16

тя

преди 10 години

А защо изключват Русия от разговорите? Защото знаят , че е права в действията си и не желаят техните аргументи да получат широка гласност.

15

no name

преди 10 години

имаме уникален шанс.-референдум за присаединяване на България към Русия и да поставим европа в положение да преосмисли незавидната ситуация която ни отреди -да мием чиний -да трием дупета на усраните им пенсионери-да им *** храстите-да сме трето качество ЕВРОПЕЙЦИ.

14

Анонимен

преди 10 години

Da si 4ukat glavite amerikancite sega , kude im beshe akula predi 72 godini.

13

Анонимен

преди 10 години

Русия ще отговори на удара с удар и то подобаващо.Страна с огромен потенциял във всички области не може да се изолира и наказва ей така от европейските меки китки.

12

123

преди 10 години

Статията: "Путин вероятно е милиардер" си струва да се прочете!

11

Анонимен

преди 10 години

Статията "ЕС и НАТО объркаха всичко, което можеше да бъде объркано"с речта на Грегор Гизи си струва да се прочете!

10

123

преди 10 години

Анонимен злоба е това което ти току що написа пич, не знам дали се сещаш, явно нямаш акъл, но това се вижда и от погрешната ти позиция

9

123

преди 10 години

а там хората са добри и са като нас аз нямам нищо против тях, но не мога да се съглася с някакви носталгии по миналото, просто е прекалено тесногръда позиция и непознаване на фактите

8

123

преди 10 години

Пич стегни се малко, в Русия хората живеят зле от 150 милиона руснаци добре са не повече от 15% останалите мизерстват, шири се беззаконие и няма справедливост за обикновения човек, корупцията е повсеместна, икономиката им е в стагнация, никой не може да направи нищо срещу властта. Цялата им икономика е зависима от ресурси, с които държат и изнудват всички, вместо да насърчават частната инициатива и да произвеждат качествени стоки и да вървят напред както могат, биват държани от един тиранин

7

Анонимен

преди 10 години

Европа прави огромна грешка,че се е наду-ила на С-Щ,а ние,че сме се наду-пили на наду-пените.

6

123

преди 10 години

никога не сме влизали в ЕС само заради бившите братушки, по докладите на ЕС се вижда, че не изпълняаме нищо от това което трябва защото СърГей и компания гледат как да окрадат фондовете и нищо да не се направи, че току виж хората се поуправили малко и ги свалили с камъни

5

123

преди 10 години

Акъл море стегни са ве ***, може ли да си толкова *** и да нямаш очи да видиш кое е правилно и кое не. *** пак искат да тровят живота на хората, какви САЩ кви 5 лева, един дето се е взел за господ нахлува в суверенна държава, където хората живеят зле само заради Русия и иска те да продължат да са бедни и да *** от глад. Толкова е просто обаче трябва да се оставят предразсъдъците настрана и малко от малко да са гледа обективно. Русия е ***, Путин е най-големия русофоб!

4

Анонимен

преди 10 години

Симеон Николов, директор на Центъра за стратегически изследвания в сигурността и международните отношения. ..Големият стратег, който предричаше с целия си стратегически Център, как България ще благоденства при ЕС и НАТО...Аман от такива пишман стратези! Всичко предвидили, забравили че народецът е не само ***, но отмъстителен и помни злото като слон. Справка - Народният съд от 1945 г. " В името на народа...и пр.

3

Анонимен

преди 10 години

Русия се самоизключи от преговорите

2

Стамболов

преди 10 години

Не се притеснявай *** ще те включат в преговорите, за теб и Хитлер има места на първи ред.

1

Акъл море

преди 10 години

Моделът на Путин не е деспотичен,а лидерски.Цялата Русия стои зад него!Хаосът в Украйна е исконна цел на САЩ! Точно това се целеше и се постигна.ЕС са мекушави егоисти,слуги на вселенските олигарси от САЩ.Те плащат за Югославия,Украйна и въобще за разрухата в Източна Европа.Цялата тази гадост лежи на плещите на Русия.Никой друг не може да я оправи.Тя се е справила с много непосилни предизвикателства,ще се справи и с това.Този " писател" също се мазни за трохи!Гад!БГ е долна ***! Подлеци!