103

Анонимен

преди 10 години

Боку Тиквуня отиде да ближе краката на Местан/Доган.Дърт близач е Тиквун , с опит в близането от времето на Тато и Царя.Успя да удари и един език и на Гоце.Пълна излагация.Буда се оказа обикновен гол ***.

102

да каже

преди 10 години

Борисов да каже , кога Тодор Живков влиза в Затвора за Възродителен Процес

101

fro

преди 10 години

baharcheto pone e mahnalo omachkanite pokrivki. samo mirizlivia pepelnik ostavilo.:)onia marliovci v glavatarci varhu omachkanite znamena im servirali.:(otvrat service.:(bulgarturist:(

100

анкета

преди 10 години

на тия двамата местото е в затвора(+) пичове са и заслужават паметници приживе(-)

99

Vostok

преди 10 години

Именно властные элиты Болгария сформировали глубокие социальные противоречия в стране, основанные на критичном расслоении общества по имущественному признаку и клановой системе правления с абсолютным доминированием в экономике ограниченного количества клановых и криминальных структур. Ситуацию усугубило снижение общего интеллектуального уровня правящего класса. Последнее, в частности, выразилось наиболее явно в крайне непоследовательной внешней и информационной политике руководства Болгария, когда на протяжении нескольких лет населению страны внушалась идея спасения за счет сближения с ЕС с по

98

алф

преди 10 години

Ако един ден България осъмне без тия двамата от снимката,ще е най-големият национален празник...

97

88 до92

преди 10 години

За какво ни е например президентството?

96

Бабаитко

преди 10 години

Ръкавите ще се пръснат от свинските ръчички.

95

Предатели са всички

преди 10 години

Бойко уговаря бъдещата коалиция с ДПС. Гледа да се подсигури, че ако Реформаторския блок не влезе в парламента, то да разчита на подкрепата на ДПС. Тоест другата турска партия, освен тази на Касим Дал, която е в Реформаторския блок. Все на турски партии разчитат Атака, БСП и ГЕРБ, а вие все на тях им се вържете. Е до кога бе ??? До кога ще им се вържете, че са алтернатива ??? Другата страна на монетата не е алтернатива, ЗАПОМНЕТЕ ГО !!!

94

Минка

преди 10 години

Каквото и да казвате за Борисов, той си остава любимец на народа, защото когато ГЕРБ бяха на власт турците нямаха власт.

93

европееца

преди 10 години

абе хора,няма значение за какво са си говорили,важното е че несе инатят и всеки да дърпа на различни посоки,естествено че всеки ще си отстоява позицията,според мен е важното че са показали преди всичко че са хора,не само политици.

92

Пръмовица

преди 10 години

Пръмова станала водач на листата на някакви люспи, самонарекли се "реформатори". Тая сбирщина и с дявола ще стане ортак в мераците си да се докопа до власт, но не би. Пръмова да каже как и защо затвори реакторите на АЕЦ Козлодуй, да каже като какъв "реформатор" се явява, след като цели 8 години беше във властта в две правителства като министър и еврокомисар, и предаде националните интереси на България.

91

Анонимен

преди 10 години

На тази среща се е обсъждала и бъдещата коалиция между ГЕРБ и ДПС. Дано не се изненадате, както избирателите на Атака се опариха, когато Атака се прегърна с ДПС. Това беше студен душ за тях.

90

Язе

преди 10 години

До Анонимен 87Ти сериозно ли мислиш, че за това са си говорили?!

89

Язе

преди 10 години

Значи все пак е станало въпрос за коалиция?

88

Анонимен

преди 10 години

Това е благодарение на близките отношения на Борисов с Ердоган и турската партия на Касим Дал, която е в Реформаторския блок

87

анонимен

преди 10 години

Ей.... сладурчетата на батко... колко сте ми сладки сладки. Време е и в едно легло да спите да покажете че сте толерантни.

86

789

преди 10 години

Орешарски въобще не му обръща внимание,работи си човека,а тоя гугушчук само лае след него.Нали знаете лисицата като не можела да стигне до гроздето,казала,че е горчиво.Така и нашето слънчице,като се вижда колко е некомпетентен отсича че Орешарски бил некадърник.Да ама не и хората виждат кой е некадърника.

85

до 88

преди 10 години

И като си ги избираме "мажоритарно" сещаш ли се кои ще бъдат -мутрата,Азис,Пулев ли беше,Стоичков,Алисия и т.н. а забравих и Цветанов без него накъде.И тези хора ли искаш да те управляват "мажоритерно"

84

Анонимен

преди 10 години

Днес аз пих кафе с Айше.