите са си факти, може да прочетете официалната статистика и ще видите че по-добрите пътища доведоха до намаляване на катастрофите и жертвите.А тролската злоба си я наврете отзад

70

Жена

преди 10 години

То в Австралия и минималната работна заплата е по-различна от нашата тук!! Защо не вземем това до оправим първо, а не само да се чудите с какво да рекетирате гражданите, оправдавайки се със статистиката! Защо не погледнете тогава статистиката за приръста на България, който е отрицателен и не помислите как да оправите! Или не погледнете, че българите се губим ден след ден, само *** в тази държава раждат!

69

Shark

преди 10 години

Колите на КАТ и МВР са едни от най-големите нарушители. Кога ще има глоби за тях!!

68

пена

преди 10 години

А защо просто не въведът глоби, които да са съобразени с доходите на нарушителя както е в половин европа. ? На тия с джиповете няма да им пука хич, докато глоботе са по няколко стотин лева ....

67

23

преди 10 години

първо оправете пътищата и после глобяваите за нарушения много от тях са в следствие на лошата инфраструктура !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!