41

Анонимен

преди 10 години

Мъгливият Абион, с глупавите британци, дето са пълни с *** от Индия.

40

Анонимен

преди 10 години

Ами, в такъв случай трябва да признаем, че методите на Камерън да прогони балканските *** или да не допуска да му цапат гордата родина, са дали резултат. Нека си го кажем, ние сме една мързелива, скапана нация от мрънкащи нещастници и нищо чудно, че никой не ни иска. Навсякъде, където има малко българи, е по-хубаво.

39

wc

преди 10 години

До Бълграски гражданинaz dokato rabotih i prashtah pari 15 godini vav bg ti kakav go zabeli sigyrno si ot tezi bg varvari deto pravihte zamenki.kompesatorki ne ste li najasno che kolkoto jivot ni ostava e nasochen da vi izbiem djavoli kradlivi

38

:)

преди 10 години

ЕХ АКО МОЖЕМ ДА ИМ ШИТНЕМ МАНГУЛИТЕ, ЩЕ НАСТАНЕ РАЙ, МОЖЕ ДА ИМ ГИ ПРОБУТАМЕ ЗА БАЛКАНСКИ ИНДИЙЦИ....

37

Уелкам

преди 10 години

Мухлясалия остров ви очаква .

36

Анонимен

преди 10 години

Абе защо не се изнесат емигрантите от Англия да ги видя колко са работни?!Варени-студени пилета са там!Нищо не става от тях и ги е яд,че живеят!

35

до 20

преди 10 години

Няма да ни изключат, защото:1. Ние сме много удобни- пред нас им минават всички номерца2. Признахме ''македония''-/другаря желев/3.не си търсим беломорска Тракия-п.стоянов я подарил без бой4.не търсим западните покрайнини5.не се интересуваме кой колко краде от еврофондовете-считаме го за ''геройство'',докато тук стана пералнята на евромошениците6.не държим на екологичното в проектите, но сме пълни с бълхаливи ***-дори дафядат деца общините не плащат и стотинка обизщетение7. ...

34

Анонимен

преди 10 години

Mnogo im se iska na tiuflecite v BG-to da sme tam zaedno s tiah da psuvame i mrazim amerki i anglii ama niama da stane :)

33

Анонимен

преди 10 години

Българи,които живеят в Англия често се връщат у нас за изследвания,които там струват в пъти по-скъпо, а и трябва да чакат дълго- с месеци.Това е ''медицински туризъм'' и е факт, който българското прекалено толерантно общество премълчава. Та кой наш ''големец'' ще тръгне да защитава българските интереси пред англичаните.Това да не ти е Путин.

32

Бълграски гражданин

преди 10 години

До анонимен 20. Въпроса не е да си стоят хората в БГ, а да обичат България независимо от политическото и икономическото 'и състояние. Албания е далче по - малка страна, Сърбия също, но народа им си обича страната, всички работят навън и се връщат за да градят нещо в родината си. Най - малкото се връщат с опит и знания. Само българската нация не си иска страната и родината и се радва на устроените страни на чуждите хора, но тези хора са правили нещо за да се стигне до икономически подем, вие НЕ!

31

до 30

преди 10 години

ти пък от коя дупка изпълзя бе византийски?я бегом пак в дупката.

30

3 години

преди 10 години

Мисля че за последните 3 години направих неща,видях повече места отколкото ако си бях в България. Лондон

29

Vazmuten

преди 10 години

Българите са едни от най-простите нации в света,в допълнение алчни егоистични и крадливи

28

до 28

преди 10 години

ти си лапай лиричките и се навеждай,но внимавай да не сецнеш кръстчето,че пакистанския ти началник може да го приеме за начало на веселбата.***,видял 5 лева повече и станал европеец.

27

анонимен 20

преди 10 години

стойте си в българия вземаите по400-500лева заплати и чекайте да ви оправим ипсувайте европа и америка . тик сие добре,вие си пишете смехории ние се кефим на вас.

26

do 18

преди 10 години

ти българин ли си или лукова глава бре?даваш си родината и заминаваш да се кланяш?аман ти и чалга поколението.пра дядо ти ще се обърне в гроба.пффффффф.

25

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До Анонимен 20О, я стига!Кой ще те изключи, бе? Такива вакли овчици за стригане и доене кой ще ги изключи?

24

Хитър Петър

преди 10 години

Вашите английски жени не могат да си гледат децата, не могат да мият чинии, затова ли ви трябваме? Не, мерси. Ние сме хиляда пъти по-кадърни от вас, *** американски телета! Само на социални помощи цял живот - но скоро, като се разпадне ЕС, ще ви се наложи да бачкате, ренегати!

23

Анонимен

преди 10 години

До 21 Е,човече,накефи ме с тази мисъл.

22

Бълграски гражданин

преди 10 години

Драги, господа английски поДданици, дължите извинение на България и Румъния за самоотвержената антиполитика, която водехте. Оказа се, че Великата ви Британия, не е толкова велико желана. А освен това българските и румънски граждани за на крайни позиции спрямо, индисйко -пакистанския поток и контингент, който е завладял острова. То дори най - богатия човек там е индиец, а не британец, този факт говори сам по себе си за поДданичеството ви. Не сте най-желаната дестинация в света, осъзнайте го явно!