71

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен.....РУБЛАТА ИМА ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ--ДОЛАРЕСА--Е ХАРТИИКА---ХАХАХАХАХААААААА-НЕ СИ СИ НАУЧИЛ УРОКА СОРОСОИДЧЕ!!!! Съжалявам, сложих ти минус, а трябваше да е ПЛЮС

70

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен.....РУБЛАТА ИМА ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ--ДОЛАРЕСА--Е ХАРТИИКА---ХАХАХАХАХААААААА-НЕ СИ СИ НАУЧИЛ УРОКА СОРОСОИДЧЕ!!!!

69

Анонимен

преди 10 години

- как се казваш?- ***!- Ко?! Не!

68

Анонимен

преди 10 години

До СОРОСОГНИДИПРАВ СИ--ТОВА СА СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ НА БИВШИТЕ ***---ПОРИТБЮРОВЦИ И ЦЕКАЙЦИ--СМЕНИХА СИ БЪРЗО ГОСПОДАРЯ И ПАРИТЕ НИ ЗАГРАБИХА!!!!!

67

niki

преди 10 години

До АнонименБандеровците ядат бабички на закуска и вечерят с малки деца. Хайде стига глупост с тия бяндеровци. Имаме си ги същите *** тук - Атакисти им викаме и са също толкова малко, колкото и в Украина бандеровците. Никой не им обръща внимание, въпреки че са в управлението на България.

66

Севастопол

преди 10 години

Нещо не ги блазни перспективата за евросъюза и бандеровския рай!

65

Анонимен

преди 10 години

Санкциите срещу Русия тепърва ще дават резултат.Рублата е на изкуствено дишане.

64

Анонимен

преди 10 години

До отговорНе само бомбардировки. Също обсебване на животоподдържащите отрасли, вода, енергоснабдяване, националните блага. С това УСА помагат на малките държави, които искали да емигрират на Запад.

63

отговор

преди 10 години

До @58Жизненият стандарт на народите по света се повишава от USA с бомбардировки в суверенни държави -Югославия, войни -Либия, Ирак, Афганистан, сваляне на неудобните управляващи- Египет, Украйна...

62

Анонимен

преди 10 години

БОГ ще разруши и този ЗВЯР САЩ и ЕУРОПЕАН УНИОН НЕЧЕСТИЕТО РАЖДА ГРЯХ А ГРЕХА СМЪРТ. СЛАВА НА БОГА

61

DOKAZANO

преди 10 години

Turkofilite do 1878 godina ,stavat nai- vurlite rusofili sled osvobojdenieto.Pitam se ,koga sa bili bulgari.

60

От Украйна

преди 10 години

ДО: (По публикацията работи: *** Василева)ВИЕ като журналист заемате тендециозно мнение на основа на публикациите в ИТАР-ТАСС - агенцията, която поиска правото да се нарича "Телеграфная Агенция Советсого Союза"Защо не представите и мненията на:- УНIАН- НОВОСТИ КРЫМА- ФОКУС uaДо кога БКП и тяхните "подчинени" ще боготворят РФ???До кога русофилите ще диктуват в България "у кого е по-голям"???Ако не знаете какво става в Украйна и в Крим - по-добре не пишете простотии!!!

59

Georgi

преди 10 години

До горкитеНе не! Кажи ми защо руснаците искат да живеят толкова в САЩ и ЕС!?!?!? Защо? Напират и драпат за визи и работа! Нали у СССР е много хубаво и живота е прекрасен!И сега да не искаш да ми кажеш, че САЩ са сринали икономиката на велика русия? Не ставай смешен :D Ама разбирасе бе ***! В САЩ си имат едни неща и те се наричат доктрини! Поинтересувай се какво пише в тях, защото не знаеш какво говориш!

58

горките

преди 10 години

До Анонимен 62Тъжното е, че съм на почти 30, а на СССР-гнидите им трябват още 20ина години да отидат при Сталин. И той живота ще си мине със станишката и другите престъпници :/ тъжно тъжно

57

Анонимен

преди 10 години

До 64Така е, Русия има всичко, но това е само според теб, тъй като числата са други. Да ти ги дам, за да се успокоиш...БВП на Русия 2трлн. долара, БВП на Америка 16трлн. долараС други думи казано, 8 пъти по-слаба икономика имат и се равняват на тази на Италия.

56

Анонимен

преди 10 години

без русофилите щеше да си някъде в Анкара с верига на врата, *** неблагодарен

55

Анонимен

преди 10 години

До 61С тази разлика, че го прави с резолюции на Съвета за сигурност на ООН, където гласува и Русия и Китай, демек с тяхно позволение.Не се занимавай с неща, които не разбираш. Гледай си децките.

54

Анонимен

преди 10 години

До горките ***, човече, няма да ти отговорят! Русия има БВП колкото Белгия и основния и доход износа на суровини и полезни изкопаеми - само че той е в ръцете на няколко олигарха... Путин не можейки да осигури ръст на доходите на обикновените хора - им осигури зрелище... Особено на СССР-носталгиците, които са значително по-голям % от колкото чугунено-червните тикви у нас.

53

@58

преди 10 години

"За разлика от Русия, която се интересува само от територии и да задоволява империалистическите си интереси за заграбване на суверенни чужди територии." - УСА се интересува да повиши жизнения стандарт на народите по света, дори чрез стопяване на населението им.

52

Анонимен

преди 10 години

Да се изнася цялато русофилистична ***....Никому не са нужни пияните ***.