327

мен

преди 10 години

Аман от комунистически и социалистически мекерета!

326

super pi`

преди 10 години

неможе Руснаците да ги сложи, никой имат много, свидетел сам

325

Анонимен

преди 10 години

Икономическата мощ на Русия е 15% от тази на ЕСКато 90% от тези 15% са пари от износ на горива за ЕС

324

Иванов

преди 10 години

Срещу Русия не може да се предприемат сериозни санкции поради военната и икономическа мощ която има.Не трябва да се забравят и договирите на Русия за военна и икономическа взаимопомощ с Китай,първата икономика в света.

323

Иванов

преди 10 години

От ситуацията в Украйна най голяма изгода има Русия.Крим вече е Руски това е факт.Народа на Крим искаше присъединяване към Русия,и референдума го потвърди.Руските газопроводи захранващи с газ Западна Европа минават през Крим.И досега Русия плащаше милярди на Украйна за транзит на Руския газ.Сега като Крим е Руски Русия не дължи нищо на Украйна.Още области от Украйна искат присъединяване към Русия и скоро и това ще стане факт.

322

Иванов

преди 10 години

Русия е световна супер сила .Изключително богата на природни изкопаеми,петрол,газ ,злато,уран и всякакви метали.В близките десетилетия Западна Европа ще е зависима от Русия по енергиино отношение, както и Балканския Полуостров.Голяма част от Европейските АЕЦ,се зареждат с ядрено гориво внос от Русия,включително и Бългърската АЕЦ.Не трябва да се забравя и факта че Русия е световен производител и износител на оръжия,военни самолети,танкове,ракетни комплекси.

321

Анонимен

преди 10 години

Нахлуване в Източна Украйна ще е катастрофа за Русия - СЪЩОТО ПИСАХТЕ И ЗА КРИМ, ама нещо не се сбъднаха предвижданията на черната *** от Белия дом и триполовите психопати от ЕС.

320

Иванов

преди 10 години

До работещКазвам самата истина ,хората в България бяха по щастливи и по богати.Не може да го отречете.Вярно имаше и хора пострадали от власта,но става въпрос за много малка част от населението .Нима в днешно време власт имащите не си разчистват сметките с враговете по подобен начин.България вече пощи нищо не произвежда ,пощи всичко внасяме.Кажи ми имаше ли безработни преди 1989,даржавата осигоряваше работа на хората ,а сега хората масово са обречени на бедност.

319

ФТВ

преди 10 години

Чакайте бе, какво очаквате Русия да каже добре айде правете каквото искате с нас доведете си армиите и тероризирайте всички , много ни е страх от вас. Война ще стане никой няма да позволи някои да граби, тероризира и унижава народа им. Това да не е България.

318

манлихер

преди 10 години

ха ха още ли мишите ви мозъчета несхващат реарносттатакова нахлуване щее фатално за флорида аляска уискънсин вашингтон и тнт

317

Анонимен

преди 10 години

ПОСОБНО, А СЕГА ВИЕ САМО КРАДЕТЕ, РЕВЕТЕ ЗА ПРИВИЛЕГИИ, ЛЪЖИТЕ, МАМИТЕ И МОШЕННИЧИТЕ В КОЛОСАЛНИ РАЗМЕРИ !

316

истината

преди 10 години

Господинчо "работещ"(по- скоро "лапач", а не "работещ"), ВИЕ ЛЪЖЕТЕ НАГЛО, че преди 1989 не всеки е можел да си купи апартамент или направи къща ! Напротив, почти всеки можеше да си го позволи, без значение дали е комунист, от БЗНС или безпартиен ! Тези които окрадоха държавата си бяха вече завършени капиталисти, които тихомълком и подмолно се бяха настанили на местата на вече починалите истински комунисти ! По време на комунизма ВСИЧКО НИЕ СИ ГО ПРОИЗВЕЖДАХМЕ, ТЪРГУВАХМЕ УДАЧНО И УПРАВЛЯВАХМЕ С

