33

xaaxax

преди 10 години

Zashto mi mirishe na iztochvane na pari. Ako im dadat oshte pari shte kazat i kakvo e imalo predi golemia vzriv i s tochnost pri tova. Moeto mnenie e ne sym bil tam i ne sym go vidql. Vsichko drug e hipoteza. Ne kazvam, che ne e vyzmozno, no kazvam, che ne sym bil tam. A az ne viarvam 100% na drugi hora v tozi sviat osven na sebe si. Te edno vreme po syshtata teoria sa smiatali, che zemiata e ploska. Hajde sled 1000 glodini pak da si govorime za tazi statiq.

32

до 30

преди 10 години

Да, то и Стивън Хокинг разправяше 30 години, че черните дупки не изпускат нищо, ама кво стана?

31

ODESSA

преди 10 години

Как да си платил тока? Е със сигурност няма да стане със висене по форумите.

30

до 30

преди 10 години

Ами откъде да знам от какъв процес е. Ти по какво съдиш, че е от големия взрив. Две навързани хипотези не правят истина, както и купчината тухли не прави сграда

29

Кибик

преди 10 години

До опел астрафизикаБаце, ако си *** по добре пиши коментари в раздел "чалга"; ако не си се запиши доброволец да се биеш в Афганистан или Сирия и няма да е необходимо да плащаш ток.

28

Анонимен

преди 10 години

До do 29: Не се засягай толкова. Аз да съм те обиждал. Май имаш проблеми с егото. Ако някой мисли различно и си готов да го нападнеш. Никой не може да ми каже в какво да вярвам. А аз не вярвам в Големия взрив.

27

Анонимен

преди 10 години

Безхаберието на голямо количество от кометиращите е ужасяващо.

26

do 29

преди 10 години

От какъв друг процес по-точно? От ехото в пространстовото между ушите ти ли? Не мога да повярвам, че този форум е пълен с толкова много неграмотни простаци.

25

до 28

преди 10 години

Гравитационните вълно може да са резултат от съвсем друг процес. Две кръпки не правят от хипотезата теория

24

Анонимен

преди 10 години

До 5 " Не се знае и дали е имало взрив. Това е просто хипотеза. "---Всъщност, гравитационните вълни са едно от доказателствата. И всъщност, Големия Взрив не е хипотеза, а теория. Т.е. нещо, подкрепено досега с силни математически доказателства, и редица индиректни факти, съответстващи с модела на теорията.

23

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТNe se opitvai da mislish mnogo te molia

22

Анонимен

преди 10 години

До опел астрафизика Sveta ne se vyrti okolo jalkata ti lichnost.

21

Discovery

преди 10 години

До "опел астрафизика":Може ли да си толкова *** и ограничен бе??? Какво правиш изобщо в раздел наука, като не те интересува науката. Влизай си в раздел "социални" може там да пише как да си го платиш тока, като например се хванеш в работа някаква.Когато разберат всичко за "Големия взрив", интересно ще е да разберем какво е било преди него :)...

20

Анонимен

преди 10 години

Под една от най-важните новини на ВЕКА, е съвсем логично да има и най-*** и ограничени коментари на века...Да сравняваш доказателството за това как е започнала нашата Вселена с това как да си платиш тока... трябва вакуумът в главата ти да е доста по-силен от този в открития космос...

19

Petar, NY

преди 10 години

До опел астрафизика (21)Може да ти помогне да платиш по-евтин ток нищо не проичвеждащ и мрънкащ опел....

18

Анонимен

преди 10 години

" И с какво това уникално, мега хипер гига откритие ,ще ми помогне да си платя тока "---Това изказване концентрира цялата българска народопсихология в себе си. Т.е. след като едно нещо не ти помага да си решиш злободневните проблеми, следва че то не е важно...ИМЕННО ЗАРАДИ ТОВА МИСЛЕНЕ сме на дъното на всякакви статистики, а хората които мислят така са причината една основна част от проблема.Спрете да гледате до върха на носовете си, и ще видите че "да си платиш тока" не е толкова важно.

17

опел астрафизика

преди 10 години

И с какво това уникално, мега хипер гига откритие ,ще ми помогне да си платя тока

16

Анонимен

преди 10 години

A AZ BARKAM BARKALA PO TZQL DEN

15

елементарно Уотсън

преди 10 години

Ехото е сигнал отразен от нещо Тръгвайки от центъра на големия взрив гравитационните вълни са достигнали края на безкрайността отразили са се вероятно от Господ и са се върнали обратно до телескопа на южния полюс И аз искам Нобелова награда

14

Феликс

преди 10 години

До #1, не се притеснявай , те не ти се хвалят лично на тебе...