7

Валерия Новодворская

преди 10 години

Сега, докато пишеш тези редове, пресмяташ колко стинки ще спечелиш за поредния политкоректен пост.

6

до 11

преди 10 години

Мила, Украйна тепърва ще бъде разпределена между Румъния, Унгария и най-вече Полша от където дойдоха обучените "украински революционери". Такава демокрация ви очаква, че свят ще ви се завие. Нямам нищо лично против вас украинците, но ние българите този филм сме го гледали. Скоро "добрите западни партньори" ще сложат ръка над вашите природни богатства под формата на концесии. Арабска пролет в Украйна :) Сега и във Венецуела.. Пак се обади след 20 г. да кажеш как е :)

5

Анонимен

преди 10 години

Валерия НоводворскаяСега, докато пиша тези редове, съветските мародери разпределят на части украинския и татарския Крим. Както някога палачите на Голгота са си поделяли скромните дрехи на Христа. Сергей Гоблинович Аксьонов се кара с Рамзан Кадирович и руските бандитски компании. Всеки, който се полакоми за чуждото, е бандит.

4

цирк цирк цирк

преди 10 години

Това е тайна операция на украинските военни!И после са рапортували че в нещо са изпреварили руснаците, нали?

3

болгар

преди 10 години

Продажни Български журналисти ! Не пишете олигофренските си платени статии никой не ви вярва видно е че сте платени

2

ь

преди 10 години

Булката е мъж, то си личи ! Прилича на Мерилин Менсън .

1

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Ако бяха американците, щяха да сринат всичко с ракети и даже нямаше да броят труповете.Хохлите трябва да се изнасят, на чужда територия са.Братя сърби, Крим беше отмъщение за Вас!Пожелавам Ви някой ден докопате Иван Костов и да го влачите с кола бавничко, да усеща всяка прашинка от пътя...