315

работещ

преди 10 години

Другарю Иванов 382 - 384, ЛЪЖЕТЕ НАГЛО, че преди 1989 г. "почти всеки можеше да си купи апартамент или направи къща". Можеха тези, които КРАДЯХА - главно КОМУНИСТИТЕ. Щом икономиката на България преди 1989 г. била толкова хубава, защо самите вие - КОМУНИСТИТЕ, я разрушихте? Раздадохте си безплатно ДЪРЖАВНОТО, ОБЩИНСКО и "социалистическо" КООПЕРАТИВНО имущество, станахте "бизнесмени" - вие и дечицата ви. Но, НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДАТЕ, НЕ МОЖЕТЕ И ТЪРГУВАТЕ. НЕСПОСОБНИ СТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ, само ревете.

314

Иванов

преди 10 години

До АнонименСмехотворно е твърдението ти че сега Българската икономика е по добре развита.Дори и зеленчукопроизводството вече е ликвидирано в България.Плодове ,зеленчуци всичко се внася масово от Гърция и Турция.България не може да задоволи икономически и собствените си потребности,пощи всичко внасяме.Икономиката сега в България е тотално деградирала,за разлика от времето преди 1989 година.Смятам че си в сериозна заблуда за Българския БВП сега ,когато икономиката е срината спрямо БВП преди1989.

313

Иванов

преди 10 години

До АнонименВ момента в България ако не си забелязал пощи всички заводи тънат в руини.Някога в тези заводи са работели стотици хиляди хора ,и то за достойни заплати.Пенсиите също бяха високи спрямо цените.Според теб хората в България който са в момента в тежко финансово положение без работа излишни ли са.Може и да си някой баровец незнам но се огледай около себе си защото сега в България масово хората живеят в недоимак.Поразходи се в Северна България,Кърджали,Търговище ,и помисли малко поне.

312

Иванов

преди 10 години

До АнонименЕдин приателски съвет ще ти дам ,ходи и поразговаряй с психолог ще се почустваш по добре и ще си по реалист.Преди 1989 работа имаше за всички ,почти всеки можеше да си купи апартамент или направи къща.Сега малко хора имат тази възможност.Хиляди семейства в България гладуват,защото работа за всички няма,преди 1989 хората живееха по добре,икономиката беше силно развита.

311

СТАРА ЗАГОРА

преди 10 години

Към 379, Краси е прав а ти не. Не е установено прабългарите да са били в Крим, но ако са били това е било временно преди 1400 години и то като номадско племе като диваци от племето Дуло с племенно знаме конска опашка без държавност, писменост и култура. Едва Аспарух когато превзема тази земя от славяните и чрез тях създава държавност а не по наследство от племето. Крим е бил и турски в това число до Киев и Виница докато не е превзет от руснаците а не от украинците които не са съществували.

310

луд умора няма

преди 10 години

Това си е конвенционална хамериканска поврътня,предназначена за изгладени хамерикански мозъци,които не е сигурно,дали знаят,какво означава името Украйна,че даже и Русия.За хората от Европа,едва ли ще мине,а за източноевропейците,пък,хептен.Путин бил жесток в Чечня.Я да си споомним,какви бяха хамериканците във Виетнам,когато го засипаха с напалмови бомби и изтребиха два милиона виетнамци?....а,да.Бяха миролюбци и демократи.Мръсни еврео-американски лицемери.

309

Анонимен

преди 10 години

Краси,*** позитански,а знаеш ли че когато Крим е бил български твоите мужици са живели в землянки и дори не е имало такова име Русия или руснаци

308

Анонимен

преди 10 години

До ИвановЕх,Иванов,Иванов,*** червена кратуно,сравни БВП на България за любимата ви 1989г и сегашния Посред кризата пак имаме 2,5 по-висок БВП и 4 пъти по-висок доход от тогава.Разбира се ако можеш да четеш,защото комунистическата *** сте все неграмотни ***